Stranica 14 od 18 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mini3 i doktor mi je rekao da se odmorimo preko ljeta pa cemo na jesen nesto dogovarati no pitanje je kako ce to na jesen izgledati i hoce li raditi kao sada ili na Merkuru.Milijun je upitnika za sada ali prvo odmor a onda odluke.Ne odustajemo naravno ali cu inzistirati na stimuliranom slijedeci put.Hvala vam curke, nadam se da ovakvih situacija bude manje a trudnica sto vise na VV.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Mini3 i doktor mi je rekao da se odmorimo preko ljeta pa cemo na jesen nesto dogovarati no pitanje je kako ce to na jesen izgledati i hoce li raditi kao sada ili na Merkuru.Milijun je upitnika za sada ali prvo odmor a onda odluke.Ne odustajemo naravno ali cu inzistirati na stimuliranom slijedeci put.Hvala vam curke, nadam se da ovakvih situacija bude manje a trudnica sto vise na VV.
    To te u potpunosti razumijem, draga. Jedino ti preostaje da se dobro odmoriš i kreneš zdrava, vesela i čila u ostvarenje svog cilja!
    Vjeruj mi sve nas je strah promjena koje nosi spajanje...Doista nisam vjerovala da će se seliti na Merur, ali eto ne sprema nam se dobro, čini mi se. Ako je druga bolnica biti će i manji budžet, pa mi sve to ne miriši na dobro.
    Ja sam u pon. na punkciji.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja potpisala peticiju, nadam se da ipak do spajanja neće doći

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

RužicaSB... baš mi je žao.. ali ljeto će brzo proletiti i onda u akciju ! Neznam kod kojeg si dr ali drL mi reče da od jeseni radi na Merkuru tako da nema bojazni da on ode negdje drugdje.. nadam se da će te bar to malo utješiti...

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ružice, kad ideš sljedeći put? Jel se dugo čeka na IVF?
    Ako će se pripojiti Merkuru, hoćemo li dobiti anesteziju za punkciju? Što vi mislite?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ružice, kad ideš sljedeći put? Jel se dugo čeka na IVF?
    Ako će se pripojiti Merkuru, hoćemo li dobiti anesteziju za punkciju? Što vi mislite?
    Zapravo nemam pojma kad idem opet to cemo dogovarati tek na jesen.Sto se tice cekanja na stimulirani zaista je tesko reci, jedino znam da nas starije pokusaju ugurati sto je prije moguce a i to se zna razvuci na 6 mjeseci i vise.
    I da i ja sam stekla dojam da nas L ne odlazi nikuda.Nitko jos ne zna sta ce biti i kako ce sve izgledati no meni je velika utjeha sto ce moj doktor raditi pa taman na Marsu
    Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 04.06.2010. at 07:44

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hrki, meni su sestre rekle da rade do 16. 7.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Zapravo nemam pojma kad idem opet to cemo dogovarati tek na jesen.Sto se tice cekanja na stimulirani zaista je tesko reci, jedino znam da nas starije pokusaju ugurati sto je prije moguce a i to se zna razvuci na 6 mjeseci i vise.
    I da i ja sam stekla dojam da nas L ne odlazi nikuda.Nitko jos ne zna sta ce biti i kako ce sve izgledati no meni je velika utjeha sto ce moj doktor raditi pa taman na Marsu
    I mene tješ činjenica da dr. L će nastaviti raditi... mislite li da ćemo i dalje ostati njegove pacijenitice nakon preseljenja ili će se svi pacijeniti raspodjeliti? U njega imam povjerenja pa sve muke lakše podnosim. Brine me isto tako budžet, koji će se objediniti.. pa će i novaca biti manje!
    Ružice, je li ti rekao kako dalje? Naručuješ li se na pragled na jesen ili što? Je li ti dao ikakve naznake o mogućem drugom postupku? Oprosti, nisam uspjela naći tvoje ranije postove, ali ovaj puta nisi bila u stimuliranom?
    Cure, strah me ovih nadolazećih promjena ... Čini mi se da sam miljama udaljena od svog cilja. Pitam se, koji je sljedeći udarac onog Magarca (zna se na koga mislim).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mini3 ne vrijeđaj jadne magarce!

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj amel prvotno napisa Vidi poruku
    Mini3 ne vrijeđaj jadne magarce!
    U pravu si draga... Povlačim usporedbu... jeli gov.. bolja usporedba??

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok curke!
    Mene zanima da li je neka od vas bila posljednjih dana na VV-u na dogovoru za postupak i da li je naručena za 7.mjesec?
    Naime ja sam naručena na AIH u 7.mjesecu ali samo ako neće dr.A na godišnji a to kod dogovora još nije znao.
    Imate li kakvih saznanja kad bi išli na GO?

JA'75-pcos
    MM'74-sve ok
    1AIH-ništa
    2AIH-

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj............ ljudi moji

1. iskreno, mislim da bi ako se ide na punkcije u Merkur mogle dobiti anestezije
    2. tko zna tko će tamo što raditi, bojim se da bi liječnici gore mogli sve raditi od operacija, do običnih ginekoloških pregleda, poroda, nešto kao u Petrovoj, tamo se MPO liječnici ne bave samo mpo-om
    3. svakako potpišite peticiju ako ste u mogućnosti, ali je VV već dugo na piku nekim liječnicima, nažalost (

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj............ ljudi moji

1. iskreno, mislim da bi ako se ide na punkcije u Merkur mogle dobiti anestezije
    2. tko zna tko će tamo što raditi, bojim se da bi liječnici gore mogli sve raditi od operacija, do običnih ginekoloških pregleda, poroda, nešto kao u Petrovoj, tamo se MPO liječnici ne bave samo mpo-om
    3. svakako potpišite peticiju ako ste u mogućnosti, ali je VV već dugo na piku nekim liječnicima, nažalost (
    Ja sam peticiju potpisala, ali nisam sigurna hoće li ona išta promijeniti s obzirom da na VV već stoji obavijest o njihovom preseljenju. Tako da je to već na žalost gotova stvar. Katastrofa ... Užasno se zbog toga osjećam.
    hrk Ne znam za dr. Alebića, ali znam da u srpnju i navodno kolovozu ne rade i da gore nikoga nema. Pretpostavljam svih, pa tako i osoblja od dr. Alebića. Ja sam sutra na VV, pa se mogu raspitati pa javim.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam peticiju potpisala, ali nisam sigurna hoće li ona išta promijeniti s obzirom da na VV već stoji obavijest o njihovom preseljenju. Tako da je to već na žalost gotova stvar.
    Ne mogu vjerovat. Je l' stavljen i kakav datum? Peticiju sam potpisala i on line i papirnatu (ne mogu se sjetit koji sam broj bila, no mislim da je masu ljudi potpisalo). Baš ću priupitat danas.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sto se tice anestezije prije punkcije, moja poznanica je ostala trudna kod Canica na Merkuru, dobiva se isti koktel kao na VV...... apaurin i tramal. No s obzirom da na Merkuru bas nemaju opremljen odjel za humanu, prije ce oni pokupiti nacin rada VV, nego se VV prilagodjavati njima. Ovo o nacinu rada je naravno moja pretpopstavka...
    I slazem se sa Ruzicom, bitno da Luci radi, pa makar i u bilo kojoj nasoj bolnici, ali se i isto tako se nadam da ce dosta ljudi potpisati peticiju i da ce se uspjeti izgurati da VV ipak ostane svoja klinika

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mini3 nakon ovoga sada sigurno idem u stimulirani.Nismo nista sada dogovarali nego na jesen kad budem spremna cu ga nazvati i vidjeti kad je najzgonije da dodjem na dogovor.Naravno da sve ovisi i o tome kakvi ce mi biti hormoni i opce stanje no o tom po tom.Vjerujem da ce svaki lijecnik zadrzati svoje pacijentice a da ce nove koje dolaze a kojih je nazalost sve vise onda rasporedjivati i rasterecivati eventualne guzve kod pojedinih lijecnika.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mini3 nakon ovoga sada sigurno idem u stimulirani.Nismo nista sada dogovarali nego na jesen kad budem spremna cu ga nazvati i vidjeti kad je najzgonije da dodjem na dogovor.Naravno da sve ovisi i o tome kakvi ce mi biti hormoni i opce stanje no o tom po tom.Vjerujem da ce svaki lijecnik zadrzati svoje pacijentice a da ce nove koje dolaze a kojih je nazalost sve vise onda rasporedjivati i rasterecivati eventualne guzve kod pojedinih lijecnika.
    Ružice, čini se da ti drugo ne preostaje već da se stvarno odmoriš i u što je moguće boljem stanju i spremna dočeša jesen. Brzo će vrijeme proći, ne brini!
    Mislim da bi bilo logično ovo što kažeš ... da bi svaki dr. trebao zadržati svoje pacijenitice. Ali više u ništa ne mogu biti sigurna.
    Danas sam bila gore i situacija cure nije dobra. Postavlja se pitanje kako će u okolnostima gubitaša Merkura sve funkcionirati na jesen, s obzirom da će financijska sredstva za lijekove biti smanjena i ograničena. Čini se da nas čeka burna jesen.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ružice Ti zapravo dobro reagiraš na stimulaciju i sigurna sam da će ful-stimulacija kod tebe dati dobre rezultate. Btw, nitko koga poznam nije u zadnje vrijeme na VV ili dobio stanicu ili se nisu oplodile, koma.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja znam nekoga

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nadam se ipak burna u pozitivnom smislu bar sto se tice jajnih stanica, embrija, trudnoca.Ne smijem se bacat u crnjake iako nam je realnost sve crnja.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure nemojte sve tako crno.. Vidjeti ćemo točno šta će biti pa ćemo onda u akciju ako peticija ne urodi plodom. Nema smisla u tom dodatnom stresu i šta bi bilo kad bi bilo..

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

znači, šta je previše previše je! neprestano nešto moramo potpisivati, slati, pisati, moliti nekoga za nešto...what about us?! šta je sa nama i našim liječenjem i potrebom da živimo bez stresa dok se borimo već preteško za naše trudnoće?!

umorna sam već od analiziranja, neka nas ostave na miru, šta nas napadaju sa svih strana, nismo ni političari, ni pravnici, ni analitilčaril, ni statističari.ikao smo istovrmeneno sve to, ali sada...sada samo smo ljudi koji želimo imati dijete...a dotle, dok to ne dobijemo neprestano moramo nešto poptisivati, neke peticije, nositi jaja kojekud, slati meilove, UMORNA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pričala bih o onim dobrim starim temema od prije 9.mjeseca 2009. godine!!!!!!!!!!!!!

DOSTA JE!, MILINOVIĆU, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    Posljednje uređivanje od nataša : 05.06.2010. at 23:40

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Stvarno mi je već muka

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav svim curama!
    Nova sam na forumu,a ajmo reći i da sam nova što se tiče postupaka,ovaj mjesec idem u prvi postupak.Trenutno špricam Suprafact...Inače sam kod dr. A i zasad nemam nikakvog lošeg iskustva. Prvi put sam bila kod dr. u 10 mjesecu prošle godine,polako obavljali preglede i ja i m. i evo nas pred pragom prvog postupka.Inače živimo u izvanbračnoj zajednici.
    Kod mene sve ok,a m loš spermiogram- malo ih i lijeni su ( inače povišen FSH ).
    Eto,često čitam postove i mislim da je i meni vrijeme da vam se pridružim.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo na žalost zbog ovakve situacije, posebno jer se spajaju s puno većom i zahtjevnijom bolnicom, definitivno odustali od daljnjih postupaka na VV-u (a imali smo najbolju namjeru uskoro opet upravo kod njih ponoviti uspjeh ili neuspjeh).
    Osjećam se jedino jadno jer sam potpisala i kao pacijent i sad za kliniku sve peticije koje su se mogle ispotpisivat i opet veliko - ništa!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure moze li mi netko potvrditi dali su prava nevjencanih parova jednaka vjencanima? Ili jos detaljnije - dali nevjenaci parovi placaju postupke koje vjencani ne placaju?

Nemam informacija o ovome a frendici je to netko rekao i sad pokusavam dobiti potvrdu da to nije istina.

Hvala.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Plaćanje ne ovisi o tome je li par vjenčan ili ne; ako nije, potrebna je samo potvrda javnog bilježnika da su u izvanbračnoj zajednici i imaju jednaka prava kao i vjenčani.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo, kao polovica nevjencanog para potvrdjujem da ne placamo postupke. ne znam od kud takva informacija...

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    evo, kao polovica nevjencanog para potvrdjujem da ne placamo postupke. ne znam od kud takva informacija...
    Evo i ja potpisujem i potvrđujem ovo

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

koliko je normalno da nakon što popijem utrogestane ne dobijem menstruaciju. ineče nemam redovito zbog pcos. To mi je prvi ciklus nakon ivf.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure hvala vam puno. Ja sam bila u to NE-placanje totalno uvjerena ali super da imam i vasu potvrdu.

Hvala jos jednom.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Prava nevjenčanih parova su potpuno jednaka pravima vjenčanih parova! Dragi i ja živimo u izvanbračnoj zajednici i umjesto vjenčanog lista potrebna nam je potvrda javnog bilježnika u kojoj mi izjavljujemo da živimo zajedn ...tralalala i tak. To se obavi u pet min a pošto ju ovjeri javni bilježnik to je pravni dokument ili kako se to već zove. Uvjet je da izvanbračna zajednica traje duže od 3 godine,nisu porebni svjedoci niti išta takvoga.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Odgovori mi kasne zbog provjeravanja moderatora .
    Potpisujem i sve vezano za plaćanje

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma nema uvjeta jer te nitko ni ne pita koliko zivite zajedno. mi smo dosli kod javnog biljeznika, ispunili izjavu, dobili stambilj i dovidjenja. gubitak vremena i novaca za bezvezni komad papira. tek toliko da natovare jos malo nepotrebne papirologije...

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke imam pitanjce kad je najbolje otiči do dr.Lučingera željeli bi ga posjetiti i da vidi fakine.

Šaljem i ovdje svima puno ~~~~~~~~~ za sve što vam treba

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    curke imam pitanjce kad je najbolje otiči do dr.Lučingera željeli bi ga posjetiti i da vidi fakine.

Šaljem i ovdje svima puno ~~~~~~~~~ za sve što vam treba
    Jesi mozda to ti danas bila, jer bila je jedna mama (i tata) sa preslatkim blizancima oko 12 gore

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

philipa - ne reagiramo svi jednako na stimulaciju sta drugo reci..ja sam s jednom i pol ampulom dosla do 30 folikula (ali i hiperstimulacije)..
    Nemoj razbijati glavu s brojevima, i dva su vise nego dovoljna..a ima jos i vremena da se jos koji pojavi.

Spermiogram ne mora (a i nema vremena) ponavljati. Na dan punkcije muz mora biti s tobom da da prilozi frisku spermu i to je to.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od draga : 08.06.2010. at 20:38

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj draga prvotno napisa Vidi poruku
    philipa - ne reagiramo svi jednako na stimulaciju sta drugo reci..ja sam s jednom i pol ampulom dosla do 30 folikula (ali i hiperstimulacije)..
    Nemoj razbijati glavu s brojevima, i dva su vise nego dovoljna..a ima jos i vremena da se jos koji pojavi.

Spermiogram ne mora (a i nema vremena) ponavljati. Na dan punkcije muz mora biti s tobom da da prilozi frisku spermu i to je to.

Sretno!
    Draga hvala na odgovoru-dr.mi je to rekao onak kao da nema nade za ništa pa sam bila u bedari....Vidjet ću u subotu šta se dešava...

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi mozda to ti danas bila, jer bila je jedna mama (i tata) sa preslatkim blizancima oko 12 gore
    nisam draga mi čemo ići gore valjda 23 ili 24 kad je muž na godišnjem tak čemo i mi nagdje doči oko 13-14 sati da curama koje idu k njemu puno neoduzimamo vremena

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ana... jutros sam bila tamo - opet je gužva.. možda najbolje iza 3 kad je pred kraj radnog vremena.. Ili subota-onda ima samo punkcije i tansfere čini mi se...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jel zna netko do kada će dr.L. biti na VV prije godišnjeg. Naime, kako čitam svi rade do 16.7., pa me zanima hoće li se i dr. vraćati poslije konferencije, i ima li netko info da li je dogovorio nekog za postupak na sam kraj 6.mj. Pliz

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure još jedno pitanje - Jel još uvijek vrijedi ono da sestre ne daju inekcije nedjeljom?
    Kako to sad rijesavate? ne mislim sad tu na Menopur recimo (mada ja ni njega nisma sama davala)..nego na one koje dobijemo poslje transfera ( Choragon npr.)..

Jel se pikate same?

Razmisljam o tome jel recimo na muza ne mogu racunati - taj iglu ne moze vidjeti. Pa sta u tom slucaju?
    Ima neko rjesenje ili je varijanta snadi se druge??

HELP!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam se sama pikala u trbuh Choragon možeš, Ovitrell čini mi se ide u guzu pa je malo teže ali ovo prvo možeš 100% i mogu ti reći da me sad prvi put ama baš ništa nije boljelo ni peklo od štoperice a inače kad mi da sestra dosta osjetim

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Obrnuto - Choragon ide u guzu, Ovitrelle u trbuh

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

I dalje sestre ne daju nedeljom.. mene je piknuo mm , al ak tvoj ne može imaš opciju ili u dežurstvo doma zdravlja di spadaš ili na hitnu.. Samo provjeri sa sestrama da li ti one ili dr moraju nešto napisati za tog dr-a u domu zdravlja koji će ti davati.. ( obično ti doktori ne žele preuzeti odgovornost u slučaju da ti se nešto desi -neka reakcija(ne kažem da hoće ) a oni te piknuli...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga,jesi opet u postupku?

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pozdrav svima..da ne kopam više po forumu zanima me danas sam bila na uzv 8 d.c. je i dr. je rekao kako imam dva folikula..Na stimuliranom sam postupku gonalima i sad mi je sa 3 pojačao na 4.Meni se to za 8 d.c.čini malo folikula??
    I još jedno pitanje,MM je dr.priznao spermiogram iz Osijeka pa me zanima da li ga do punkcije treba ponavljati?

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima..da ne kopam više po forumu zanima me danas sam bila na uzv 8 d.c. je i dr. je rekao kako imam dva folikula..Na stimuliranom sam postupku gonalima i sad mi je sa 3 pojačao na 4.Meni se to za 8 d.c.čini malo folikula??
    I još jedno pitanje,MM je dr.priznao spermiogram iz Osijeka pa me zanima da li ga do punkcije treba ponavljati?
    Ne brini. I ja sam 8 dc imala 4 folikula, dobivala sam po tri doze gonala i do 15 dana mi je broj narasao do 10 folikulića iz kojih sam dobila 8 js. Tako da mali broj folikula ne mora biti ništa loše.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Draga,jesi opet u postupku?
    Jesam

Idem po zadnje smrzliće. ( od njih 24 ostala mi je jos jedna epruvetica sa njih 6)..

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je, Choragon u guzu, a Ovitrelle subkutano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •