Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    Curke pozdrav, marnie jako mi je žao za negativnu betu
    Imam jedno pitanje, 17.05. imam dogovorene konzultacije u Mb pa bih Vas molila ako mi mžete reći gdje to točno idem tamo i šta će nam raditi te koliko novaca nam otprilike treba! Inače imamo dogovoren postupak za 10 mjesec
    hvala micek. Konzultacije dr. V radi u ambulanti u Novoj Vasi, Proleterskih brigada (zaboravila sam točan broj, ali imaš na početku ovog topica sve) gdje on prima privatno. Na konzultacijama dr. pregleda tvoje nalaze i prethodne postupke (ako ih imaš) i popričate o postupku, te će ti možda raditi UZV (to ne uvijek) i to ti košta EUR 50.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Konzultacije dr. V radi u ambulanti u Novoj Vasi, Proleterskih brigada (zaboravila sam točan broj, ali imaš na početku ovog topica sve) gdje on prima privatno. Na konzultacijama dr. pregleda tvoje nalaze i prethodne postupke (ako ih imaš) i popričate o postupku, te će ti možda raditi UZV (to ne uvijek) i to ti košta EUR 50.
    pitanje koje i mene interesira
    ja sam uspjela isto ali na jedvite jade dobiti konzultacije sad u 5 mjesecu ali nisam pitala gdje se ide na konzultacije, jer sam podrazumjevala da je to u bolnici a ne u nekoj ambulanti
    poslala sam još u 4 mjesecu na mail upit o mjestu održavanja konzultacija ali nitko se dosad nije javio...
    da li postoji netko tko je bio na konzultacijama u bolnici ili ste svi bili u ambulanti ????
    Posljednje uređivanje od nina1 : 10.05.2010. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •