Stranica 13 od 19 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobili smo 11 js!!!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Srecno sbonetic!!!!

Izvjestavaj nas dalje......

Nasla sam neki mali hotelic, cijena je ok. i smjestaj je ok., do bolnice lako doci, imam internet, parking,a osjecam se komotnije posto MM mora ostati jos tri dana ovdje pa ce mi se prikljuciti. Sad idem na 2. i treci UZ. Ako trebam nesto samo se obratim njima dole...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zeljana prvotno napisa Vidi poruku

Nasla sam neki mali hotelic, cijena je ok. i smjestaj je ok., do bolnice lako doci, imam internet, parking,a osjecam se komotnije posto MM mora ostati jos tri dana ovdje pa ce mi se prikljuciti. Sad idem na 2. i treci UZ. Ako trebam nesto samo se obratim njima dole...
    kako se zove taj hotel? dal imaš možda neki kontakt?

sbonetic šta reći osim vauuu, bravo! ovo će bit pogodak!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=loks;1625022]kako se zove taj hotel? dal imaš možda neki kontakt?

QUOTE]
    Hotel Bajt garni , tel +386 2 332 7 650.....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

prekrasno sbonetic!! Vibram za dalje

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo važećeg cjenika da ne morate skenirati!

- Priprema dokumentacije – (bod 8.6) 39,01 €
    - Priprema pacijentice za stimulaciju ovulacije – (bod 20.70) 100,19 €
    - Folikulometrija (po pregledu) ultrazvuk – (bod 17.10) 82,76 €
    - Punkcija folkula – (bod 20.76) 100,48 €
    - Laboratorij: Metoda IVF/ICSI- (bod 263.20) 1 273,89 €
    - Punkcija testisa i izolacija spermatozoida – (bod 19,86) 96,12 €
    - Separacija spermatozoida (SWIM UP) – (bod 5.63) 27,25 €
    - Embriotransfer – (bod 30.40) 147,14 €
    - Zamrzavanje zametaka ili odmrzavanje zametaka do max. 5 god.– (bod 54.30) 262,81 €
    - Opća anestezija – (bod 11.40) 55,18 €
    - Predanesteziološko ocjenjivanje sposobnosti za operativni zahvat – (bod 11.40) 55,18 €
    - Jajne stanice, produžena kultivacija do stadija blastociste – (bod 67.82) 328,25 €
    - Početna opskrba jajnih stanica – (bod 53.13) 257,15 €
    - Separacija spermatozoida – (bod 5.63) 27,25 €
    - Intrauterina inseminacija – (bod 10.38) 50,24 €

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala NATALINA....sad bar otprilike znam....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical
    Sbonetic bravo- sretno za dalje

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sbonetic, vibram za prekrasan transfer i jos lijepsu betu!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala vam svima!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sbonetic zvuči jako dobro, nadam se da će vam uspjeti!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Zeljana hvala draga i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe. Cula sam se danas sa Jasnom i sutra ce mi javiti na mejl sta je rekao dr.
    Sbonetic mila moja zvuci mi kao da je ovo pun pogodak, bravo za 11js i ~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i dalje. Rekla sam ja tebi da stižu naše bebice sigurno samo što su mene prebacili za jun pa nismo zajedno.
    Natali sretno i tebi draga.
    Ja prijavljujem da sam imala prvo bockanje u 17:00h sa dipherelinom i da mi je dr. odradio uzv i sve je ok.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jučer sam si dala prve inekcije menopura i dipherelina i ništa me nije ni peckalo ni bolilo.Dok danas me je i jedna i druga inekcija dobro peckala a poslije obadvije mi se napravio mjehurić koje nakon nekog vremena nestao. Menopur i Dipherelin se daju pod kutem od 45 zar ne ???? Možda sam ja da nanas preplitko ubola pa mi je zato nastao mjehurić? Dali je to ok?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam si dala prve inekcije menopura i dipherelina i ništa me nije ni peckalo ni bolilo.Dok danas me je i jedna i druga inekcija dobro peckala a poslije obadvije mi se napravio mjehurić koje nakon nekog vremena nestao. Menopur i Dipherelin se daju pod kutem od 45 zar ne ???? Možda sam ja da nanas preplitko ubola pa mi je zato nastao mjehurić? Dali je to ok?
    Vjerojatno si preplitko ubola, zato je zastao mjehurić. Nije ništa strašno, glavno da tekućina uđe pod kožu, ali ubuduće slobodno dublje zabodi iglicu. Ako te pecka, malo sporije istiskuj sadržaj. Ma, ne brini uhodat ćeš se tako da ćeš jednom rukom prat zube, drugom si davat injekciju

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

corinaII, da, pod kutem od 45 i cijela iglica se upikne u trbuh, ne samo vrh ili do pola, nego da uđe do kraja. Uhvatiš špekec na trbuhu, ubodeš iglicu do kraja i onda pustiš špekec i lagano istiskuješ sadržaj

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma što bih ja bez vas rodice moje..... ma hvala vam svima na savjetima..... bez vas bih bila izgubljena u vremenu i prostoru

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

možda niste vidjele

Traži se par koji ide u Mb za HTV

javite se ovdje
    http://forum.roda.hr/threads/56018-z...-ide-u-maribor

ajmo cure ovo je vaša borba

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

CORINA II
    Svaka cast za samodavanje...ja ne mogu. Danas mi je sestra Jasna davala...pitala sam je kad ona odmara? Odgovara na mejlove nekad i nocu, salje poruke...radi u bolnici...svarno je zena legenda
    Danas kad me je bockala tepa ...evo vam hranice papajte i budite dobri
    Svaka joj cast...sutra opet idem da mi ona da....
    U cetvrtak moram ponovo vaditi estradiol i imam uz.
    Danas me na uz gledao dr Vlaisavljevic, kaze da je ok.
    Pozdrav svima iz suncanog Maribora

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

podižem
    http://forum.roda.hr/threads/56018-z...=1#post1626650

ako je netko sutra u mariboru , molim da se javi ....
    to nam je jedinstvena prilika da na htv-u kažemo zašto idemo van hrvatske na liječenje
    i tako nas htv ignorira zadnjih dana vezano za sve naše akcije
    jedan predivan par, koji je već puno napravio ZA SVE VAS i koji bi to vrlo vjerojatno odradio je spriječen ...
    pa vas molim ako može itko tko je sad gore, da se javi ...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pozdrav i tebi i hvala za kontakt! sretnooo

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i par za davanje izjave (za htv dnevnik), a da idu ili će ići u sloveniji

bilo gdje u hrvatskoj

jako je važno i hitno

hvala

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jako mi je žao što nisam dovoljno hrabra za istup na tv-u, znam da je to borba za sve nas ali trema i strah su ipak jači, zato se iskreno zahvaljujem hrabrim curama koje to mogu i rade jako dobro. Inače čekamo postupak u Mariboru u 02/11, do tada tko zna, možda u dogovoru s MM postanemo aktivniji i javimo se za tv. Molim cure koje su već bile u Mariboru da mi daju savjet. U dopisu mi piše da moram još napraviti histeroskopiju, lupus antikoagulans, antikardiolipinska protutijela i antinuklearna protutijela i da im te nalaze pošaljem četiri mjeseca prije postupka. Mene sada zanima da li mogu te pretrage napraviti sada pa im nalaze poslati kako su rekli ili trebam čekati pa nalaze napraviti pred postupak?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako se računa 1 d.c. tj. do koliko sati, naime meni je počeo onaj iscjedak jučer i sad čekam pravo krvarenje koje nikako da krene a moram sutra za Maribor ako danas počne, molim vas odgovore jer mi je panika

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mali mimi meni je uvijek takva situacija i od dr sam dobila odgovor ako ne prokrvarite do 16 popodne nemojte računati 1dc i bolje ranije počet nego kasnije s decapeptyl (šta me dodatno zbunilo).
    Nirvana zašto ti traže te nalaze ,jel to svima ili ...?
    Meni nisu tražili to da im dostavim pa me zanima ?
    Mi nismo još dobili termin .

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Gargamelice znači danas više ne računam, ah hebate opet me hvata vikend.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gargamelice ako te nisu tražili onda ni neće, dobila si onaj popis što još morate napraviti od pretraga jel tako?
    A za termin ako ti ne pošalju odgovor u roku pol godine, nazovite

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Gargamelice, ja sam uz dopis sa terminom postupka dobila i popis ovih pretraga što još moram napraviti. Neke druge cure su dobivale druge pretrage,sve ovisi o tome što si već napravila prije i što oni smatraju da bi bilo dobro napraviti.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mene su isto sa tim nalazima jako zbunjivali. mi imamo samo "osnovne" nalaze (sper.,krv,hsg,urol) i bilo je dovoljno. napisao doktor na naš karton imaju sve nalaze i niš više da ne moramo raditi. pa sad kad čitam druge ne znam šta da mislim... tako i kad smo u postupku bili. nakon trans svi neš uzimaju, dobijaju a mi ništa...nemam pojma dal da budem sretna il tužna zbog toga!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Loks potpisujem te ,bas zbunjuju i nekako uvijek misliš e možda mi bas to treba a nitko ne traži
    Hvala vam na odgovoru još ću pričekati pa ako ne bude ništa zvati

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gargamelice nemoj tako, mene su recimo poslali na neke dodatne pretrage jer su nalazi FSH bili visoki a da nisu i ja bih odradila ono osnovno, ja bih bila sretna da nemoram sad svaki mjesec 2. dan ciklusa vaditi krv i onda da mi visi upitnik nad glavom hoće li me ili neće pustiti u postupak, voljela bih da upadam u neki standardni protokol bilo bi mi puno jednostavnije u životu

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Razumijem te ,ali šta ću kad s mm dijagnozom uvijek visimo u zraku i nikad ne znamo hoće li bit plivaca .
    Pa se uvijek pitam a šta ako .....a bolje da se opustim

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sbonetic, kako je bilo na transferu?
    Drage moje evo ja se prijavljujem da sam zavrsila punkciju. U srijedu idemo na dogovor pa ce nam reci da li ce taj dan bit trasfer ili petak. Sto se tice broja js ne znam koliki je minimum. Ja sam imala 6. Da li je to jako malo? Vasa iskustva?
    Danas su bile 4 na punkciji i 4 na transferu.
    Pozdrav iz suncanog Maribora

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne zna šta da napišem da sam užasno razočarana samo je jedna došla do blastociste....ali mislim da se nešto opet desilo kao u 12 mjesecu u labaratoriju jer nas je 4 imalo samo po jednu js jedna nije došla uopće do transfera i jedna od 16 js je imala samo 2 blastociste jako čudno...još na dan transfer su pozvali dve cure koje su trebale doći za dva dana na transfer odnosno 5 dan da dođu jer su im počele propadat pa su im vratili to šta je ostalo. Ja sam se malo pobunila pa sam razgovarala s dr. i biologom iako je on mene uvjeravao da ova moja blastocista je trudnoća a to čemo još vidjet!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zna šta da napišem da sam užasno razočarana samo je jedna došla do blastociste....ali mislim da se nešto opet desilo kao u 12 mjesecu u labaratoriju jer nas je 4 imalo samo po jednu js jedna nije došla uopće do transfera i jedna od 16 js je imala samo 2 blastociste jako čudno...još na dan transfer su pozvali dve cure koje su trebale doći za dva dana na transfer odnosno 5 dan da dođu jer su im počele propadat pa su im vratili to šta je ostalo. Ja sam se malo pobunila pa sam razgovarala s dr. i biologom iako je on mene uvjeravao da ova moja blastocista je trudnoća a to čemo još vidjet!
    Kako prozivjeti poslije ove poruke......znala sam da se nesto desava cim nam se nisi javila kako je prosao transfer.....Meni su rekli da dodjem u srijedu u 9 ujutru, pa cemo vidjeti da li ce biti taj dan popodne ili petak.... Uh sad treba prezivjeti pon i uto...
    Sbonetic ...bice sve ok. nemoj se sikirati...moras biti opustena, smirena...
    Ajmo cure stavite nesto optimisticno za nas koje smo u postupku....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sali javi nam se! Kad krećeš u postupak?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, sbonetic! I kad sam ja bila je bilo cura s tipa 24 js i 2 blastociste i ništa za zamrznuti. To je rizik toga da se ide na blastociste, može biti i do ženskog faktora (PCOS), muškog faktora (loš spermiogram)... Držim palčeve !

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Devet js je bilo 3 dana osmostaničnih šta nije malo to čudno...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Devet js je bilo 3 dana osmostaničnih šta nije malo to čudno...
    Sbonetic.... ajde malo nama medicinski neobrazovanim pojasni ovo. Vidim da dobro vladas terminologijom. Imas sugestije sta pitati biologa i doktora u srijedu?
    Bice sve ok. kod tebe vidjeces....samo polako i nemoj da se nerviras...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sbonetic, ja sam u svom pretposljednjem postupku imala 8js, sve se oplodile i lijepo razvijale do 3. dana i onda pocele nestajati.Na kraju smo zavrsili s 2 rane blastice koje se nisu primile.Biolog kaze da sumnja u moju endometriozu koja smanjuje kvalitetu js i zameci jednostavno nemaju vise snage da se razvijaju.
    Zeljana, ja sam u Mb imala 6js, 5 zametaka i transfer bio 3.dan.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Taca70 i ja imam endometriozu i pretpostavljam isti problem, jel ti dr. što predložio kako premostiti taj problem sa kvalitetom j.s ili treba samo pokušavati dok se ne potrefi dobitna?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Taca70, ma znam može biti puno stvari koje utječe, kod mene nema nikakvih problema još sam 83 godište ....toliko nade nam daju onda totalan pad.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mali Mimi, nema pomoci, samo cekanje prave.
    Sbonetic, znam da je razocaranje veliko i taj tvoj dosadasnji rezultat je ispod prosjeka ali previse je faktora koji utjecu na cijeli proces.Sam lab ima svoje procedure, manje vise iste za sve a puno je toga sto se jednostavno desi bez objasnjenja.Pogotovo je koma kad se sve to odvija u Mb gdje idemo da bi dosegli barem stepenicu vise nego sto nam je to ovdje omoguceno.

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo ja sam se upravo vratila iz Ljubljane. Bila sam tjedan dana bez interneta tako da se nisam mogla prije javiti.
    19.05. sam krenula sa pikanjem, a punkcija je već u srijedu 24.05. Rezultat 2 vodeća folikula i 1 koji malo kasni, ja sam super zadovoljna, jer sam isti broj imala i u Mb nakon 44 ampule menopura. Danas još štoperica i nakon toga čekanje srijede da vidimo koliko ima js.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam se upravo vratila iz Ljubljane. Bila sam tjedan dana bez interneta tako da se nisam mogla prije javiti.
    19.05. sam krenula sa pikanjem, a punkcija je već u srijedu 24.05. Rezultat 2 vodeća folikula i 1 koji malo kasni, ja sam super zadovoljna, jer sam isti broj imala i u Mb nakon 44 ampule menopura. Danas još štoperica i nakon toga čekanje srijede da vidimo koliko ima js.
    Bravo za folikuliće! Držim fige za dalje! Pusa!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sali super,imas vibre od mene malog padobranca na forum!!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Sali evo i mene iz Ljubljane s druge folikumerije....večeras u 20 štoperica....... u Srijedu u oko 8 ujutro punkcija...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej Sali evo i mene iz Ljubljane s druge folikumerije....večeras u 20 štoperica....... u Srijedu u oko 8 ujutro punkcija...
    Kakva je situacija s folikulima?

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

CorinaII vidimo se na punkciji, nama je isto dr. rekao da dođemo oko 8. Možda smo se i danas vidjeli kod dr. Reša, u koliko sati ste bili kod njega?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sali- mi smo bili oko 6 sati, mislim da smo se sreli...čini mi se da ste vi taman izašli od Reša kad smo mi došli.ja sam ti imala zelenu palestinku i crvenu majicu....
    Tigrical- koliko sam ja Reša skužila ima ih oko 6-8....neznam točno...vidjet čemo u Srijedu...( kaže da sam dobro reagirala na Menopur- potrošila sam 17 ampula)
    Dali ste vas dvije uzimali kakve tablete za bolove i smirenje prije punkcije?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sali- mi smo bili oko 6 sati, mislim da smo se sreli...čini mi se da ste vi taman izašli od Reša kad smo mi došli.ja sam ti imala zelenu palestinku i crvenu majicu....
    Tigrical- koliko sam ja Reša skužila ima ih oko 6-8....neznam točno...vidjet čemo u Srijedu...( kaže da sam dobro reagirala na Menopur- potrošila sam 17 ampula)
    Dali ste vas dvije uzimali kakve tablete za bolove i smirenje prije punkcije?
    Ja svaki put uzmem tabletu za bolove (koje i inače koristim kad dobijem M) i Normabel...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •