Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Strumpfice,nasla sam klomifen i kupila 4 kutije.Inseminaciju (ili kako mi je doktor objasnio pripremu za inseminaciju jer necemo raditi unos sperme vec samo pripremu mene u vidu terapije hormonima) bi radili ako u toku tri mjeseca uzimanja Klomifena ne dodje do ovulacije.Ukoliko ipak dodje do nje nastavljam i ja do 6 ciklusa.Sa Klomifenom sam vec pocela ali ne nadam se previse jer kazem ti nisam ni prije uopste reagovala na njega.Bila sam na folikulometriji 9 DC(koji mi je i zadnji dan uzimanja klomifena) i situacija je vise nego losa.Folikuli do 10 mm a endometrij nepuna 4mm.Uzas.Ovih dana jedem po jedan ananas dnevno pa cemo vidjeti ima li pomaka........
    kod doktora V sam bila 21.06. i dobila termini IVF april/maj 2011

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja na folikulometrije krećem od oko 13 dana (pa 15 pa 19),prije me dr ni ne zove . Imam sreću da mi je endometrij oko 9mm oko tog 13dc što je navodno ok. Nabavila sam i LH trakice koje detektiraju ovulaciju za slučaj da ovulacija bude na dan kad me dr ne može primiti ( mene to obično zadesi za vikend ili za praznik). Ako slabo reagiraš nainicijalnu dozu klomifena, kako to da ti doktor nije preporučio povećanje doze? Ja začudo OK reagiram na 100mg no nakon mjeseca kad nije bilo ovulacije dr je ozbiljno razmišljala o povećanju dozež(može se ići do 200mg). Isto tako u slučaju lošeg endometrija mislim da se mogu uzeti dodatni lijekovi da poboljšaju situaciju...
    Meni se sve nešto čini da ću ja na redu za Maribor biti taman pred božićne blagdane, mene sve zadesi oko nekih blagdana, još uvijek nam nitko nije odgovorio na mail s upitom kad smo na redu, no budući da sam bila u 1/10 na konzultacijama ovo mi djeluje kao izgledan termin.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

strumpfica samo da ti javim da ni meni nisu odgovorili na mail, a poslala sam im ga 18.6. Malo me to nervira jer se pitam kako će stvari iči kad uđem u postupak i ako budem imala koje pitanje kako ću doći do informacije.
    Sreća pa imamo ovaj forum di je toliko cura koje su voljne u svakom trenutku pomoći!
    Uglavnom, ni kod mene nema odgovora...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    strumpfica samo da ti javim da ni meni nisu odgovorili na mail, a poslala sam im ga 18.6. Malo me to nervira jer se pitam kako će stvari iči kad uđem u postupak i ako budem imala koje pitanje kako ću doći do informacije.
    Sreća pa imamo ovaj forum di je toliko cura koje su voljne u svakom trenutku pomoći!
    Uglavnom, ni kod mene nema odgovora...
    strumpfica, ne znam što si pisala u mailu. meni se nekad čini da oni procjenjuju koliko je važno i hitno odgovoriti u mailu. probaj ipak telefonski. krajem lipnja je bila konferencija pa su sigurno bili oko toga dodatno angažirani.

ja u komunikaciji s njima uvijek nastojim biti konkretna s iznošenjem problema i s pitanjem, minimiram broj riječi. isto mi jednom nisu uopće odgovorili, ali većinom odgovaraju.
    probaj zvati na telefon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •