dudadudaduda mislim da svaki protokol iz Mb izgleda tako kako opisujes. Svi ti datumi koji su na prvi pogled zbunjujuci bit ce ti jasniji kad dobijes M i kada u protokolu pronadjes ono datumsko razdoblje koje odgovara tvom prvom danu menstruacije. Ako to stvarno bude ono razdoblje u kojem je predvidjen pocetak uzimanja kontracepcije 2. dc i pauza od pet dana tako ces i napraviti.

Ne moras ih zvati telefonom nego komotno mozes poslati e-mail. Ja sam sva pitanja u vezi protokola slala kao Reply na njihov e-mail s protokolom i svaki put bih vrlo brzo dobila odgovor od sestre Jasne. Zvala sam je telefonom samo kada sam htjela potvrditi pocetak uzimanja kontracepcije (jer tako pise u uputama da to treba telefonom potvrditi). Medjutim sestra J. mi je rekla da je sasvim dovoljno to sto sam joj poslala e-mail i da jednako vazi i za sva ostala pitanja, ako ih eventualno bude jos bilo.

Znaci, ako si upravo dobila putem e-maila protokol samo im istim putem potvrdi da si i dalje zainteresirana za postupak kod njih prema predvidjenom protokolu. Ako imas jos koje pitanje, slobodno pitaj, a ako ne slijedeci put im posalji e-mail onaj dan kada krenes s kontracepcijom.

Iskoristila bih ovu priliku i pohvalila sestru Jasnu. Koliko god me je u vremenu izmedju prvog kontakta do dolaska protokola smetalo sto je komunikacija s Mariborom znala biti itekako otezana u smislu da su znali uopce ne odgovarati na e-mailove ili se ne javljati na telefon, toliko se sve promijenilo od trenutka kada su poslali protokol. Komunikacija je od tog trenutka besprijekorna, a sestra Jasna se svaki put iskaze kao nevjerojatno azurna, ljubazna i pozitivna osoba. Nakon svakog kontakta s njom osjecam se bas sretno i optimisticno. Ona takve osjecaje uvijek izazove u meni sa svojom vedrinom, lijepi rijecima i dobrim zeljama. Vjerujem da je upravo takav njen pristup vec pola svog onog uspijeha s kojim se Maribor ponosi!