Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
    maca2 cestitam i zelim ti svu srecu u postupku.Ja imam kod doktora V sledece sedmice.Iz tvoje poruke vidim da si jako brzo dobila termin.Jeli to zato sto si vec bila u postupcima ili sta?
    Da sam barem brzo dobila termin...kao i svi ostali čekala sam godinu dana, poslala papire u 09./2009.
    Znači kod nas nema niti dipherelina niti decapeptyla?
    Čudi me,znam da sam čitala da su cure normalno kupovale decapeptyle dosad.
    Na protokolu ću dobiti točan br. dipherelina koji moram kupiti - jesu oni za supresiju, i od kojeg se dana ciklusa pikaju? Do sada sam bila samo na kratkim protokolima pa mi ovo izgleda vrlo komplicirano

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Da sam barem brzo dobila termin...kao i svi ostali čekala sam godinu dana, poslala papire u 09./2009.
    Znači kod nas nema niti dipherelina niti decapeptyla?
    Čudi me,znam da sam čitala da su cure normalno kupovale decapeptyle dosad.
    Na protokolu ću dobiti točan br. dipherelina koji moram kupiti - jesu oni za supresiju, i od kojeg se dana ciklusa pikaju? Do sada sam bila samo na kratkim protokolima pa mi ovo izgleda vrlo komplicirano
    Da, to Dipherelin ti je za supresiju. Ako je dugi protokol onda od 21 dc. Nije komplicirano, samo se počneš pikat 7 dana prije očekivane M, a ne kasnije.
    Posljednje uređivanje od tigrical : 17.06.2010. at 08:42

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

maca2 imam jos par pitanja......reci mi molim te da li treba da idem u suknji ili mogu i hlace( kod nas je u klinikama katastrofalna situacija i moras da ides u suknji) i dali je neophodno da i muz ide sa mnom (obzirom da nema on problem nego ja )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •