Stranica 14 od 20 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gargamelice ako te nisu tražili onda ni neće, dobila si onaj popis što još morate napraviti od pretraga jel tako?
    A za termin ako ti ne pošalju odgovor u roku pol godine, nazovite

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Gargamelice, ja sam uz dopis sa terminom postupka dobila i popis ovih pretraga što još moram napraviti. Neke druge cure su dobivale druge pretrage,sve ovisi o tome što si već napravila prije i što oni smatraju da bi bilo dobro napraviti.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mene su isto sa tim nalazima jako zbunjivali. mi imamo samo "osnovne" nalaze (sper.,krv,hsg,urol) i bilo je dovoljno. napisao doktor na naš karton imaju sve nalaze i niš više da ne moramo raditi. pa sad kad čitam druge ne znam šta da mislim... tako i kad smo u postupku bili. nakon trans svi neš uzimaju, dobijaju a mi ništa...nemam pojma dal da budem sretna il tužna zbog toga!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Loks potpisujem te ,bas zbunjuju i nekako uvijek misliš e možda mi bas to treba a nitko ne traži
    Hvala vam na odgovoru još ću pričekati pa ako ne bude ništa zvati

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gargamelice nemoj tako, mene su recimo poslali na neke dodatne pretrage jer su nalazi FSH bili visoki a da nisu i ja bih odradila ono osnovno, ja bih bila sretna da nemoram sad svaki mjesec 2. dan ciklusa vaditi krv i onda da mi visi upitnik nad glavom hoće li me ili neće pustiti u postupak, voljela bih da upadam u neki standardni protokol bilo bi mi puno jednostavnije u životu

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Razumijem te ,ali šta ću kad s mm dijagnozom uvijek visimo u zraku i nikad ne znamo hoće li bit plivaca .
    Pa se uvijek pitam a šta ako .....a bolje da se opustim

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sbonetic, kako je bilo na transferu?
    Drage moje evo ja se prijavljujem da sam zavrsila punkciju. U srijedu idemo na dogovor pa ce nam reci da li ce taj dan bit trasfer ili petak. Sto se tice broja js ne znam koliki je minimum. Ja sam imala 6. Da li je to jako malo? Vasa iskustva?
    Danas su bile 4 na punkciji i 4 na transferu.
    Pozdrav iz suncanog Maribora

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne zna šta da napišem da sam užasno razočarana samo je jedna došla do blastociste....ali mislim da se nešto opet desilo kao u 12 mjesecu u labaratoriju jer nas je 4 imalo samo po jednu js jedna nije došla uopće do transfera i jedna od 16 js je imala samo 2 blastociste jako čudno...još na dan transfer su pozvali dve cure koje su trebale doći za dva dana na transfer odnosno 5 dan da dođu jer su im počele propadat pa su im vratili to šta je ostalo. Ja sam se malo pobunila pa sam razgovarala s dr. i biologom iako je on mene uvjeravao da ova moja blastocista je trudnoća a to čemo još vidjet!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, sbonetic! I kad sam ja bila je bilo cura s tipa 24 js i 2 blastociste i ništa za zamrznuti. To je rizik toga da se ide na blastociste, može biti i do ženskog faktora (PCOS), muškog faktora (loš spermiogram)... Držim palčeve !

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Devet js je bilo 3 dana osmostaničnih šta nije malo to čudno...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sbonetic, ja sam u svom pretposljednjem postupku imala 8js, sve se oplodile i lijepo razvijale do 3. dana i onda pocele nestajati.Na kraju smo zavrsili s 2 rane blastice koje se nisu primile.Biolog kaze da sumnja u moju endometriozu koja smanjuje kvalitetu js i zameci jednostavno nemaju vise snage da se razvijaju.
    Zeljana, ja sam u Mb imala 6js, 5 zametaka i transfer bio 3.dan.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Taca70 i ja imam endometriozu i pretpostavljam isti problem, jel ti dr. što predložio kako premostiti taj problem sa kvalitetom j.s ili treba samo pokušavati dok se ne potrefi dobitna?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Taca70, ma znam može biti puno stvari koje utječe, kod mene nema nikakvih problema još sam 83 godište ....toliko nade nam daju onda totalan pad.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mali Mimi, nema pomoci, samo cekanje prave.
    Sbonetic, znam da je razocaranje veliko i taj tvoj dosadasnji rezultat je ispod prosjeka ali previse je faktora koji utjecu na cijeli proces.Sam lab ima svoje procedure, manje vise iste za sve a puno je toga sto se jednostavno desi bez objasnjenja.Pogotovo je koma kad se sve to odvija u Mb gdje idemo da bi dosegli barem stepenicu vise nego sto nam je to ovdje omoguceno.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zna šta da napišem da sam užasno razočarana samo je jedna došla do blastociste....ali mislim da se nešto opet desilo kao u 12 mjesecu u labaratoriju jer nas je 4 imalo samo po jednu js jedna nije došla uopće do transfera i jedna od 16 js je imala samo 2 blastociste jako čudno...još na dan transfer su pozvali dve cure koje su trebale doći za dva dana na transfer odnosno 5 dan da dođu jer su im počele propadat pa su im vratili to šta je ostalo. Ja sam se malo pobunila pa sam razgovarala s dr. i biologom iako je on mene uvjeravao da ova moja blastocista je trudnoća a to čemo još vidjet!
    Kako prozivjeti poslije ove poruke......znala sam da se nesto desava cim nam se nisi javila kako je prosao transfer.....Meni su rekli da dodjem u srijedu u 9 ujutru, pa cemo vidjeti da li ce biti taj dan popodne ili petak.... Uh sad treba prezivjeti pon i uto...
    Sbonetic ...bice sve ok. nemoj se sikirati...moras biti opustena, smirena...
    Ajmo cure stavite nesto optimisticno za nas koje smo u postupku....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sali javi nam se! Kad krećeš u postupak?

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Devet js je bilo 3 dana osmostaničnih šta nije malo to čudno...
    Sbonetic.... ajde malo nama medicinski neobrazovanim pojasni ovo. Vidim da dobro vladas terminologijom. Imas sugestije sta pitati biologa i doktora u srijedu?
    Bice sve ok. kod tebe vidjeces....samo polako i nemoj da se nerviras...

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo ja sam se upravo vratila iz Ljubljane. Bila sam tjedan dana bez interneta tako da se nisam mogla prije javiti.
    19.05. sam krenula sa pikanjem, a punkcija je već u srijedu 24.05. Rezultat 2 vodeća folikula i 1 koji malo kasni, ja sam super zadovoljna, jer sam isti broj imala i u Mb nakon 44 ampule menopura. Danas još štoperica i nakon toga čekanje srijede da vidimo koliko ima js.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sali super,imas vibre od mene malog padobranca na forum!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam se upravo vratila iz Ljubljane. Bila sam tjedan dana bez interneta tako da se nisam mogla prije javiti.
    19.05. sam krenula sa pikanjem, a punkcija je već u srijedu 24.05. Rezultat 2 vodeća folikula i 1 koji malo kasni, ja sam super zadovoljna, jer sam isti broj imala i u Mb nakon 44 ampule menopura. Danas još štoperica i nakon toga čekanje srijede da vidimo koliko ima js.
    Bravo za folikuliće! Držim fige za dalje! Pusa!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Sali evo i mene iz Ljubljane s druge folikumerije....večeras u 20 štoperica....... u Srijedu u oko 8 ujutro punkcija...

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

CorinaII vidimo se na punkciji, nama je isto dr. rekao da dođemo oko 8. Možda smo se i danas vidjeli kod dr. Reša, u koliko sati ste bili kod njega?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Sali evo i mene iz Ljubljane s druge folikumerije....večeras u 20 štoperica....... u Srijedu u oko 8 ujutro punkcija...
    Kakva je situacija s folikulima?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sali- mi smo bili oko 6 sati, mislim da smo se sreli...čini mi se da ste vi taman izašli od Reša kad smo mi došli.ja sam ti imala zelenu palestinku i crvenu majicu....
    Tigrical- koliko sam ja Reša skužila ima ih oko 6-8....neznam točno...vidjet čemo u Srijedu...( kaže da sam dobro reagirala na Menopur- potrošila sam 17 ampula)
    Dali ste vas dvije uzimali kakve tablete za bolove i smirenje prije punkcije?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sali- mi smo bili oko 6 sati, mislim da smo se sreli...čini mi se da ste vi taman izašli od Reša kad smo mi došli.ja sam ti imala zelenu palestinku i crvenu majicu....
    Tigrical- koliko sam ja Reša skužila ima ih oko 6-8....neznam točno...vidjet čemo u Srijedu...( kaže da sam dobro reagirala na Menopur- potrošila sam 17 ampula)
    Dali ste vas dvije uzimali kakve tablete za bolove i smirenje prije punkcije?
    Ja svaki put uzmem tabletu za bolove (koje i inače koristim kad dobijem M) i Normabel...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Sali jesi preživjela štopericu sinoć. Ja sam sama sebi to sve smučkala i dala jedino sam ostala koliko toga ima.....puna inekcija........

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Piknula se jučer točno u 20, a količina je stvarno bila, nikad kraja.........
    Vidimo se sutra u 8

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vidimo se onda ujutro.....

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo mi obavili punkciju kod dr. Reša. Dobili smo 2 js, a transfer je u subotu.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i mene od dr.Reša........Dobili smo 10 jajnih stanica, transfer je u ponedjeljak. Punkcija malo bolila ali ništa strašno......

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

DR.Reš mi je rekao utrogestani svakih 8 sati po dva komada.............
    Tigrical- jel tebi možda rekao da uzimaš Andol 100 jedan dnevno ili Aspirin 100....nisam ga bila dobro skužilla poslije punkcije sam bila malo izblesana pa neznam jeli rekao andol ili aspirin????????
    Tigrical- dali si i ti koristila utrogestane??

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i mene od dr.Reša........Dobili smo 10 jajnih stanica, transfer je u ponedjeljak. Punkcija malo bolila ali ništa strašno......
    Vau, transfer 5. dan kod dr. Resa, a "samo" 10 JS! Ne znam da li je to neki pomak u njegovom radu ili su to tvoje godine i diagnoza, ali u svakom slucaju vrlo pohvalno sto se ide na blastociste! Neka ti donesu srecu i uspjeh u ovom postupku!

Utrogestane trebas obavezno koristiti kako ti je receno, 3x2. Andol i Aspirin su isti lijek, acetilsalicilatna kiselina, razlicitog proizvodjaca i u principu je svejedno sto ces uzimati (za Andol doduse kazu da se lakse podnosi pa ako imas osjetljiv zeludac, onda mozda radije to).

sali sretno i tebi sa tvoje dvije dragocjene jajne stanice!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sali i corinaII, sretno do neba cure!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

DR.Reš mi je rekao utrogestani svakih 8 sati po dva komada.............
    Tigrical- jel tebi možda rekao da uzimaš Andol 100 jedan dnevno ili Aspirin 100....nisam ga bila dobro skužilla poslije punkcije sam bila malo izblesana pa neznam jeli rekao andol ili aspirin????????
    Tigrical- dali si i ti koristila utrogestane??
    Bravo za js! Rekao mi je da uzimam jedan Aspirin dnevno. Koristila sam utrogestane kako kod njega, tako i u svakom postupku. Kod Reša 3x2.
    Sali bravo za 2!
    Pusa!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo cure gotovo i to. Transfer uradjen danas dr Vlaisavljevic ...imali smo na kraju 3 od ukupno 6 js.Trebalo je odluciti da li staviti 2 i jedan smrzlic ili...mi smo stavili sva tri.....sad ostaje cekanje bete...
    Sutra nakon 10 dana putujem kuci....
    Sretno cure !!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Da nema nekakvih komplikacija to ne bi bilo to, tako da sam ja cure ponovo uplakana. Možda s razlogom možda ne ali ja još na ovom forumu nisam pročitala da nekome ne mogu da nađu na vaginalnom uzv desni jajnik kao meni. Otišla sam na kontrolni uzv jer mi je Jasna rekla da joj pošaljem nalaz najdalje do petka kako bi mi mogla blagovremeno javiti koliko gonala uzimam od ponedeljka. Doktor nije mogao da nađe desni jajnik, gledao me sigurno pola sata i rekao da dođem ujutro ponovo u bolnicu da me pogleda. Činjenica je da je taj desni jajnik nešto sporan odn. uvjek ga malo teže nađu, navodno je negdje smješten nezgodno pa okreću sondu od uzv do besvjesti ali ga nađu. E sad ga nije našao i ja sam bila u goloj vodi, pored toga što mi je stomak tvrd kao kamen i napuhan uhvatila me neka muka došlo mi da padnem u nesvjest od svega. Kad sam prošle godine radila folikulometrije u stimulaciji klomifenom dr. se patio oko uzv, nisam ništa smjela jesti 4h prije da bi crijeva bila prazna, pritiskala bi rukom dio oko jajnika i dr. bi u nekom položaju našao desni jajnik. Šta vi mislite, hoće li to biti problem oko punkcije i dalje? Ili od mene definitivno nema ništa.........

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sandric
    Mislim da šansa postoji dok god imaš bar jedan jajnik koji mogu naći i ispunktirati kad bude trebalo,evo ima jedna cura koja je i sa jednim jajnikom a bez oba jajovoda sad zatrudnila IVF-om tako da nada postoji
    Zeljana držim palčeve za dalje

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sandrić, kada bi se ja sada mogla vratiti u vrijeme neposredno prije mog postupka u Mariboru promjenila bi velik broj obrazaca ponašanja i definitivno izbacila sve suvišne pritiske koje sam si sama stvarala i koje su me sputavale u pokušaju da u postupak uđem sretna, zadovoljna i s vjerom u uspjeh...Umjesto toga, i ja sam, baš kao i ti očajavala, plakala, uvjerila se čak i u to da si injekcije ne dajem kako treba i sve te negativne emocije dovele su me do ludila u kojem sam u jednom trenutku došla do pomisli da prekinem s terapijom i odgodim postupak za neki drugi put kad budem spremnija...Vjerujem da je negativnom ishodu doprinijelo i moje očekivanje negativnog ishoda i pomanjkanje vjere... Pokušaj, ali stvarno pokušaj odbaciti svaku nepotrebnu brigu i svaku situaciju na koju ne možeš utjecati. Odi tamo smirena, odi sa spoznajom da ideš najboljima i stalno imaj na umu da oni znaju što rade. Žao mi je što ti se sve to događa i vjerujem da si "iscrpljena od svega" ušla u protokol, ali vjeruj mi da će ti biti lakše ako okreneš priču u svoju korist i uvjeriš sama sebe kako si napravila sve što je u tvojoj moći i kako je od sada na dalje sve na nekoj višoj sili...U ovom trenutku, briga oko jajnika i oko toga da li će ga u Mb vidjeti ili ne, da li će moći sa njega obaviti punkciju ili ne, ne može ti donijeti odgovore na pitanja ali ti može donijeti nemir koji ti sada najmanje treba...

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bok svima, najprije vam svima ovdje želim zaželjeti mnogo uspjeha sa oplodnjom. Ja sam jedna teta MPO blizanaca iz postupka koji danas više nije moguć (zbog novog zakona), pa sam emotivno jako angažirana kad je MPO u pitanju. Kad se sjetim da ih vjerojatno ne bi bilo... velika tuga me uhvati.

Sada me prijatelji iz Imotskog koji imaju problema sa začećem (ne znam u detalj što je) pitaju za Sloveniju. Ono što ih zanima je to da li postoji možda neko međunarodno zdravstveno osiguranje koje si mogu uplaćivati pa da sam postupak bude jeftiniji. Ispričavam se unaprijed, možda je ovo totalno bedasto pitanje, ali obzirom da uopće nisam upućena u ovu temu, lijepo molim da mi odgovorite jer nikako ne stignem čitati cijeli topic.
    Puno, puno hvala.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Sandrić, kada bi se ja sada mogla vratiti u vrijeme neposredno prije mog postupka u Mariboru promjenila bi velik broj obrazaca ponašanja i definitivno izbacila sve suvišne pritiske koje sam si sama stvarala i koje su me sputavale u pokušaju da u postupak uđem sretna, zadovoljna i s vjerom u uspjeh...Umjesto toga, i ja sam, baš kao i ti očajavala, plakala, uvjerila se čak i u to da si injekcije ne dajem kako treba i sve te negativne emocije dovele su me do ludila u kojem sam u jednom trenutku došla do pomisli da prekinem s terapijom i odgodim postupak za neki drugi put kad budem spremnija...Vjerujem da je negativnom ishodu doprinijelo i moje očekivanje negativnog ishoda i pomanjkanje vjere... Pokušaj, ali stvarno pokušaj odbaciti svaku nepotrebnu brigu i svaku situaciju na koju ne možeš utjecati. Odi tamo smirena, odi sa spoznajom da ideš najboljima i stalno imaj na umu da oni znaju što rade. Žao mi je što ti se sve to događa i vjerujem da si "iscrpljena od svega" ušla u protokol, ali vjeruj mi da će ti biti lakše ako okreneš priču u svoju korist i uvjeriš sama sebe kako si napravila sve što je u tvojoj moći i kako je od sada na dalje sve na nekoj višoj sili...U ovom trenutku, briga oko jajnika i oko toga da li će ga u Mb vidjeti ili ne, da li će moći sa njega obaviti punkciju ili ne, ne može ti donijeti odgovore na pitanja ali ti može donijeti nemir koji ti sada najmanje treba...
    Potpisujem u potpunosti GIZMOS. Draga moja ti se opusti nemoj razmišljati šta ako je to i to. Ima cura sa jednim janikom i uspiju u Sloveniji, reaguju na stimulaciju. Zato samo glavu gore i napreije i optimizam, samo optimizam.Pusicu ti veliku šaljem

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Svea koliko ja znam ne postoji takvo međ. osiguranje mi izvana plaćamo sve ko kad ideš privatno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mala Mimi, Rozi, Gizmos hvala Vam cure
    Gizmos draga tako si to iskreno napisala i doslovce sve tačno da sam opet počela plakati, pomalo ljuta na sebe što dozvolim emocijama da prevladaju a onda opet tužna jer je to "nešto" što me gura i jače je od mene. Jutros mi je dr. radio dva uzv, lijevi jajnik je našao vaginalnim uzv a desni onako preko stomaka, nema cisti i veličine jajnika su u normalnim mjerama. Od svega sam se smorila cjelo jutro, glava me je počela boljeti kao luda pa sam otišla i ranije s posla da legnem. Moj optimizam i hrabrost pada u sekundi, od silne nervoze i straha oko glupog uzv sam otišla u tačku a znam da nije ok i da mi najmanje treba ovakav stres. Imam još 9 dana do polaska pa se nadam da će mi glava doći do pameti do tada, beskrajno vjerujem MB timu i čak naprotiv sav strah i potiče od nesigurnosti u ovom mom periodu do odlaska tamo.U svakom slučaju ovu poruku od tebe Gizmos ću ponjeti sa sobom i pročitati svaki put kad osjetim da kontrola u glavi izmiče......

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sandric, tvoja reakcija je sasvim prirodna ali se pokusaj skulirati ...

Svi jako dugo iscekivamo da nam se ispuni najveci san da konacno i mi drzimo nas smotuljak u rukama ...
    Dugi je period od godinu dana ili vise iscekivanja postupka u Mariboru ...
    A kad dodje konacno i taj dan, mi kao da nismo spremne - sve nesigurnosti i nade od proteklih godina kao da nam se akumuliraju prije postupka ...

Cvrsto se drzi rijeci sestre Jasne, pozitivno razmisljati - vase jajne stanice vas trebaju

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za čudo Božje mi smo krenuli u Maribor i skroz sam skulirana, uvijek sam dosta negativno razmišljala u postupku zbog straha što će biti, i rezultati su bili loši od 5 postupaka 2 put nismo ni došli do transfera, sad sam si rekla što bude bit će, neću se opterećivati jer ionako ne mogu puno utjecati na ishod, samo mogu samu sebe izluditi.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sandric draga mogu reć da te razumijem i shvaćam jer kad pišeš ko da prenosiš moje osjećaje. nije lako al stvarno treba mislit pozitivno i opustit se pa sve ide drugačijim tokom. želim ti svu sreću ovoga svijeta!
    MaliMimi sretno i dobitno!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sandric....bez negativnih misli....ja sam vjeciti optimista....cekam betu...10.6., sama sebe sam vec ubjedil;a da sam trudna
    Sa mnom u postupku je bila cura koja je imala 6 operacija, pa je imala vise js nego ja koja sam navodno zdrava....Hajde samo naprijed!!!
    Sbonetic, kada vadis betu_? Javi nam.....

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pise mi 03.06. kako je to neradan dan vadit ću 04.06. ako ne prokrvarim do tada!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Već se osjećanja mjenjaju......... ustvari uz vaše poruke sam se okrenula drugoj strani, naravno sad pozitivnoj. Čekam od Jasne mejl sa koliko gonala krećem u ponedeljak i završavam sve započete poslove na poslu kako bi rasterećeno krenula u MB. I na poslu tenzije, kako će bez mene, šta će i kako itd. itd. Mislim sama u sebi svako se može zamjeniti samo ako hoće. Tako da stvarno željno iščekujem odlazak u MB i da pobjegnem od svih........... Ljubim vas cure puno.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sandric Navijam za tebe od srca!!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sali- kako je prošlo jutros...mislim na tebe i nadam se da je sve u redu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •