Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nina, ako si dobila datum koji je ponedjeljak u poslijepodnevnim satima onda ti je to 100% ambulanta, jer dr. V u to doba tamo prima privatno. Još nitko na forumu nije javio da je imao konzultacije u bolnici.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MARNIE....AURORA.....hvala vam puno...jos cu pokusati pozvati danas....stvarno je sve doslo na brzinu...nismo ni 2 mjeseca cekali na postupak. Mislim da je neko otkazao, pa su nas ubacili. Problem je zaista daljina i sto smo u radnom odnosu , a zbog svih troskova...moramo cuvati posao i na vrijeme traziti slobodne dane, bolovanja i slicno. Vjerovatno i drugi imaju slicne probleme!
    Kad prodjem ovu fazu, napisacu kako je islo sve....da druge cure nemaju dileme kako i sta da rade.
    Puno srece svima i hvala vam svima jos jednom...zaista ste veliki borci!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    nina, ako si dobila datum koji je ponedjeljak u poslijepodnevnim satima onda ti je to 100% ambulanta, jer dr. V u to doba tamo prima privatno. Još nitko na forumu nije javio da je imao konzultacije u bolnici.
    hvala ... datum koji sam ja dobila je srijeda i u 16 h ...
    a negdje sam čula da je on do 16 h u bolnici....... i sad .... nemam pojima dal trebam ići u bolnicu ili u ambulantu
    a kad se sjetim da moram opet zvati u sloveniju dobijam grč u želucu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •