Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Natalina prvotno napisa Vidi poruku
    ….vezano uz transfer 3. ili 5. dan...
    [FONT=Tahoma]Na zadnjem postupku dobili smo 3 js i sve tri su se oplodile. Punkcija je bila u subotu oko podneva, a transfer u ponedjeljak ujutro. Ako računamo punkciju kao nulti dan, ne znam da li to uopće možemo nazvati 3. danom, mada je dr. tako rekao...rezultat je vanmaternična s zdravim embrijem koji je imao pozitivne otkucaje srca. Mučilo me pitanje povezanosti ranog transfera i vanmaternične... Neki će reći da možda jednostavno nisam imala sreće...ali po meni transfer je bio prerano i embrio je otplutao tamo gdje su mu za taj stadij uvjeti bili povoljniji...u jajovod...

evo dok ste jos off samo da nadodam.
    natalina imala sam isti slucaj punkcije u subotu, a transfer u ponedjeljak (utorak je bio neki praznik) od 3 oplodjene j.s. samo jedna je bila perspektivna i nisu htjeli riskirati do srijede, kao mozda ne bi prezivjela do 4. ili 5. dana... evo ta mala jajna stanica sada prolazi sistematski za upis u skolu...

tako da, mozemo mi nagadjat koliko god hocemo sto je bolje, ali kad se stvari dobro posloze, embrij vracen 2. dan nakon punkcije moze donijeti puno srece i veselja u vase zivote.
    Posljednje uređivanje od hibiskus : 27.04.2010. at 18:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •