Stranica 16 od 19 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me dali bi ja sada trebala javiti dr.Rešu svoj negativan rezultat???'
    trebaš mu javiti jer on mora imat evidenciju kako mu postupci završavaju. zoveš ga na mob i kažeš mu da je nije uspjelo i ako imaš smrzliće odmah to dogovorite, pretpostavljam već slijedeći misec ideš po njih. to znam jer 2.put kad nama nije uspjelo, od mog šoka koji je nastupio nisam razmišljala i nisam se uopće sjetila da mu javim. pa je onda on mene nazvao da pita ishod pa sam skužila da čoviku nisam javila.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Loks hvala, smrzlića nažalost nemam....

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Corina II zao mi je....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

corinaII žao mi je

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, molim pomoć!
    U pon. idemo u Maribor na konzultacije - može li mi netko objasniti kako doći iz ZG do ordinacije dr.Božić?
    Naravno tražimo pravac bez vinjete!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim pomoć!
    U pon. idemo u Maribor na konzultacije - može li mi netko objasniti kako doći iz ZG do ordinacije dr.Božić?
    Naravno tražimo pravac bez vinjete!
    Iz pravca ZG, ides samo pravo, nigdje ne skreces, prodjes 3 velike raskrsnice. Kada na lijevoj strani ugledas, reklamu za trznicu MB, ili putokaz za hotel Bajt(koji pokazuje lijevo), skrenes lijevo, pa prva desno i eto te u Proleterskih brigada ordinaciji.
    E sada, ako hoces da izbjegnes auto put...to ti ne znam...jedino mozda da ides na Kumrovec/ put je paralelan sa autoputem i nigdje ne skreces desno samo vozis ravno i stizes u MB.

Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Evo i mene iz Maribora. Dr. Vlaisavljevic kaze da sve tece kako treba, na desnom jajniku imam vise folikula od lijevog pa dr. kaze sve su nade polozene u desni jajnik. Ja ti nisam pitala koliko imam folikula ali mi je juce na uzv rekao da ovi veci ( kako sam skontala on gleda samo vece ) imaju velicinu od 14mm. Od juce sam krenula sa 3 gonala i danas tako pa sutra ujutro vadim krv i na uzv oko 14h. Planirana punkcija je u subotu. Ja se osjecam dobro, od juce sume pocela boljeti krsta i bolovi u stomaku kao pred ciklus, naizmjenicno dodje i prodje ali mi je drugaciji osjecaj nego na pocetku stimulacije. Bitno mi je da sam u glavi ok, za nepovjerovati da sam odagnala sve strahove kad sam doputovala u MB, u nekom drugom svjetu boravim, udaljena od svakodnevnice i stalnog pritiska i stresa. G.Stanko je veoma ljubazan domacin i smjestaj uliva jos dodatni mir. Svake pohvale za njega. I vrijeme nam ide na ruku, po cjeli dan smo u setnji a danas smo u uzivanju u Pohorju. Nadam se da ce biti sve ok.......

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    .... Planirana punkcija je u subotu. ...
    I ja imam punkciju u subotu, rekli su mi da dođem oko 7:30. Tako da ćemo se vjerojatno sresti

Dolazi li još neka forumašica u subotu na punkciju?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam punkciju u subotu, rekli su mi da dođem oko 7:30. Tako da ćemo se vjerojatno sresti

Dolazi li još neka forumašica u subotu na punkciju?
    Ja sutra idem na uzv u bolnicu pa ce mi reci u koliko je sati punkcija u subotu, a ja samo jos znam da je sa nama i Natalina.
    Sutra u 9h vadim krv za estradiol, cini mi se da sam dobro zapamtila, a na uzv u 15h.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma hoće Sandric
    Maca pogledaj na stranici www.potpomognutaoplodnja.info

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ustvari evo ti adresa pa je ukucaj u Google maps kao odredište Adresa: Ulica proleterskih brigada 76, Maribor Tabor
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 10.06.2010. at 10:17

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sandric bravo draga moja za folikuliće, uživajte vas dvoje u Mb a ja ti šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu da sve bude za 5.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sandric...srecno
    Obavezno otidji i u veliki park na drugom dijelu grada...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje ja sam dobila odgovor iz Maribora za 2mj.1011godine....evo sada ispunjavam ove njihove upitnike i gledam ove dodatne pretrage koje treba napraviti e sada koliko sam ja skužila pretrage WaR i VDRL su u biti jedno te isto- pretraga na sifilis zar ne

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje ja sam dobila odgovor iz Maribora za 2mj.1011godine....evo sada ispunjavam ove njihove upitnike i gledam ove dodatne pretrage koje treba napraviti e sada koliko sam ja skužila pretrage WaR i VDRL su u biti jedno te isto- pretraga na sifilis zar ne

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jesu,draga.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure ne vidim da se javlja Strike.Zna li netko kako je ona i njene bebice...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala na savjetima za putovanje!
    Ima li neka od vas svježu informaciju koliko točno koštaju konzultacije kod dr.V u ordinaciji dr.Božić ( ne u klinici ) ?
    Što točno konzultacije uključuju i je li dr. spreman odvojiti vremena odgovoriti na sva naša pitanja ( na žalost s time kod nas u HR imam loše iskustvo... ).

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala na savjetima za putovanje!
    Ima li neka od vas svježu informaciju koliko točno koštaju konzultacije kod dr.V u ordinaciji dr.Božić ( ne u klinici ) ?
    Što točno konzultacije uključuju i je li dr. spreman odvojiti vremena odgovoriti na sva naša pitanja ( na žalost s time kod nas u HR imam loše iskustvo... ).
    maca2 pozdrav! Mi smo bili na konzult. u 2,mj i platili 50 eura. Dali su nam i cjenik usluga za dalje.
    Što se tiće pitanja, doktor ti odvoji po 15 min. za svaki par. Kad smo mi bili jedni su bili unutra oko sat i po, kasnije je dok bio malo iziritiran jer se sve pomaklo i rekao je meni i mužu da su ga pitali gluposti i da mu je žao da smo došli na red 2 sata nakom dogovorenog termina. Još se izvinjavao jadan.Prema nama je bio savršen.
    Inače na njihovim stranicama imaš jednu brošuro od nekih 14 stranica i oni preporučuju svima da je pročitaju prije nego dođu na konzultacije. Brošura je i na hrvatskom i tamo je večinom sve objašnjeno jednostavnim jezikom bez doktorskih i medicinskih termina. Ja i mm to pročitali, to nam je bila jedna od prvih literatura kad smo saznali za problem i puno nam je pomoglo. Potražiti ću ti link, ako nemožeš naći.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

maca2 mi smo imali konz bez uzv i platili 50eur. doktor je otvoren prema svemu, sve šta ti padne na pamet pitaj i dobit ćeš odgovor. mislim da većina nas dođe sa takvim stavom, svi neki ukočeni, uplašeni i puni rigvarda. a šta kad su nas na žalost naši tako naučili. tamo stvarno nema straha, pričaš otvoreno, opušteno, vidit ćeš

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da prijavim i ovdje jednu lijepu vijest.
    beta mi je 391,0
    pooozzzdravvv svima!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zeljana najljepse cestitke na trudnoci!!!!!!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bila sam u siječnju na konzultacijama, dogovorili smo da napravim pretrage za HIV u travnju, sve sam obavila, poslala im i mailom i poštom. Ali meni nitko nikad nije rekao u biti kad bi trebali u postupak. Jel to normalna procedura, samo da čekam dok mi ne osvane pismo u sandučiću ili?

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

klara, sandric vidimo se u subotu na punkciji!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Strumpfica zovi ih ili pošalji još jedan mail, da znaš na čemu si.

Citiraj Natalina prvotno napisa Vidi poruku
    klara, sandric vidimo se u subotu na punkciji!
    Vidimo se. Htjela sam opisati što ću imat na sebi ili slično, ali bit će zabavno da se pepoznajemo

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Strumpfica zovi ih ili pošalji još jedan mail, da znaš na čemu si.

Vidimo se. Htjela sam opisati što ću imat na sebi ili slično, ali bit će zabavno da se pepoznajemo
    I to dok vas jos anestezija bude drzala. Sretno, cure!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sretno Klara i Sandric, i bravo Zeljana za visoku betu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

VDRL je za sifilis ((od engl. venereal disease research laboratory), a WaR ne znam, Sela me preduhitrila
    Posljednje uređivanje od mare41 : 11.06.2010. at 10:59

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mare41, Sela hvala vam

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zeljana

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo bili na tim konzultacijama unutra oko pola sata ne znam točno ali doktor je morao uzimati našu povijest bolesti jer tamo nije imao naš karton, i znaš za 50 E mislim da bi nam trebali odvojiti i više od 15 min razgovora. Uglavnom je bio ljubazan i odgovarao je na sva pitanja i imala sam osjećaj da mu se baš toliko ne žuri
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 12.06.2010. at 10:00

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jutros sam bila na uzv i posle toga sam pala u nekakav ponor pa nikako da dodjem sebi. Mozda je sve ovo bez razloga a mozda i ne, ko ce to vise znati. Jutros su cure prosle na punkciju, i sutra ujutro ima druga grupa a ja sam nakon povecanja gonala na 3 dnevno bila zakazana jutros na uzv. Na lijevom jajniku nema vecih folikula, sve su sitni, na desnom ima jedan od 20x20mm i cini mi se da sam dobro zapamtila jos dva velicine 15x13;14x13 itd. Veceras primam stop injekciju a punkcija je u ponedeljak ujutro u 06:45h. Ja sam se nasikirala sto imam samo jedan tako veliki i sto sam skontala da sam lose odreagovala jer po prici drugih zena imaju mnogo vise folikula. Ma nemam pojma vise nista............ Endometrijum mi je 15,5 i doktor kaze da je super. Sta vi mislite cure o ovome? Osjecam se kao da se sve srucilo na glavu, plakala sam cjelo jutro a znam da bi trebala biti jaka i bez stresa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sandric, stignu ovi manji narasti u 2 dana, inače ne bi dobila štopericu, sretno!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sandric, sa endometrijom 15,5 ostajes sigurno trudna i nemoj se bez razloga sekirati..ovaj endometrij jamci trudnocu, a za to je dovoljan 1 embrij...ja bih se vise sekirala da ima 10 folikula i end. 10..sretno i vidjet ces da sam bila u pravu (to ce ti i sestra j. reci)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    Sandric, sa endometrijom 15,5 ostajes sigurno trudna i nemoj se bez razloga sekirati..ovaj endometrij jamci trudnocu, a za to je dovoljan 1 embrij...ja bih se vise sekirala da ima 10 folikula i end. 10..sretno i vidjet ces da sam bila u pravu (to ce ti i sestra j. reci)
    Hvala draga moja, ja ti inace sve ove dane pokusavam biti bez stresa i panike ali kad sam vidjela da ja imam malo folikula onda me uhvatilo nesto od cega placem cjeli dan. Ne mogu se kontrolisati, vozim se u autu i placem, ne mogu sjesti da popijem pice ma otisla sam u tacku ali bas pravo. Kao sto sam i rekla mozda je sve to bezveze i kao sto si mi ti napisala a ja nisam znala da je endometrij dobar ali sta da se radi, to je jace od mene...... Ustvari strah od svega, neizvjesnost i nesigurnost je u mojoj dusi pa samo ispliva na svaku sitnicu.Hvala vam puno.....
    Danas su dvije forumasice isle na transfer ali nisam bila sa njima. Nadam se da su prosle dobro.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Corina II mi smo poslale papire za Maribor negdje u isto vrijeme i dobile prvi odgovor. Jesi li im se ti poslije toga još javljala? Pitam jer nakon toga ja nisam još ništa dobila!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

modesti4 ja sam dobila veliku žutu kovertu iz Maribora s popisom pretraga koje moram napraviti i poslati im u slijedeča 3mj. To mi je došlo prije možda 10-tak dana....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

trebam pomoc,
    naime imam zakazane konsultacije kod dr. Vlaisavljevica za iduci ponedeljak....Naravno ponijecu sve sto imam od nalaza ali nemam bog zna sta.Stare hormone i pregled od mog doktora sa postupcima (samo klomifen).Zanima ne dali cu odmah u ponedeljak dobiti termin VTO ili tek kad doktor dobije sve moje nalaze koji mu trebaju?

Ja PCOS mm OK

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
    trebam pomoc,
    naime imam zakazane konsultacije kod dr. Vlaisavljevica za iduci ponedeljak....Naravno ponijecu sve sto imam od nalaza ali nemam bog zna sta.Stare hormone i pregled od mog doktora sa postupcima (samo klomifen).Zanima ne dali cu odmah u ponedeljak dobiti termin VTO ili tek kad doktor dobije sve moje nalaze koji mu trebaju?

Ja PCOS mm OK
    Najvjerovatnije češ odmah dobiti termin za postupak. Mi smo imali sve nalaze i odmah smo dobili termin s tim da nam je rekao i da nam šta fali, da bi to napravili dok čekamo postupak i poslali mu kopije nalaza u Mb. To je moje iskustvo.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala mare157 na odgovoru....Koliko je vremensi od konsultacija do postupka.Dali je jos uvijek godinu dana.Cini mi se da an negdje gore proctala da si ti bila u 2 mjesecu na konsultacijama a termin postupka 10. mjesec?????

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala mare157 na odgovoru....Koliko je vremensi od konsultacija do postupka.Dali je jos uvijek godinu dana.Cini mi se da an negdje gore proctala da si ti bila u 2 mjesecu na konsultacijama a termin postupka 10. mjesec?????
    Mi smo bili na konsultacijama prije par tjedana i tada sam bas pitala da li se je lista cekanja sto skratila, kao sto se nesto bilo pricalo o tome. Dr. V. nam je rekao da na zalost nista od toga, da cekanje ostaje godinu dana, jer da bi za krace cekanje trebali otvoriti jos jednu kliniku...

Inace, rok od godinu dana tece od onog datuma kada oni zaprime tvoju molbu sa dokumentacijom, sto mnogi cesto salju (postom) i prije nego sto se dogovore konsultacije. Medjutim, ako su konsultacije prvi kontakt s klinikom, onda rok od godinu dana tece od dana konsultacija.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi smo cekali 11 mjeseci od dana konsultacija, bilo je neke price da se skratilo cekanje ali nista od toga.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Danas bila punkcija i dobila sam 5 js. Transfer zakazan za tri dana, 17.06. Pozzz

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    Danas bila punkcija i dobila sam 5 js. Transfer zakazan za tri dana, 17.06. Pozzz
    Vidimo se onda na transferu

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Eto Sandric i na kraju si imala više j.s. nego ja, meni od 5 folikula većih više od pola bilo prazno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Klara ne mogu da ti posaljem pp. Vidimo se na transferu i na kafici naravno.....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sandric sretno draga moja na transferu. Ogromnu pusicu ti šaljem i milion ~~~~~~~~~~~~ za tebe.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Rozi hvala ti draga, kad vidim tvoju slicicu sva sam srecna. Ako i meni prodje ok onda cu te sigurno smarati sa daljim pitanjima i podpitanjima kroz trudnocu.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi jučer bili kod dr. V na konzultacijama - utisci vrlo povoljni! Odgovorio na sva naša pitanja, ljubazan i pristupačan - sesrta također, mislim da je bila sestra Jasna.
    Tražila da me pomaknu iz 1.skupine za 9.mj ( koja kreće krajem 8.mj sa stimulacijom ) na 2. skupinu ( kraj 9.mj ) jer mi tako paše zbog posla - nije bilo nikakvih problema.
    Daju mi standardan dugi protokol ( do sada sam bila samo na kratkim ) i za stim. 2 gonala dnevno.
    Koliko će mi dipherelina ili decapeptyla trebati za postupak ( otprilike )? Što je kod nas jeftinije ?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi jučer bili kod dr. V na konzultacijama - utisci vrlo povoljni! Odgovorio na sva naša pitanja, ljubazan i pristupačan - sesrta također, mislim da je bila sestra Jasna.
    Tražila da me pomaknu iz 1.skupine za 9.mj ( koja kreće krajem 8.mj sa stimulacijom ) na 2. skupinu ( kraj 9.mj ) jer mi tako paše zbog posla - nije bilo nikakvih problema.
    Daju mi standardan dugi protokol ( do sada sam bila samo na kratkim ) i za stim. 2 gonala dnevno.
    Koliko će mi dipherelina ili decapeptyla trebati za postupak ( otprilike )? Što je kod nas jeftinije ?
    Mislim da Dipherelina niti nema u RH, ja sam ga kupovala u Slo po 7 E kom., a za dugi protokol mi je trebalo 2 kutije (svaka ima po 7 ampula) + još par komada koje bi kupila naknadno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •