Stranica 12 od 20 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Marnie, žao mi je

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie, uistinu mi je jako žao
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za idući pokušaj i uspjeh
    X

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za idući pokušaj i uspjeh
    Žao mi je draga. Drži se

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Marnie šmrc, šmrc...jako mi je žao...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage cure, kopiram ovdje link: http://forum.roda.hr/threads/55534-I...litvice!/page2, ako je neko zainteresiran, nek se nadopiše.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala cure od srca.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Marnie žao mi je, biće.

Nirvana ako ne budemo trudne do 02.2011. neka bude tada

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Marnie, žao mi je

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Marnie žao mi je

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Marnie žao mi je draga

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marnie, bas sam navijala za tvoju betu...
    zao mi je

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam cekala 2 mjeseca, poslije mejla i onda mjesec za prve kosultacije, a sad me iznenadise mejlom da ulazim u postupak (od konsultacija do postupka 2 mjeseca), ......bas sam u frci jer ne razumjem mejl pa pokusavam na ovim stranicama da nadjem odgovor..

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marnie, žao mi je

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pomoc cure,
    Prvo imam problema sa registracijom...pa se nadam da ce ova poruka konacno biti objavljena. Dobila sam mejl od sestre u Mariboru koji mi je nejasan.
    Ono sto mi je posebno nejasno je kad treba da idem u Mb i kad treba da pocnem da pijem tablete? Molim vasu strucnu pomoc:
    2 dan menstrualnog ciklusa bi trebali napraviti vag.ultrazvuk i vaditi krv za FSH i estradiol ,
    nalaze nam javite po mejlu i po telefonu
    Ako dobijete menstruaciju u petak napraavite nalaze u subotu i posaljite na ovaj mejl i posa-
    ljite poruku i na moj mobi
    Ako cete na startu doci u MB se moramo vidjeti najkasnije 3 dan ali vam priporucujem da napravite
    krvne pretrage kod vas ako je 2 dan subota ili petak(naravno ako dobijete nalaze isti dan).
    Za terapiju cete trebati oko40 amp Merionala ili
    Menopura a CTX amp čete kupiti kod nas u ljekarni
    Kod nas na UZ kontroli bi morali biti 6 dan uzimanja Menopura.

to su citati iz mejla!
    Ja cu nalaze raditi kod kuce, javiti im mejlom...ali ljudi moram znati unaprijed da li idem tamo treci dan men. ili kad...gdje kupujem tablete...kad pocinjem piti. I ja i muz moramo unaprijed traziti slobodne dane a imamo voznju do Mb nekih 6/7 sati autom.
    Ovaj mejl mi je totalno nejasan, ja sam inace u tom nekom brzem postupku, nisam pila tablete za kontracepciju. Nakon sto javim rezultate nalaza...kada da planiram MB. Ljudi pomozite, jer dobicu za 3/4/ dana...
    HVALA svima

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marnie

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical draga moja baš mi je žao...................

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke pozdrav, marnie jako mi je žao za negativnu betu
    Imam jedno pitanje, 17.05. imam dogovorene konzultacije u Mb pa bih Vas molila ako mi mžete reći gdje to točno idem tamo i šta će nam raditi te koliko novaca nam otprilike treba! Inače imamo dogovoren postupak za 10 mjesec

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zeljana, ti si u takozvanom kratkom protokolu (a ne brzom ). Ja sam dobila isiti takav mail i ostala zbunjena, pa sam tražila pojašnjenje. Uglavnom kada dobiješ menstruaciju 2. dan ciklusa vadiš FSH i E2 i obavezno radiš UZV. E sad, nalaze možeš napraviti kod sebe kao i UZV, ali obavezno kod nekog MPO doktora, jer će se tada vidjeti broj antralnih folikula i da li imaš neku cistu. Sve to moraš javiti mailom ili SMS-om sestri koja će proslijediti dr. i onda će ti odgovoriti kada da kreneš s terapijom. Međutim, prema osobnom iskustvu, preporučam ti da ipak taj 2. dan ciklusa odeš u Mb da ti tamo izvade nalaz i naprave UZV, jer će tako dr. najbolje odrediti kada i s koliko Menopura startaš (vjerojatno ćeš početi 3. dc). Čim dobiješ m 1. dc javi telefonom ili mailom ako budeš htjela ići u Mb da te sestra može naručiti za taj 2. dan. Za vaditi nalaz u MB moraš doći tamo do 10 u jutro, ali i tako će ti sestra reći u koliko sati te je naručila. Ako m dobiješ u petak tada nalaz ipak moraš vaditi kod nas (možeš čak i taj 1. dc-tako su i meni bili rekli), jer u Mb laboratorij ne radi subotom. U tom slučaju sestra će te naručiti za UZV u subotu ili nedjelju, ali vjerojatno rano u jutro, pa ćete morati krenuti dan ranije u Mb budući da vam je daleko. Pripremite se da ćete imati više UZV-a (prvi idući je 6. dan od početka uzimanja Menopura), a možda će biti da i mrate doći dan za danom (tako je meni bilo), jer je to tako kod tih kratkih protokola. Menopure kupiš kod sebe kako ti je sestra i napisala, a supresiju (CTX) će ti dr. kada dođeš taj 2. ili 3. dc na UZV dati recep i kupiti ćeš u ljekarni koja je bilzu bolnice, pa pripremi EUR za to.
    Nadam se da sam ti pomogla i želim ti sreću u postupku!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    Curke pozdrav, marnie jako mi je žao za negativnu betu
    Imam jedno pitanje, 17.05. imam dogovorene konzultacije u Mb pa bih Vas molila ako mi mžete reći gdje to točno idem tamo i šta će nam raditi te koliko novaca nam otprilike treba! Inače imamo dogovoren postupak za 10 mjesec
    hvala micek. Konzultacije dr. V radi u ambulanti u Novoj Vasi, Proleterskih brigada (zaboravila sam točan broj, ali imaš na početku ovog topica sve) gdje on prima privatno. Na konzultacijama dr. pregleda tvoje nalaze i prethodne postupke (ako ih imaš) i popričate o postupku, te će ti možda raditi UZV (to ne uvijek) i to ti košta EUR 50.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Konzultacije dr. V radi u ambulanti u Novoj Vasi, Proleterskih brigada (zaboravila sam točan broj, ali imaš na početku ovog topica sve) gdje on prima privatno. Na konzultacijama dr. pregleda tvoje nalaze i prethodne postupke (ako ih imaš) i popričate o postupku, te će ti možda raditi UZV (to ne uvijek) i to ti košta EUR 50.
    pitanje koje i mene interesira
    ja sam uspjela isto ali na jedvite jade dobiti konzultacije sad u 5 mjesecu ali nisam pitala gdje se ide na konzultacije, jer sam podrazumjevala da je to u bolnici a ne u nekoj ambulanti
    poslala sam još u 4 mjesecu na mail upit o mjestu održavanja konzultacija ali nitko se dosad nije javio...
    da li postoji netko tko je bio na konzultacijama u bolnici ili ste svi bili u ambulanti ????
    Posljednje uređivanje od nina1 : 10.05.2010. at 10:56

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zeljana prvotno napisa Vidi poruku
    Ono sto mi je posebno nejasno je kad treba da idem u Mb i kad treba da pocnem da pijem tablete? Molim vasu strucnu pomoc:
    2 dan menstrualnog ciklusa bi trebali napraviti vag.ultrazvuk i vaditi krv za FSH i estradiol ,
    nalaze nam javite po mejlu i po telefonu
    Ako dobijete menstruaciju u petak napraavite nalaze u subotu i posaljite na ovaj mejl i posa-
    ljite poruku i na moj mobi
    Ako cete na startu doci u MB se moramo vidjeti najkasnije 3 dan ali vam priporucujem da napravite
    krvne pretrage kod vas ako je 2 dan subota ili petak(naravno ako dobijete nalaze isti dan).
    Za terapiju cete trebati oko40 amp Merionala ili
    Menopura a CTX amp čete kupiti kod nas u ljekarni
    Kod nas na UZ kontroli bi morali biti 6 dan uzimanja Menopura.

to su citati iz mejla!
    Ja cu nalaze raditi kod kuce, javiti im mejlom...ali ljudi moram znati unaprijed da li idem tamo treci dan men. ili kad...gdje kupujem tablete...kad pocinjem piti. I ja i muz moramo unaprijed traziti slobodne dane a imamo voznju do Mb nekih 6/7 sati autom.
    Ovaj mejl mi je totalno nejasan, ja sam inace u tom nekom brzem postupku, nisam pila tablete za kontracepciju. Nakon sto javim rezultate nalaza...kada da planiram MB. Ljudi pomozite, jer dobicu za 3/4/ dana...
    HVALA svima
    Stvarno je ova poruka prilicno nejasna i zbunjujuca... Ali, ono sto se meni u njoj cini jasnim je to da 2. dan ciklusa moras vaditi krv za FSH i estradiol.

Dalje, 2. ili 3. dan ciklusa treba jos napraviti UZ. Ako ces taj UZ raditi u svom gradu, onda ga je bolje napraviti 2. dc. Nalaze krvi i UZ isti dan trebas javiti u Maribor. Kada u Mariboru dobiju nalaze, pretpostavljam da ce ti reci da li i kada kreces s terapijom.

Ako bi ipak radije i taj prvi UZ radila u Mariboru, najbolje bi bilo otici 2. dan ciklusa. Medjutim, ako ti 2. dan ciklusa padne za vikend, obzirom da taj dan moras vaditi FSH i estradiol, a u Mariboru pretpostavljam da to ne rade subotom i nedjeljom, onda se za vadjenje krvi trebas pobrinuti negdje drugdje. Zbog toga vjerojatno ne bi mogla jos isti dan stici i u Maribor na UZ. A posto se UZ moze napraviti i 3. dan, onda na UZ u Maribor mozes s nalazima ici i 3. dan ciklusa.

Menopur ili Marionel je po sastavu isti lijek, razlicitog proizvodjaca i ti mozes nabaviti onaj koji ti je dostupniji. U Hrvatskoj se koliko znam prodaje Menopur, u Madjarskoj Marionel koji je izmedju ostalog jeftiniji. Posto su ti rekli da ces trebati oko 40 ampula (inace to su injekcije, a ne tablete) pretpostavljam da je misljeno krenuti s 4 ampule dnevno. Ali, ponovo, vjerujem da ce ti tek nakon sto dobiju nalaze reci kada kreces s injekcijama (obicno se krece 2. ili 3. dan ciklusa).

I na kraju, kada dobijes informaciju koji dan pocinjes s injekcijama, onda 6. dan nakon toga svakako treba ici u Maribor na kontrolni UZ.

Nadam se da sam bar malo pomogla. Sretno!

zeljana ono sto mi se iz napisanog cini jasnim je da 2. dan ciklusa moras vaditi krv za FSH i estradiol .

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nina, ako si dobila datum koji je ponedjeljak u poslijepodnevnim satima onda ti je to 100% ambulanta, jer dr. V u to doba tamo prima privatno. Još nitko na forumu nije javio da je imao konzultacije u bolnici.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Marnie hvala ti! Drži se i sretno dalje

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MARNIE....AURORA.....hvala vam puno...jos cu pokusati pozvati danas....stvarno je sve doslo na brzinu...nismo ni 2 mjeseca cekali na postupak. Mislim da je neko otkazao, pa su nas ubacili. Problem je zaista daljina i sto smo u radnom odnosu , a zbog svih troskova...moramo cuvati posao i na vrijeme traziti slobodne dane, bolovanja i slicno. Vjerovatno i drugi imaju slicne probleme!
    Kad prodjem ovu fazu, napisacu kako je islo sve....da druge cure nemaju dileme kako i sta da rade.
    Puno srece svima i hvala vam svima jos jednom...zaista ste veliki borci!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    nina, ako si dobila datum koji je ponedjeljak u poslijepodnevnim satima onda ti je to 100% ambulanta, jer dr. V u to doba tamo prima privatno. Još nitko na forumu nije javio da je imao konzultacije u bolnici.
    hvala ... datum koji sam ja dobila je srijeda i u 16 h ...
    a negdje sam čula da je on do 16 h u bolnici....... i sad .... nemam pojima dal trebam ići u bolnicu ili u ambulantu
    a kad se sjetim da moram opet zvati u sloveniju dobijam grč u želucu

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ako sam ja dobro čula dr. V. nema do 17.05. pa zato Nina1 svakako nazovi sestru Jasnu i pitaj gdje dolaziš i kod koga ideš....................

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ako sam ja dobro čula dr. V. nema do 17.05. pa zato Nina1 svakako nazovi sestru Jasnu i pitaj gdje dolaziš i kod koga ideš....................
    ja imam konzultacije u srijedu 26.-tog u 16 h ... zaboravila sam napisati datum

kadauna hvala

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo drage moje da vam se ukratko javim. Upravo sam se vratila iz Ljubljane od dr.Reša.Ovo su mi bile prve konzultacije u sklopu kojim mi je rekao da mogu odmah kad dobijem menzis kreniti s inekcijama.Dobila sam znači, od drugog dana ciklusa 1inekciju Dipherlina i 2 inekcije Menopura. Osmi dan mi je kontrola kod njega.Pošto mi je ovo prvi put dali mi netko može reči kakva je to stimulacija i što je taj Dipherlin?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje da vam se ukratko javim. Upravo sam se vratila iz Ljubljane od dr.Reša.Ovo su mi bile prve konzultacije u sklopu kojim mi je rekao da mogu odmah kad dobijem menzis kreniti s inekcijama.Dobila sam znači, od drugog dana ciklusa 1inekciju Dipherlina i 2 inekcije Menopura. Osmi dan mi je kontrola kod njega.Pošto mi je ovo prvi put dali mi netko može reči kakva je to stimulacija i što je taj Dipherlin?
    Pardon Dipherelin

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dipherelin ti je za supresiju, da umiri tvoj prirodni rad jajnika, a menopur je za stimulaciju rasta folikula, da ih bude optimalan broj. 2 menopura su ti neka standardna, rekla bih srednja doza stimulacije. SRETNO....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zeljana ti si na istom protokolu ko i ja, najprije krv a onda ultrazvuk i ja bi ti preporučila da ideš gore ako ti 2. il 3. dan ciklusa pada preko tjedna, a ako je vikend morat ćeš u svom mjestu i nalaze javi sestri Jasni na mob isti dan čim ih dobiješ, nadam se da će ti biti izračunati u pmo/ml jer mene su zadnji put zeznule te jedinice naime rekla mi je da mi je estradiol previsok samo zato jer je bio izračunat u pmo/l zato obrati pozornost na to! Ja sam zbog toga propustila ovaj ciklus.
    I onda 3. dan ciklus ideš gore ako je sve uredu da ti odrede terapiju. Sretno!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo za start! Diphereline ti je isto što i Decapeptyl. Diphereline imaš za kupit u Slo, jedna ampula 7 E.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure na koji broj telefona ili na koji mail mogu otkazati konzultacije? i u koje doba ih je najbolje zvati?

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljana ti si na istom protokolu ko i ja, najprije krv a onda ultrazvuk i ja bi ti preporučila da ideš gore ako ti 2. il 3. dan ciklusa pada preko tjedna, a ako je vikend morat ćeš u svom mjestu i nalaze javi sestri Jasni na mob isti dan čim ih dobiješ, nadam se da će ti biti izračunati u pmo/ml jer mene su zadnji put zeznule te jedinice naime rekla mi je da mi je estradiol previsok samo zato jer je bio izračunat u pmo/l zato obrati pozornost na to! Ja sam zbog toga propustila ovaj ciklus.
    I onda 3. dan ciklus ideš gore ako je sve uredu da ti odrede terapiju. Sretno!
    Hvala Mali MIMI.....Obavezno cu to pogledati, procitala sam tvoje muke/ nevjerovatno i mislim da bi to trebala reci doktoru kad odes
    Znas li ti koliko vremena ce otprilike sve trajati. Od terapije do transfera? Moracu uzeti godisnji pa da vidim kad otprilike, jer svaki put odlazak u MB je najmanje 2 dana. Ja cu dobiti 14 ili 15.5.
    SRECNO svima!

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zeljana,
    Postupak mi je u okt.Ne znam kakav ce bit protokol.
    Jel moguce da po tom tvom kratkom protokolu nisi imala injekcije deceptabyla prije ciklusa???
    Ako da, sta mislis zasto?Tj koji je faktor za takav kratak protokol?godine?
    pozdrav

ps pokusala sam ti poslat privatnu poruku pa ne ide...

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

u kratkom sam protokolu pa ako su hormoni ok moram doci 3.d.c. na uzv.
    cure koje imaju takva iskustva, kad je taj uzv - tokom jutra ili popodne?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zeljana ako počinješ s lijekovima 3 d.c. a to je uobičajena praksa pa do ovulacije ne znam kad ti je ( meni je recimo od 11 d.c. do 16d.c. dana bila ovulacija tj.punkcija) i onda još 3 ili 5 dana plus do tranfera, teško je ovako unaprijed reći ali 2-3 tjedna ti sve skupa traje, ovisi o tvom ciklusu.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bla, bla 123 evo pretpostavljam da je kod nje razlog visoki FSH isto ko i kod nas ostalih koji idu na kratki protokol, i mi ćemo primati decapeptil ali od 3 d.c. ne može se ranije ići zbog provjere FSH-a i estradiola koji variraju iz mjeseca u mjesec, a da smo išli na standardni dugi protokol moglo se potrefiti da nam baš taj mjesec ne bi bila odgovarajuća slika hormona a prema tome ne bi se dobio neki optimalni broj jajnih stanica

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

BlaBla123
    Godine....godine ....godine....sta ces kad sam skoro nasla srodnu dusu
    Mislim najvise godine su uticale, i na brzinu svega. 1 aprila konultacije, a sad vec u protokolu. Uz to neko je otkazao postupak, pa su nas ubacili.

Mali Mimi, to mi je dovoljan odgovor. Meni je stvarno frka zbog posla (to bi znacilo 2 dana radim, pa dva ne, pa opet....), uzecu godisnji a poslije bolovanje. Znacu sve oko vikenda...kad dobijem ciklus.

Hibiskus,
    Ako je 3 dan, mislim ujutru, ali javice ti mejlom kao i meni, drugi dan ciklusa.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav cure,
    ja sam nova ali vas redovno citam.Ukratko moj problem je PCOS,na Klomifen nema reakcije.MM sve ok.Narucena sam 21.06 kod doktora Vlaisavljevica u Novoj Vasi.Zanima me ima li neko slicnu dijagnozu i koliko se ceka na sam postupak IVF u Mariboru?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kadauna i Tigrical hvala vam na brzim odgovorima. Ljekove sam kupila odmah kod dr.Reša jer mi je tako bilo najlakše, da ne šetam okolo i ne tražim.E sada me još zanima dali Menopur i Dipherelin mogu držati na sobnoj temperaturi.Na njima piše da se drže na temperaturi do 25C ?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajoj, za menopur znam da može na sobnoj, provjeri i dipherelin, jer se recimo alternativni decapeptyl obavezno drži u frižideru

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dipherelin je, ako se ne varam, isto u obliku praska (tabletice) pa prema tome ni on ne treba u frizider. Za razliku od Decapeptyla koji je vec pripremljena otopina.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Kadauna i Tigrical hvala vam na brzim odgovorima. Ljekove sam kupila odmah kod dr.Reša jer mi je tako bilo najlakše, da ne šetam okolo i ne tražim.E sada me još zanima dali Menopur i Dipherelin mogu držati na sobnoj temperaturi.Na njima piše da se drže na temperaturi do 25C ?
    Ja sam kupila dipherelin i na kutiji piše na sobnoj temperaturi do 25 C, u apoteci kažu dipherelin NE a decapeptil ide obavezno. I ja sam se smorila oko toga gdje ću s njima pa mi je apotekarka objasnila da ove inekcije nisu iste, valjda su jedne već izmiksane pa se drže u frižideru a druge ne.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    ja sam nova ali vas redovno citam.Ukratko moj problem je PCOS,na Klomifen nema reakcije.MM sve ok.Narucena sam 21.06 kod doktora Vlaisavljevica u Novoj Vasi.Zanima me ima li neko slicnu dijagnozu i koliko se ceka na sam postupak IVF u Mariboru?
    Dobro došla i još brže prešla u trudničke redove!
    Ja imam istu dijagnozu ali sam na klimifen dobro odreagovala i ostala trudna odmah posle prve terapije. Moj problem pored PCOS su i neprohodni jajovodi koji su ostranjeni u obje vanmaterične. Sad sam bez jajovoda i čekam prvi IVF. Ja sam bila na konsult. 08.06.2009.god. a termin dobila za maj/2010 god. ali zbog problemčića oko martovskog ciklusa nisam mogla krenuti sa protokolom pa su me odgodili za jun. U principu čekanje je 11-12 mjeseci od dana konsultacija.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala vam svima na brzim odgovorima i savjetim.........e sad kad sam riješila sve dileme: na kojoj temperaturi držati ljekove i kakva je to stimulacija....ostaje mi čekanje da mi dođe menzis pa da započnem s svojom prvom inekcijom Menopura i Dipherelina..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Inače se menopuri i diphereline normalno drže na sobnoj temperaturi, može biti nezgodno kad krenu vrućine i ako temperatura u stanu pređe 25, tada bi trebalo ići u frižider, ako ne prelazi 25, slobodno ih drži vani.
    Corina, kako to da ideš u kratki protokol? Obično dr Reš kreće sa supresijom 7 dana prije M, samo provejravam da ti je tako rekao.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 12.05.2010. at 10:48

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je rekao drugi dan ciklusa da počnem s 1 Dipherelinom i 2 Menopura. Možda zato jer nezna kako če mi tjelo reagirati jer mi je ovo prvi postupak uopče i ja se sama prvi put susrećem s ovime.A i prije 3 mj rađena mi je laporoskopija( vanmaterična t.) pa je rekao za prvi put da ide s blagom stimulacijom da ne dođe do hiperstimulaacije

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Super, držim fige, javljaj kako ide, sretno!.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •