Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prije 1,5 mjesec sam dobila termin u Mariboru za proljece i moram im poslati onaj ispunjen obrazac, ali me nesto buni. Na obrascu pise da ga se treba poslati N/R Suzana Knuplež (Pisarna za OBMP), a u kuverti sa obrascem sam dobila praznu kuvertu sa adresom N/R Jasna Muršić (Ginekološke ambulante) pa mi nije jasno na koju adresu da posaljem taj obrazac?

Glupo mi je zvati u Maribor zbog toga, ali jel znate da li oni rade cijelo ljeto ili imaju neki kolektivni godisnji (da ne mislim da mi se ne javljaju na tel, a da ih zapravo niti nema)?

Hvala!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

[QUOTE

Glupo mi je zvati u Maribor zbog toga, ali jel znate da li oni rade cijelo ljeto ili imaju neki kolektivni godisnji (da ne mislim da mi se ne javljaju na tel, a da ih zapravo niti nema)?

Hvala![/QUOTE]

bugaboo,koliko ja znam srstra Jasna bila je na godišnjem do prošlog tjedna. Ja sam zvala za termin za konzultacije i uspijela dobit nekog na telefon. Samo ti zovi i pitaj i molim te odgovori jer i ja ću uskoro imati takva pitanja. Želim ti sreću u postupku.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 1,5 mjesec sam dobila termin u Mariboru za proljece i moram im poslati onaj ispunjen obrazac, ali me nesto buni. Na obrascu pise da ga se treba poslati N/R Suzana Knuplež (Pisarna za OBMP), a u kuverti sa obrascem sam dobila praznu kuvertu sa adresom N/R Jasna Muršić (Ginekološke ambulante) pa mi nije jasno na koju adresu da posaljem taj obrazac?

Hvala!
    tome forum i služi Jasna ti je "prava adresa", zato kad šalješ obrazac natrag u Maribor, šalji na JAsnu koja je tamo alfa i omega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •