Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav,
Kakav mogu ocekivati protokol i da li svaki protokol iz MB ukljucuje mjesec dana kontracepcije?
Ja '75 mm"75. Ja sve ok, insulinemija.Oligospermia/normospermia. Postupak 10ti mjesec.
Hvala
Nama je bas stigao protokol e-mailom! Od pocetka nam je bilo receno da na postupak mozemo racunati u 9. mjesecu, ali nikada nista pismeno o tome nismo dobili. Vec sam se polako spremala da ih zovem i provjerim kada stize protokol, kad ono stize taman na vrijeme da mogu poceti s protokolom predvidjenim za prvu skupinu.

To znaci da cu ja ocito biti medju onima koje ce na kontracepciji biti dva mjeseca. Iz tog istog protokola vidim da ce za razliku od mog slucaja neke na kotracepciji biti svega tri-cetiri tjedna.

Ako netko zna ili ima ideju zasto su neki duze, a neki krace na kontracepciji i sto to samo po sebi znaci, jako bi me zanimalo bilo kakvo objasnjenje.

Takodjer, ako ima koja forumasica koja je prema protokolu poput mene u prvoj skupini bit ce mi drago na mi se javi pa da zajedno rjesavamo pitanja koja nam se vezano uz protokol mozda pojave. Ja se sada npr. ubadam vec sa prvim pitanjem, a to je koje kontracepcijske tablete izabrati...