Stranica 13 od 20 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je rekao drugi dan ciklusa da počnem s 1 Dipherelinom i 2 Menopura. Možda zato jer nezna kako če mi tjelo reagirati jer mi je ovo prvi postupak uopče i ja se sama prvi put susrećem s ovime.A i prije 3 mj rađena mi je laporoskopija( vanmaterična t.) pa je rekao za prvi put da ide s blagom stimulacijom da ne dođe do hiperstimulaacije
    i ja sam imala istu stimulaciju, drugi dan ciklusa menopuri i decaptelini. isto mi je rekao da ne forsiramo obzirom da je prvi put pa lagana stimulacija. na kraju sam dobro reagirala (6js), mada se nijedna nije kasnije uhvatila ali reakcija je bila izvanredna. sad ćemo vidjet šta će bit u Ri

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje, evo pokušavam pročitati nekakve upute što mi je dr.Reš dao, ma to je onaj A4papir na kojem svašta piše. E sada baš ne kužim dobro slovenski, pa me zanima na punkciju i na transfer šta treba ponjeti, i kakva se hrana preporučuje prije punkcije....

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

corinaII na punkciju i na transfer ne treba ništa nositi. Dr kvoca ak donesete ruksak sa stvarima pa to niti ne činite. Treba samo doći na vrijeme. Prije punkcije obavezno mokrenje. Doći na punkciju s praznim želucem (zato da ti ne bi kasnije bilo zlo ko meni nakon HSGa jer su mi zaboravili reći da ništa ne jedem).
    Za transfer ne treba ništa nositi, čak se smije prije transfera i jesti. Transfer ide na puni mjehur i to je potpuno bezbolno, gotovo za ćas.
    Što manje stvari donesete, to je sterilnije okruženje u kojem doktor radi.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

corina na punkciju i transfer treba ponjeti čiste čarape jer se skineš od pasa dole pa da baš bosa ne hodaš po sali - nije baš higijenski, a dsn prije punkcije se preporuča jesti laganu hranu. sretno draga!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure da vas pitam s obzirom da sam u ponedjeljak u Mariboru na kozultacijama htjeli bi i mi poslati Milinoviću razglednicu pa me zanima da li znate na koju adresu to šaljete? Pretpostavljam da se još uvijek šalje jer nas je sve više tamo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    Cure da vas pitam s obzirom da sam u ponedjeljak u Mariboru na kozultacijama htjeli bi i mi poslati Milinoviću razglednicu pa me zanima da li znate na koju adresu to šaljete? Pretpostavljam da se još uvijek šalje jer nas je sve više tamo

micek vidi ovdje: Adrese za razglednice. Treba i dalje slati, jer nas ministar i dalje ne shvaca ozbiljno.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nakon konzultacija u siječnju sestra nam je rekla da pošaljemo nalaze za HIV i sifilis, ne odmah nego u travnju, svibnju. Jel to tako kod svih? Da li je to neki znak da se možemo orijentirati kada bi mogli doći na red?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Strumpfice mi smo u sjecnju poslali postom sve sto smo imali od nalaza vrlo brzo smo dobili odgovor da su primili dokumenta i da ce nam uskoro pisati. Pre 10-ak dana smo dobili ponovo pismo od njih gde mi traze da do kraja svibnja posaljem nalaze za HIV, sifilis i jos neke hormone, a planirani ET je u prosincu.

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo na konzultacijama bili u Ožujku i rekli su nam da nalaze za HIV, sifilis... možemo slobodno poslat tek u 9-tom jer da oni 7 i 8 mjesec ne rade. Mislim da bi nam postupak bio tek početkom druge godine, eventualno ako se proširi kapacitet labaratorija krajem ove.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cure veliki pozdrav za sve koje su u postupku ili čekanju postupka i bete i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
    Da li ste se svaki put prije ulaska u treću fazu stimulacije konsultovali sa MB oko izbora inekcija ili ste se držale protokola. Meni je prva stimulacija i na protokolu piše Gonal-F ili Menopure a kako nisam nikad koristila ni jedno ni drugo zvala sam Jasnu da mi kaže šta dalje. Obećala mi je javiti na mejl ako dr. predloži nešto posebno ali nikako se ne javlja, na mob. je nedostupna a pročitala sma negdje u postu da je dr. odsutan do 17.05. pa sigurno zbog toga nije ni javljala. Sa tim inekcijama krećem 31.05. pa me uhvatila panika jer ih moram nabaviti negdje van zemlje a gdje kod da ih nabavim nije blizu. Kakvo je vaše iskustvo?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Uf..... ujutro u 6, moja prva inekcija menopura i dipherelina................

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uf..... ujutro u 6, moja prva inekcija menopura i dipherelina................
    Hoces si ih sama davati? Ili ides kod Resa po te prve injekcije? Jer ako ces sama onda slobodno mozes poceti i u neko normalnije vrijeme, a ne bas tako rano.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sama ču si ih davati, malo sam nervozna kako će to sve ispasti...ma bit će ok..... Dr Reš mi je rekao da si dajem u 6 ujutro jer kad dođem kod njega 8 dc na folikumetriju da mi može on dati inekciju pa da ne radim veliku razliku u vremenu....pa eto tako u 6 ujutro...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma ne bojim se ja toliko inekcije koliko mi je paranoja da to meni smotanoj ne završi na podu.......

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    Cure veliki pozdrav za sve koje su u postupku ili čekanju postupka i bete i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
    Da li ste se svaki put prije ulaska u treću fazu stimulacije konsultovali sa MB oko izbora inekcija ili ste se držale protokola. Meni je prva stimulacija i na protokolu piše Gonal-F ili Menopure a kako nisam nikad koristila ni jedno ni drugo zvala sam Jasnu da mi kaže šta dalje. Obećala mi je javiti na mejl ako dr. predloži nešto posebno ali nikako se ne javlja, na mob. je nedostupna a pročitala sma negdje u postu da je dr. odsutan do 17.05. pa sigurno zbog toga nije ni javljala. Sa tim inekcijama krećem 31.05. pa me uhvatila panika jer ih moram nabaviti negdje van zemlje a gdje kod da ih nabavim nije blizu. Kakvo je vaše iskustvo?

MAriborčanima je stvarno svejedno što uzimaš, osim ako si ranije uzimala recimo gonal i odlično na njih reagirala onda sam znala čitati da prof. V. ne voli mijenjati i odluči se opet za gonale.

Ja sam odlučila skupa s V. za menopure ali iz čisto praktičnih razloga, da vidim kako na njih reagiram jer do sada samo koristila gonale s različitim reakcijama pa smo odlučili mijenjati.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja sam mislila da je svejedno, ali mi je dr. V nakon UZV preporucio menopure (zbog godina) a ja vec kupila gonale pa sam se dobro isekirala...bolje pitaj ....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sandric i ja sam imala nedoumica oko izbora stimulacije s tim sda sam u prošlom postupku koristila menopur pa nisam znala kako reagiram na gonale. Da bi riješila nedoumicu napisala sam mail sestri Jasni šzta sam do sada koristila u stimulaciji i kako sam reagirala i zamolila je da moje pismo pokaže dr Vlaisavljeviću i da porazgovaraju o tome šta bi za mene bio dobar izbor stimulacije. Za par dana sam dobila odgovor da je dr rekao da i u ovom postupku koristim menopure. Ne bi bilo loše da i ti odmah danas napišeš sestri Jasni mail i da je zamoliš da pita hitno doktora za tebe s tim da joj naglasiš da moraš ljekove kupovati u susjednim državama pa da ako može što prije da razgovara dr i da ti da informacije putem povratnog maila.
    Pusica za velika za tebe i SRETNO draga moja

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala drage moje, u ponedeljak zovem sestru ponovo na mob. jer mi na mejl nije odgovorila tako da ću nadam se do utorka znati šta ću koristiti. A poslala sam i mejl za svaki slučaj ponovo.Sutra je prvo pikanje sa decapeptylom! Leptirići igraju u stomaku kako se približava odlazak u MB.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sandric,
    ja se juce vratila iz Mb i sestra Jasna radi. Posalji mail i onda poruku da si poslala mail. U naslovu stavi za sestru Jasnu Hitno, i odgovorice.
    Pocela sam sa Menopurima....u utorak cu imati 1 ultrazvuk, cetvrtak drugi. Od utorka ostajem u MB u hotelu, posto zaista dugo putujemo.....
    negdje sam prije procitala cjenik o postupku u MB, i sad ga ne mogu pronaci. Sad nam nisu naplatili UZ kazu sve zajedno. Ima li neko svjeze informacije...otprilike, posto nam treba dosta kesa i za hotel i za put.....
    Svim curama puno puno srece....ja cu vam dalje pisati iz MB, najvjerovatnije ostajem tamo sve vrijeme do postupka.
    Bicu Vas dopisnik iz MB
    Pusa svima!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imaš na stranici potpomognuteoplodnje Pino je stavila, iako je teško precizno izračunati sve ide prema tim bodovima ne znaš što će ti unaprijed raditi. A što se tiče smještaja je li baš želite hotel? Imate stare postove i sa privatnim smještajem u Mariboru (baš se tako zvala tema) koji dođe dosta povoljnije od hotela.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Počela sam jutros s pikanjem....sama sam si dala prvu inekciju bez beda
    e sada me zanima koliku pauzu trebam napraviti između inekcije Menopura i Dipherelina. Ja sam jutros prvo si dala Dipherelin pa za minutu Menopur...dali je to dovoljno ili treba biti veči razmak.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo prijavljujem da sam danas obavila punkciju u Mb i u petak mi je transfer! Imam ja novi cjenik za Mb pa ga mogu sutra skenirat na poslu i stavit da ga vidite!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sbonetic, znači dobro je prolazno vrijeme (dosta stanica) i idete na blastice (embrije 5. dana). Sretno! Digni cjenik pa stavi link, ako se dobro sjećam, mislim da se sada može slobodno o cijenama.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobili smo 11 js!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

prekrasno sbonetic!! Vibram za dalje

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo važećeg cjenika da ne morate skenirati!

- Priprema dokumentacije – (bod 8.6) 39,01 €
    - Priprema pacijentice za stimulaciju ovulacije – (bod 20.70) 100,19 €
    - Folikulometrija (po pregledu) ultrazvuk – (bod 17.10) 82,76 €
    - Punkcija folkula – (bod 20.76) 100,48 €
    - Laboratorij: Metoda IVF/ICSI- (bod 263.20) 1 273,89 €
    - Punkcija testisa i izolacija spermatozoida – (bod 19,86) 96,12 €
    - Separacija spermatozoida (SWIM UP) – (bod 5.63) 27,25 €
    - Embriotransfer – (bod 30.40) 147,14 €
    - Zamrzavanje zametaka ili odmrzavanje zametaka do max. 5 god.– (bod 54.30) 262,81 €
    - Opća anestezija – (bod 11.40) 55,18 €
    - Predanesteziološko ocjenjivanje sposobnosti za operativni zahvat – (bod 11.40) 55,18 €
    - Jajne stanice, produžena kultivacija do stadija blastociste – (bod 67.82) 328,25 €
    - Početna opskrba jajnih stanica – (bod 53.13) 257,15 €
    - Separacija spermatozoida – (bod 5.63) 27,25 €
    - Intrauterina inseminacija – (bod 10.38) 50,24 €

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Srecno sbonetic!!!!

Izvjestavaj nas dalje......

Nasla sam neki mali hotelic, cijena je ok. i smjestaj je ok., do bolnice lako doci, imam internet, parking,a osjecam se komotnije posto MM mora ostati jos tri dana ovdje pa ce mi se prikljuciti. Sad idem na 2. i treci UZ. Ako trebam nesto samo se obratim njima dole...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala NATALINA....sad bar otprilike znam....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Počela sam jutros s pikanjem....sama sam si dala prvu inekciju bez beda
    e sada me zanima koliku pauzu trebam napraviti između inekcije Menopura i Dipherelina. Ja sam jutros prvo si dala Dipherelin pa za minutu Menopur...dali je to dovoljno ili treba biti veči razmak.
    Bravo za start i za samodavanje injekcija! Ne treba pauza između injekcija, dobro si napravila.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical
    Sbonetic bravo- sretno za dalje

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zeljana prvotno napisa Vidi poruku

Nasla sam neki mali hotelic, cijena je ok. i smjestaj je ok., do bolnice lako doci, imam internet, parking,a osjecam se komotnije posto MM mora ostati jos tri dana ovdje pa ce mi se prikljuciti. Sad idem na 2. i treci UZ. Ako trebam nesto samo se obratim njima dole...
    kako se zove taj hotel? dal imaš možda neki kontakt?

sbonetic šta reći osim vauuu, bravo! ovo će bit pogodak!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sbonetic, vibram za prekrasan transfer i jos lijepsu betu!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala vam svima!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sbonetic zvuči jako dobro, nadam se da će vam uspjeti!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Zeljana hvala draga i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe. Cula sam se danas sa Jasnom i sutra ce mi javiti na mejl sta je rekao dr.
    Sbonetic mila moja zvuci mi kao da je ovo pun pogodak, bravo za 11js i ~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i dalje. Rekla sam ja tebi da stižu naše bebice sigurno samo što su mene prebacili za jun pa nismo zajedno.
    Natali sretno i tebi draga.
    Ja prijavljujem da sam imala prvo bockanje u 17:00h sa dipherelinom i da mi je dr. odradio uzv i sve je ok.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jučer sam si dala prve inekcije menopura i dipherelina i ništa me nije ni peckalo ni bolilo.Dok danas me je i jedna i druga inekcija dobro peckala a poslije obadvije mi se napravio mjehurić koje nakon nekog vremena nestao. Menopur i Dipherelin se daju pod kutem od 45 zar ne ???? Možda sam ja da nanas preplitko ubola pa mi je zato nastao mjehurić? Dali je to ok?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jučer sam si dala prve inekcije menopura i dipherelina i ništa me nije ni peckalo ni bolilo.Dok danas me je i jedna i druga inekcija dobro peckala a poslije obadvije mi se napravio mjehurić koje nakon nekog vremena nestao. Menopur i Dipherelin se daju pod kutem od 45 zar ne ???? Možda sam ja da nanas preplitko ubola pa mi je zato nastao mjehurić? Dali je to ok?
    Vjerojatno si preplitko ubola, zato je zastao mjehurić. Nije ništa strašno, glavno da tekućina uđe pod kožu, ali ubuduće slobodno dublje zabodi iglicu. Ako te pecka, malo sporije istiskuj sadržaj. Ma, ne brini uhodat ćeš se tako da ćeš jednom rukom prat zube, drugom si davat injekciju

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

corinaII, da, pod kutem od 45 i cijela iglica se upikne u trbuh, ne samo vrh ili do pola, nego da uđe do kraja. Uhvatiš špekec na trbuhu, ubodeš iglicu do kraja i onda pustiš špekec i lagano istiskuješ sadržaj

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma što bih ja bez vas rodice moje..... ma hvala vam svima na savjetima..... bez vas bih bila izgubljena u vremenu i prostoru

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

možda niste vidjele

Traži se par koji ide u Mb za HTV

javite se ovdje
    http://forum.roda.hr/threads/56018-z...-ide-u-maribor

ajmo cure ovo je vaša borba

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

podižem
    http://forum.roda.hr/threads/56018-z...=1#post1626650

ako je netko sutra u mariboru , molim da se javi ....
    to nam je jedinstvena prilika da na htv-u kažemo zašto idemo van hrvatske na liječenje
    i tako nas htv ignorira zadnjih dana vezano za sve naše akcije
    jedan predivan par, koji je već puno napravio ZA SVE VAS i koji bi to vrlo vjerojatno odradio je spriječen ...
    pa vas molim ako može itko tko je sad gore, da se javi ...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=loks;1625022]kako se zove taj hotel? dal imaš možda neki kontakt?

QUOTE]
    Hotel Bajt garni , tel +386 2 332 7 650.....

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

CORINA II
    Svaka cast za samodavanje...ja ne mogu. Danas mi je sestra Jasna davala...pitala sam je kad ona odmara? Odgovara na mejlove nekad i nocu, salje poruke...radi u bolnici...svarno je zena legenda
    Danas kad me je bockala tepa ...evo vam hranice papajte i budite dobri
    Svaka joj cast...sutra opet idem da mi ona da....
    U cetvrtak moram ponovo vaditi estradiol i imam uz.
    Danas me na uz gledao dr Vlaisavljevic, kaze da je ok.
    Pozdrav svima iz suncanog Maribora

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pozdrav i tebi i hvala za kontakt! sretnooo

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i par za davanje izjave (za htv dnevnik), a da idu ili će ići u sloveniji

bilo gdje u hrvatskoj

jako je važno i hitno

hvala

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako se računa 1 d.c. tj. do koliko sati, naime meni je počeo onaj iscjedak jučer i sad čekam pravo krvarenje koje nikako da krene a moram sutra za Maribor ako danas počne, molim vas odgovore jer mi je panika

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jako mi je žao što nisam dovoljno hrabra za istup na tv-u, znam da je to borba za sve nas ali trema i strah su ipak jači, zato se iskreno zahvaljujem hrabrim curama koje to mogu i rade jako dobro. Inače čekamo postupak u Mariboru u 02/11, do tada tko zna, možda u dogovoru s MM postanemo aktivniji i javimo se za tv. Molim cure koje su već bile u Mariboru da mi daju savjet. U dopisu mi piše da moram još napraviti histeroskopiju, lupus antikoagulans, antikardiolipinska protutijela i antinuklearna protutijela i da im te nalaze pošaljem četiri mjeseca prije postupka. Mene sada zanima da li mogu te pretrage napraviti sada pa im nalaze poslati kako su rekli ili trebam čekati pa nalaze napraviti pred postupak?

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mali mimi meni je uvijek takva situacija i od dr sam dobila odgovor ako ne prokrvarite do 16 popodne nemojte računati 1dc i bolje ranije počet nego kasnije s decapeptyl (šta me dodatno zbunilo).
    Nirvana zašto ti traže te nalaze ,jel to svima ili ...?
    Meni nisu tražili to da im dostavim pa me zanima ?
    Mi nismo još dobili termin .

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Gargamelice znači danas više ne računam, ah hebate opet me hvata vikend.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •