Upravo to je napravila djevojka što je bila samnom na transferu.Punktirali su joj 4 jajne stanice i rečeno joj je da dođe treći dan na transfer. Do tog trećeg dana opstale su samo dvije i ona je inzistirala da sa te dvije probaju ići do blastica. Dr.V se nikako nije slagao s time i pokušao je razuvjeriti od te ideje, ali ona nije popuštala iako je bila svjesna da do transfera možda neće ni doći. Rekla je da je u Mb došla isključivo zbog blastocista, jer je dosad u Bg uvijek imala trodnevne embrije. I imala je sreće jer je jedna dogurala do petog dana...
Ja se ne bi usudila, barem ne sa tako malim brojem j.st. Nekako mi je rađe da su one u meni pa da maštam kako se pretvaraju u blastice, nego da nakon stimulacije ne dođem ni do transfera. Kada bi ipak imala više j.st. a zbog laba, doktora ili nekih x razloga se ne bi išlo na blastice razmislila bi o promjeni klinike (ali nažalost nemamo previše izbora po tom pitanju pa nam opet ostaju ili Maribor i beskonačno čekanje na postupak ili Reš i igranje po njegovim pravilima)