Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo sad mi je napisala poruku da je svejedno estradiol previsok za start sa ampulama, i nek joj prekucam nalaz na mail i koja mi je veličina folikula.
    Dr. Vlastelić mi je radio UZV, nije mi rekao veličinu folikula, a zbunjuje me da nije vidio ni endom. cistu a u 12 mj. je bila potvdila mi 2 doktora. Stvarno ne znam što da mislim. Napisala sam joj mail i rekla da bi najrađe i ja preskočila ovaj ciklus jer mi je sve previše zbrkano!

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mali mimi, nece te staviti u ovaj ciklus, tako je meni bilo prosli mjesec estradiol je bio oko 200, a gornja referentna vrijednost 600 i nesto i jako su me zbunili i igrali smo se pokvarenog telefona preko maila jer nisu uopce palili mob tih par dana...
    uglavnom mi je sestra jasna rekla da pocetni estradiol ne smije biti preko 50-60 sve vise od toga je hormonski povisena aktivnost i nije dobro za stimulaciju, isto je spominjala cistu koje na uzv nije bilo nego 6-7 antralnih folikula i dobar endometrij. nije mi takav odgovor bas previse jasan jer je moj estradiol uvijek oko 100 do 200 i nikad nema ciste, kad sam joj to rekla, samo sam dobila odgovor da bezobzira cekamo dobar ciklus.
    meni je to totalna igra zivaca i ovaj ciklus sam odlucila ne vaditi nikakve hormone, jer se ponadam kad je fsh nizak, a ostali hormoni unutar granica, uzv odlican, na poslu sve pripremim kako ne mogu stalno racunati na mene 10-tak dana, a dobijem mail ko hladan tus bez puno objasnjenja.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    mali mimi, nece te staviti u ovaj ciklus, tako je meni bilo prosli mjesec estradiol je bio oko 200, a gornja referentna vrijednost 600 i nesto i jako su me zbunili i igrali smo se pokvarenog telefona preko maila jer nisu uopce palili mob tih par dana...
    uglavnom mi je sestra jasna rekla da pocetni estradiol ne smije biti preko 50-60 sve vise od toga je hormonski povisena aktivnost i nije dobro za stimulaciju, isto je spominjala cistu koje na uzv nije bilo nego 6-7 antralnih folikula i dobar endometrij. nije mi takav odgovor bas previse jasan jer je moj estradiol uvijek oko 100 do 200 i nikad nema ciste, kad sam joj to rekla, samo sam dobila odgovor da bezobzira cekamo dobar ciklus.
    meni je to totalna igra zivaca i ovaj ciklus sam odlucila ne vaditi nikakve hormone, jer se ponadam kad je fsh nizak, a ostali hormoni unutar granica, uzv odlican, na poslu sve pripremim kako ne mogu stalno racunati na mene 10-tak dana, a dobijem mail ko hladan tus bez puno objasnjenja.
    Hvala na odgovoru, ja sam poslala mail i nije mi još odgovorila, i meni je ovo totalna igra živaca ova dva dana sam ko furija trčala okolo pa me šalje na ultrazvuk da se vidi jel ima cista i sad kad nema isto ne mogu u postupak jer mi je estradiol previsok??? Mislim to mi je onda mogla i jučer reći a ne da žicam ko će me pregledat u nedjelju ujutro i da trčim u Rijeku.
    I šta sad hoću drugi ciklus opet ovako pa izludit ću majke mi!
    A kako ti nečeš vaditi hormone pa šta se možeš samo tako pojavit tamo 3 d.c iako su ti naznačili da to izvadiš i pošalješ?

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A kako ti nečeš vaditi hormone pa šta se možeš samo tako pojavit tamo 3 d.c iako su ti naznačili da to izvadiš i pošalješ?

nazalost, sve mi je poznato o cemu pricas.
    moj zivot je doslovno stao na 2 dana dok nisam dobila definitivan odgovor da ovaj mjesec nista od stimulacije.
    da stvar bude bolja sestra jasna je rekla da ce mi javiti odmah ujutro na mob. da li da dolazim u maribor na uzv ili ne, nije javila, zvala sam ja nju, mob. iskljucen.... i tako sve do 15.00 kad je stigao mail da im saljem nalaze iduci ciklus, da ovaj nije dovoljno dobar.
    tad sam odlucila uzeti 1mj. pauzu sto zbog posla, sto zbog toga da sacuvam vlastite zivce.

mimi, ti si na kontracepciji?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne nisamna kontr., zato što je FSH bio visok idem u onaj kratki postupak i sve bi trebalo početi sa 3 d.c.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne nisamna kontr., zato što je FSH bio visok idem u onaj kratki postupak i sve bi trebalo početi sa 3 d.c.

a da, onda smo skroz u istoj prici....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gizmos žao mi je

Hibiskus ja ne znam zašto je bitno da nam je estradiol tako oko 50-60 ako piše da je normalno do 600 u folik. fazi i dakle nije ni cista u pitanju, totalno sam zbunjena i bojim se da ni idući ciklus neće biti bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •