-
Sandrić, kada bi se ja sada mogla vratiti u vrijeme neposredno prije mog postupka u Mariboru promjenila bi velik broj obrazaca ponašanja i definitivno izbacila sve suvišne pritiske koje sam si sama stvarala i koje su me sputavale u pokušaju da u postupak uđem sretna, zadovoljna i s vjerom u uspjeh...Umjesto toga, i ja sam, baš kao i ti očajavala, plakala, uvjerila se čak i u to da si injekcije ne dajem kako treba i sve te negativne emocije dovele su me do ludila u kojem sam u jednom trenutku došla do pomisli da prekinem s terapijom i odgodim postupak za neki drugi put kad budem spremnija...Vjerujem da je negativnom ishodu doprinijelo i moje očekivanje negativnog ishoda i pomanjkanje vjere... Pokušaj, ali stvarno pokušaj odbaciti svaku nepotrebnu brigu i svaku situaciju na koju ne možeš utjecati. Odi tamo smirena, odi sa spoznajom da ideš najboljima i stalno imaj na umu da oni znaju što rade. Žao mi je što ti se sve to događa i vjerujem da si "iscrpljena od svega" ušla u protokol, ali vjeruj mi da će ti biti lakše ako okreneš priču u svoju korist i uvjeriš sama sebe kako si napravila sve što je u tvojoj moći i kako je od sada na dalje sve na nekoj višoj sili...U ovom trenutku, briga oko jajnika i oko toga da li će ga u Mb vidjeti ili ne, da li će moći sa njega obaviti punkciju ili ne, ne može ti donijeti odgovore na pitanja ali ti može donijeti nemir koji ti sada najmanje treba...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma