Stranica 7 od 20 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Švercala

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

CorinaII i Loks hvala puno...onda imam sve - kopije nalaza, zamolbu s kućnom adresom i fotokopiju prve stranice putovnice i sve to lijepo danas šaljem poštom...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    nije me bilo na forumu.... bas mi je drago da si uspjela uloviti dobar ciklus, kakva je bila stimulacija? gonali ili nesto drugo?
    ja ovaj ciklus preskacem zbog posla, nisam htjela ni vadit hormone da se dodatno ne ukomiram ako su bili dobri.

cure koje ste u postupcima, puno vam srece zelim!
    primala sam 4 menopura dnevno i 1 ampulu cetrotide 3 mg na 6 dan stimulacije.
    I ja tebi želim sreću za dalje .

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marni super, pa to nije jaka stimulacija.
    sto su cetrotidi? oni tek od 6. dana stimulacije ili 6 dana, nisam bas dobro skuzila?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hibiskus, kako nije jaka? mislim da je to možda čak i max doza.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ma u zurbi sam, pa sam se krivo izrazila.
    jaka je stimulacija, al sam ocekivala 4menopura+1gonal. tako je imala frendica isto kod vlaisavljevica,a tako je nekako i meni spominjao na pregledu, sa marni sam blizu po godinama pa sam ocekivala "udarnu" dozu a ne "samo" 4 menopura.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo meni danas krenuo iscjedak znači sutra bi mogao biti 1 dan ciklusa, onda u subotu vadim krv i zovem Maribor da vidim da li ću 3 dan tj. u nedjelju doći na pregled.
    Valjda pregledavaju i nedjeljom ha?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koliko znam, pregledavaju svim danima, samo moraš vidjet tko će radit, Nova Vas ili bolnica. SRetno!

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mali mimi gdje ces u subotu vaditi krv da ti je nalaz odmah gotov?
    bas sam se iznenadila za labose koje sam zvala u zg. vade krv u sub. al je nalaz tek u ponedjeljak.

sestra jasna je rekla da su nedjeljom uglavnom samo u bolnici, uzv pregled se radi ujutro, mislim da je rekla do 10, al provjeri jos.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hibiskus, dosta je to jaka stimulacija, a budući da ja još nisam imala niti jedan stimulirani ciklus z životu, dr. V je pretpostavljao da bi ovo trebalo biti ok. Cetrotide je supresija koju ja nisam primala od 1. dc ili ranije nego tek 6. dan stimulacije kada su se folikulići već razvili. Ta ampula od 3 mg se dobije samo jedna i ona "drži" do štoperice.
    Nadam se da ćeš ti ipak bolje reaigirati od mene na stimulaciju .

Mali Mimi, subotom i nedjeljom radi samo bolnica i meni je padalo na vikend, pa su mi rekli da dođem 2. dc u subotu da ne dolazim u nedjelju. Napiši sutra kada dobiješ sestri Jasni mail, pa će te naručiti kada i u koliko sati da dođeš (tako sam i ja napravila) Sretno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marnie a ti si isto vadila krv prije nego si došla, jer tako mi je rekla izvaditi krv pa javiti nalaze, a ovo se nisam ni sjetila da mi nalazi možda ne budu gotovi isti dan ako mi padne u subotu a hoće jer danas je dan pri kraju

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vikendom kod njih ne radi laboratorij, tako da su mi rekli da izvadim u ZG. Ja sam izvadila u petak kada mi je bio 1. dc, jer je i to ok, pa možeš i ti tako. Ali najbolje pošalji mail da vidiš da li će te primiti u nedjelju, pa onda lako izvadiš hormone u subotu u jutro.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marni, ma da jaka je stimulacija, objasnila sam naknadno sto sam mislila. a necu ja imat vise folikula, uvijek ih imam malo, sa 3 sam zadovoljna do neba, 2 je isto ok, samo se bojim da cu nakon jake stimulacije, jer mi je spominjao jacu nego je tebi dao, imat samo 1 j.s.

al dobro sto bude - bude.
    kad ti je et?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical danas sam poslala mail dr Rešu za konzultacije još mi se nitko nije javio pa bi te molila ako možeš da mi pošalješ br. mobitela da ga mogu sutra popodne nazvati da se dogovorim s njime.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, sretno! I neka svakome bude onako kako si poželi. Marni, znam da si ti jednom tražila ime doktora koji te pregledao pa nisi znala, ali ako još nekoga zanima, primjetila sam na njihovoj web stranici da imaju sve doktore, sestre i administrivne radnike (životopis i sliku). Ja sam zapravo tek sada uspjela posložiti tko mi je bio kada na pregledu...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hibiskus, et mi je sutra u jutro . Nadam se da moja oba mališana ludo tulumare u labu hehe.
    Gizmos, javile su mi cure da je to bio dr. Reljič i vidjela i ja na njihovoj stranici tko je tko. Sramota me reći da sam do prošlog tjedna bila uvjerena da se sestra Marija (ona koja radi i u ambulanti u Novoj Vasi) zove Jasna, a za sestru Jasnu sam mislila da je Marija .

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I Jasna i Marija znaju biti u Novoj vasi, pa sam ja na kontrolnom ultrazvuku pitala Jasnu da li je to ona...Jo, Marnie, sretno ti sutra! Mislit ću na tebe da sve bude i više nego ok!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nama je sada na konz bila sestra plavokosa, onako srednje dužine kose. jako jako ljubazna i draga osoba. srednjih godina (40.-tak), dobro izgleda...koja je to sestra? poslje mi je baš bilo krivo da je nisam pitala ime

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marni drzim fige!

btw gdje su smajlici, vidim da ih cure stavljaju, ja ih ne vidim ili dobro ne gledam?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kadauna;1602996]Ja koliko znam u Mb postoje dvije Marije i jedna Jasna, ali evo link

:http://www.ivf-mb.net/osebje_sestre.htm

pa mozete vidjeti who is who )

A smalici? Hibiskuc, moras ici na "idi na napredno", otvori ti se napredno pisanje posta, pa onda i smajlići ) mozda ima i neki short cut ali ga nisam otkrila
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 23.04.2010. at 11:41

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure može mala pomoć na kontracepciji sam i počelo je brljavit a moram ju piti do 29.04. šta da radim da pijem po dvije tablete? Zovem Mb pa mi se nitko ne javlja

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    nama je sada na konz bila sestra plavokosa, onako srednje dužine kose. jako jako ljubazna i draga osoba. srednjih godina (40.-tak), dobro izgleda...koja je to sestra? poslje mi je baš bilo krivo da je nisam pitala ime

Danijela...mislim

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Kadauna;1602996]Ja koliko znam u Mb postoje dvije Marije i jedna Jasna, ali evo link

:http://www.ivf-mb.net/osebje_sestre.htm

pa mozete vidjeti who is who )

A smalici? Hibiskuc, moras ici na "idi na napredno", otvori ti se napredno pisanje posta, pa onda i smajlići ) mozda ima i neki short cut ali ga nisam otkrila
    Meni je bila i sestra danijela..ona je bas plava

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Cure može mala pomoć na kontracepciji sam i počelo je brljavit a moram ju piti do 29.04. šta da radim da pijem po dvije tablete? Zovem Mb pa mi se nitko ne javlja
    Da pij 2 tablete.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo nakon dosta telefoniranja našla sam lab u Rijeci koji će mi izvaditi krv u subotu i dati nalaze isti dan jer sam im objasnila zašto mi je bitno inače to ne rade i dogovorila sam se sa sestrom Jasnom da ako bude sve uredu s nalazima da smo tamo na 1 UZV u nedjelju u 8 ujutro

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mali Mimi! Sretno!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sutra ujutro sam na transferu. Držite mi fige da su se lijepo oplodili, da ih ima, nadam se i za zamrznut.
    Kiss

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tigrical mislim na tebe i sretno

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigrical sretno!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

10.05 prve kozultacije u Ljubljani kod Dr.Reša.
    Bliži se moj prvi IVF

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam baš zadovoljna... Od 9 js, zrelih je bilo 8, a oplodile su se samo 2 i obje su mi vraćene. Transfer dosta težak, jedva mi je uvukao kateter, uh!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

CorinaIIdaj mi molim te reci jel ti se onda javio na mail dr RES ili si ga morala zvati?Pitam jer je dr Res i u mojim nekim planovima u ne tako dalekoj buducnosti..Sretno na konzultacijama!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical nasa se ocekivanja tako lako iznevjere...da je to za poludit,ali i ova dva zametka mogu biti dovoljna!!Vjeruj u njih i uskoro ce biti 2 guze za brisatiako bog da

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala ti sela, da bar budu dvije guze! Ja sam ti isto kod dr. Reša, imam mob. ako ti treba, a corinaII je mailom dogovarala i odgovorio joj je.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pogledala ja bila je sestra Marija Kristović...omg plava....žena je crvenokosa ...di sam gledala
    corinII sretan ti početak
    tigrical evo da ti i ovdi poželim svu sreću...neće ove mrve niti tako lako van, sigurna sam...ovo će bit u pogodak u sridu 100%!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kod mene nikako na zelenu granu sad mi je FSH OK a estradiol visok što vjerojatno ukazuje na cistu koja nije pukla

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene nikako na zelenu granu sad mi je FSH OK a estradiol visok što vjerojatno ukazuje na cistu koja nije pukla
    Jooooooj!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i mene, spavala sam do sada, jer smo se jutros digli u 5 da bi došli na vrijeme. Vraćen 1 embrij, jer druga stanica nije bila zrela, pa se nije ni oplodila (stari lisac (u pozitivnom smislu) prof. V. je odmah to i predvidio). Embrij koji mi je vraćen je 4 stanični što i nije baš neka idila, ali mislim samo pozitivno .
    Ajme, cure što mi se dogodilo jutros! Kako smo se digli tako rano i bila sam sva uzbuđena tek negdje na slovenskom autoputu prema Mb sam skužila da sam ruksak sa pidžamom, papučama i ostalim stvarima ostavila doma . I ja bila sva u panici što sad! Mm mi je dao svoju košulju, kao duga je, a jedva mi je pokrivala guzu haha i skočio u neki obližnji dučan kupiti papuče. Dođe sestra po mene za otiću u salu na transfer, pogleda me i pita: a vi nemate donji dio? Onda sam joj skrušeno objasnila da sam zaboravila cijeli ruksak doma i dala mi je bolničku spavačicu .
    Beta mi je 07.05., pa ćemo vidjeti što će biti ovaj put.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mali Mimi, a da li su te naručili za pregled bez obzira na nalaz? Jer i kod mene je FSH bio ok, a estradiol visok i nije bila cista, nego ono što sam ti rekla da se vodeći folikul izdvoji u prethodnom ciklusu. Dr. mi je objasni da je ako je estradiol visok on snižava FSH i tako daje "lažni" nalaz da je FSH ok.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Marnie,tigrical, puno srece vam zelim.
    Mali Mimi, koliki je taj visoki estradiol?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

116,7 je e2 a FSH 10,7

Marnie rekla mi je sestra da će vjerojatno doktorica odustati od stimulacije ako je u pitanju cista tj. da folikul nije puknuo (što ona misli) i da bi najbolje bilo da napravim tu UZV u pon ujutro i da joj javim šta je ili da sutra (3 dc) dođem kod njih. Mislila sam probat zamolit dr. Vlastelića ako bi me pregledao da ne idem bezveze u Maribor a imam filing da nije dobro čim mi je tako rekla

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jej Sela ja sam ti sve mailom dogovorila kako ti je i Tigrical rekla.

Draga Tigrical ma budi bez brige, imam neki feeling da če kod tebe biti punooo ljepih vjesti za 10-15 dana.
    A do tada se čuvaj i evo ti jedan veeliki zagrljaj, za tebe i tvoje dvije mrvice

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marnie, tigrical i Mali Mimi, skočila sam na forum samo da vidim što je s vama...
    Marnie i tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrve!
    Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se dogodi čudo!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Miki76 ali mislim da ću ovaj mj odustati jer ovo više nije za moje živce, jutros sam bila na ultrazvuku u Ri bolnici (namoljakala doktora da me pogleda) i kaže da ne vidi cistu, i izbrojao mi je 4 sitna folikula, a ja već prekrižila Maribor, i zvala sam sestru Jasnu i poslala joj poruku ali mi se još ne javlja i sad ne znam šta ću ako mi kaže da počnem ja nemam ni decapeptile doma (pošto sam ih mislila tamo kupiti). Toliko se obrata situacija dogodilo u ova 2 dana da to nije normalno.
    Šta mislite 4 antralna folikula to je dosta malo za krenut sa stimulacijom zar ne?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Mala Mimi, rado bi ti pomogla, ali nemam pojma na koji način. Možda se sestra još i javi, imaš li njen mob? A i za ova 4 antralna folikula isto ne znam... Želim ti da budeš smirena ma kako se situacija danas bude razvijala.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mali Mimi koji dr. ti je bio na uzv u Rijeci? Zovi dežurnu ljekarnu i vidi ako imaju koji Decapeptil. Kad bi trebala počet? Ja odem u Ilirsku Bistricu po Diphereline (isto što i Decapeptil), ali moraš dan ranije naručit (imam ti njihov broj). A da probaš dr. u Ri zamolit da ti posude?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mali Mimi, što se tiče antralnih folikula, kažu da je idealno ako ih ima oko 10-15, ali kod nas koji imamo visoki FSH koji ipak ukazuje na smanjenu rezervu, tih 4 i nije loše.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam zaista zbunjena sa svime..moj FSH je u postupku u MB bio 21 i nesto i sve bilo po standardu nakon protokola...i sad mi je jos visok, nitko nije ni obratio pozornost na nalaz, a i drago mi je jer je sve bilo ok...poslala sam nakon dec. nalaz UZV dr. je rekao OK i prepisao terapiju (po 4 menopura, a ja kupila gonale pa uzilala dodatni fsh)...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo sad mi je napisala poruku da je svejedno estradiol previsok za start sa ampulama, i nek joj prekucam nalaz na mail i koja mi je veličina folikula.
    Dr. Vlastelić mi je radio UZV, nije mi rekao veličinu folikula, a zbunjuje me da nije vidio ni endom. cistu a u 12 mj. je bila potvdila mi 2 doktora. Stvarno ne znam što da mislim. Napisala sam joj mail i rekla da bi najrađe i ja preskočila ovaj ciklus jer mi je sve previše zbrkano!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bok cure, i ja sam Rešovka
    10.4. sam imala punkciju na 10 dc nakon 8 dipherelina i 8 x 100 puregona
    Hiper sam reagirala i zato je punkcija bila tako rano
    Izvadio mi je 19 od kojih se oplodila samo 1 što mi je užasno žao jer sam računala da će biti nešto i za zamrnut
    Punkcija me bolila za poludit valjda zbog hipera, a još 10 nakon punkcije nisam došla skroz k sebi koliko me bolio cijeli trbuh, ali fala bogu, prošlo je i to
    Transfer je bio 15.4. i vraćena je blastica i sad čekam rezultat u četvrtak, držite fige

ovo mi je prvi ICSI, imam 35 godina, pcos, mm 37 godina, astenozoo

da li koja ima smrliće kod Reša? nisam još čula za takav slučaj pa me zanima

Stranica 7 od 20 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •