Pomoc cure,
Prvo imam problema sa registracijom...pa se nadam da ce ova poruka konacno biti objavljena. Dobila sam mejl od sestre u Mariboru koji mi je nejasan.
Ono sto mi je posebno nejasno je kad treba da idem u Mb i kad treba da pocnem da pijem tablete? Molim vasu strucnu pomoc:
2 dan menstrualnog ciklusa bi trebali napraviti vag.ultrazvuk i vaditi krv za FSH i estradiol ,
nalaze nam javite po mejlu i po telefonu
Ako dobijete menstruaciju u petak napraavite nalaze u subotu i posaljite na ovaj mejl i posa-
ljite poruku i na moj mobi
Ako cete na startu doci u MB se moramo vidjeti najkasnije 3 dan ali vam priporucujem da napravite
krvne pretrage kod vas ako je 2 dan subota ili petak(naravno ako dobijete nalaze isti dan).
Za terapiju cete trebati oko40 amp Merionala ili
Menopura a CTX amp čete kupiti kod nas u ljekarni
Kod nas na UZ kontroli bi morali biti 6 dan uzimanja Menopura.

to su citati iz mejla!
Ja cu nalaze raditi kod kuce, javiti im mejlom...ali ljudi moram znati unaprijed da li idem tamo treci dan men. ili kad...gdje kupujem tablete...kad pocinjem piti. I ja i muz moramo unaprijed traziti slobodne dane a imamo voznju do Mb nekih 6/7 sati autom.
Ovaj mejl mi je totalno nejasan, ja sam inace u tom nekom brzem postupku, nisam pila tablete za kontracepciju. Nakon sto javim rezultate nalaza...kada da planiram MB. Ljudi pomozite, jer dobicu za 3/4/ dana...
HVALA svima