Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima!
Evo ja se selim kod vas jer smo nakon 2 neuspjela pokušaja u Rijeci sad u čekanju postupka u Mariboru.
Bili na konzultacijama u 2.mjesecu i imamo postupak u 10.
E sad, mi smo u Mb naknadno slali neke nalaze i onaj formular koji smo trebali ispuniti kojeg sam ja poslala bez da sam si prepisala br.telefona ili mail adresu za kontakt. Već 4dana zovem gore i niko mi se ne javlja, pa me zanima da li mi neka od vas može dati mail adresu ili tel. od Mb gdje bi mogla pitati da li je ok sve što smo poslali i kada da očekujem da mi se jave s protokolom.
Malo sam u frci, dosad sam bila u kratkom protokolu, sve će mi biti novo pa bi se voljela pripremiti unaprijed koliko je moguće.
Može i na pp.
Ja sam u četvrtak konstantno zvala između 14:30 i 15:30 i stalno mi "številka nije bila dosegljiva"
Onda sam u petak nazvala točno u 14 (znači ranije od termina navedenog na njihovim stranicama) i dobila sam ih od prve. Mene je zanimalo kad će mi biti termin jer sam na konzultacijama bila u prvom mjesecu. Sestra je obećala da će mi javiti mailom, no odokativno je rekla da bu to u dvanaestom mjesecu.
Sad mi nikako nije jasno kako ste vi nakon konzultacija u veljači uspjeli dobiti termin već u listopadu....hmmm....vama su već na konzultacijama dali termin? Da li su vam možda dali i upute koje lijekove ćete koristiti?

BTW za sve koji račun od lijekova kupljenih u RH prijavljuju u poreznoj prijavi zbog povrata poreza-ako prođe novi zakon i ako se ukinu porezne olakšice s 01.07., možemo u poreznu prijavu za 2010. samo prijaviti troškove za lijekove koji su kupljeni od 30.06. i to u maksimalnom iznosu do 6.000kn.