Stranica 17 od 18 PrviPrvi ... 715161718 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

MALECKA, evo baš me zanima jesi li i ti dobila kakav termin ili ?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hmm, nije išlo ovaj put, izaći će u prilogu Obzor koji sada posebno izlazi. Možda nisu htjeli odmah staviti u prvi broj.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zagrepčanke, pomoć! MM i ja idemo u srijedu privatno k dr L i embriologinji, pa me zanima mozete li mi otprilike reci gdje se nalazi Metalčeva ulica?Doći ćemo busom, jer ZG ne poznajmeo dobro.Da se "mučimo" s pronalaženjem ili da jednostavno sjednemo u taxi?MM ide tamo privatno na s-gram.Tako nas je dr uputio.Hvala svima

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nadam se da će se netko javiti sa boljim opisom...ali ja bi išla ovako...sjedneš na kolodvoru u tram.br.6 i ideš do trga...tamo izađeš i onda ideš sa 12 do zadnje stanice --trešnjevački plac i onda pješaka trakošćanskom ulicom...i pred kraj ti se nalazi ta ulica...tamo negdje kod hotela...evo ti karta pa se malo orjentiraj...
    http://maps.google.hr/maps?hl=hr&q=m...ed=0CBUQ8gEwAA

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala, snow.ml

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Darkica, imaš i tramvaj br. 9 koji ide s kolodvora direktno na Trešnjevku, to ti je jednostavnije.

Dr.L.je počeo privatno raditi ivf???

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ne znam, ali kada sam bila kod njega na VV 21.5. rekao je da spermiogram dodjem napraviti kod njegovce magistrice, tj embriologice privatno, jer ce tada imati vise vremena za posvetiti se uzorku MM.A kada sam ga jucer nazvala da vidim kada da dodjemo i odmah ga pitala da li da s tim nalazom opet dodjemo k njemu na VV, rekao je da ce on ionako biti tamo...tako da ne znam navraca li on samo...ili je tamo...mozda sutra budem znala viseU svakom slucaju, sutra imamo date u 18
    Pozdrav svima

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ajme pa nije valjda da odlazi u privatnike...ili tamo radi već od prije...nije nitko proje pisao o tome

Darkica odmah javi ako nešto novoga saznaš...

Sretno!!!

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, ali kada sam bila kod njega na VV 21.5. rekao je da spermiogram dodjem napraviti kod njegovce magistrice, tj embriologice privatno, jer ce tada imati vise vremena za posvetiti se uzorku MM.A kada sam ga jucer nazvala da vidim kada da dodjemo i odmah ga pitala da li da s tim nalazom opet dodjemo k njemu na VV, rekao je da ce on ionako biti tamo...tako da ne znam navraca li on samo...ili je tamo...mozda sutra budem znala viseU svakom slucaju, sutra imamo date u 18
    Pozdrav svima
    mi smo isto bilo kod njega privatno.
    lako ti je za naći zgradu. ovako sve kao što su ti cure napisale. zgrada ti je ogroomna..preko puta nej je dm i hotel, tak da ne možeš promašiti. a u prizemlju zgrade je kafić. uđeš na ulaz i tamo ti je portir kojem se obratiš. klinika je na prvom katu. kad dođeš gore imaš dvoja vrata-ideš na lijeva.
    on tamo dolazi raditi-koliko sam ja skužila poslije posla na VV. mis smo došli prije nego što nam je rekao, pa smo morali čekati dok dođe, jer gore nema nikog. uglavnom..
    on nas je primio gore..muž je dao uzorak..ženska ga je zvala da dođe vidjeti rezultat u roku par minuta i bio je unutra kod nje dobrih 20 setak minuta dok muje sve objasnila..pokazivala spermiće na ekranu i tak...
    i onda opet s tim nalazom kod njega..jako ugodan razgovor..nalaz poneseš kad slij. put dolaziš na VV

eto..nadam se da sam pomogla

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

već se dugo piše o tome da dr. L. ide u privatnike, očito je već pomalo počeo, možda će raditi dio na VV-u a dio privat. Možda je ovo posljedica činjenice da sele na Merkur,tko to zna. Pitajte ga svakako....... ali čini se da je dobio dozvolu za rad privatno, finally!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    već se dugo piše o tome da dr. L. ide u privatnike, očito je već pomalo počeo, možda će raditi dio na VV-u a dio privat. Možda je ovo posljedica činjenice da sele na Merkur,tko to zna. Pitajte ga svakako....... ali čini se da je dobio dozvolu za rad privatno, finally!
    meni je to sve nekako tužno...ako ode dalje tko li će nam doći...onda će me to jedino prisiliti do već u 9.mj. se prijavim za Maribor ili Prag

sada je to cjelo ljeto iščekivanja

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to sve nekako tužno...ako ode dalje tko li će nam doći...onda će me to jedino prisiliti do već u 9.mj. se prijavim za Maribor ili Prag

sada je to cjelo ljeto iščekivanja
    Ne moraš se bojati, dr. L će nastaviti gurati paralelku, kao uostalom i većina doktora s drugih Klinika (da ih sad tu ne navodim, ali mislim da ti je jasno na kog mislim)...Počinju raditi 6. 9. sigurno! I ne sele se - rekao mi je to sam. Odlučeno je da će zbog manjka prostora na Merkuru, cijeli odjel ostati na VV-u, ali pod ingerencijom Merkura. Sad kaj to u teoriji znači, otkrit ćemo najesen...

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure,zna li netko kada zvati da se naručim za 9.-ti mjesec? Tada ili ima smisla ranije zvati?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,zna li netko kada zvati da se naručim za 9.-ti mjesec? Tada ili ima smisla ranije zvati?
    naruči se u 9.mj. kada dobiješ M...ovisno dali ste se dogovorili za postupak onda 3.dan ili samo dogovor onda 8.dan ...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozz svima,ja sam nova na forumu i friška u svemu....ja i suprug smo u braku 2,5 godine ,i unatoč želji i silnom trudu ne uspijevamo doći sami do svog bebača.... prije 3 mjeseca smo mužu radili spermiogram i dobili nalaz OLIGOZOOSPERMIJA,KOD MENE KAŽU DA JE SVE OK.Danas smo se naručili na prvi pregled kod dr.L u petak.I sada ne znam koji će nam biti daljni postupak,znam da moramo na to psihološko i pravno savjetovanje,ali nismo i zg pa me zanima dali se to dugo čeka?!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nicole24-čitam i tužno se smješkam...ja sam u braku eto 6.godina,od toga u 12.godini vezei svo to vrijeme-nema bebača...i ***** od ginekologa...sa 19.god-upali mi se jajnik i ispadne mi doslovce kuglica na prednjoj strani-frajer me pošalje na kirurgiju da imam bruh-odem po uputnicu,čekam u redu da bu se na kirurgiji strgali od smjeha da oni ne rješavaju upale jajnika...taj mi gin.ode u privatnike,nasljedi me sadašnja divotica-doktore-boli me-to je normalno...doktore,boli me sve jače svaki put-da mi recept za jače tablete...onda dva puta dođe hitna po mene i veli da imam trudove i da maternicai nešto smeta i da to treba pregledat...odem ja ovom ***** -ne upali on uzv,nego odokativno odredi još jače tablete...odem ja privatno-veli gospon doktor-draga moja,vi imate polip koji morate kirurški maknut,i nije čudo da vas boli...sad si ja mislim-treba hrabrosti za operaciju,pa polako...i desi se da taj zadnji put ti trudovi počeli u 7 ujutro,i svakih sat vremena po 20 minuta-do 8 navečer,koma živa...ali odjednom sam bila hrabra-i odem ja kod ***** po uputnicu za bolničko lječenje-ali ne-on napravi pregled,veli sve 5,i potera me kod sestre da se naručim za uzv-koji je kraj njega i mogao ga je upaliti-ali ne,ja sam se morala naručit i čekat 5 mjeseca,ali mislim si je,ajd pa da više krenem-ali tip za dva mj.upali uzv i kaže-ja niš ne vidim-ja se nagnem i kažem-pa tu je-a on zgasi i veli-nije...da ne dužim,opet se ponovili trudovi,i ja preko poznanstva platim pregled na institutu kod najboljeg doktora na svijetu,koji mi kaže-da polip je tu,i još nekaj,to moramo maknut,operacija za dva mjeseca,ponesite uputnicu za ambulantnu obradu i bolničko lječenje...da bi ja 3 puta išla po uputnice koju sam dobila-na dan kad se moram prijavit...debilana...i u međuvremenu sam ja pred koju god rekla da nemremo bebača dobit-on napiše na karton-ŽELI TRUDNOĆU-i ispiše mi recept za celest i veli od toga vas nebu niš bolilo-ja njemu rekla-ali ja želim bebu-a on meni-a onda ih nemojte piti...a ja ga pitam-pa kaj nebi mi trebali neke pretrage obavit,hormone ili nešto-a on meni da ne još...nakon toliko god-ne još?!ja sam podivljala...uglavnom,sad sam se malo raspisala,ali bjes bukti u meni jer sam ljuta koliko mi je godina potrošio takav *****,pa ti sam hoću reći-kad ti dr.veli da je sve ok,možda i nije baš,ali zato npr.ove cure i ova stranica nude mrak savjete i utjehu...tako da sada ja znam kaj moram raditi,ja i muž smo dobili naputak kaj sve moramo od pretraga zbaviti do 9.mj.,i iskreno vjerujem da to vodi nekam,ali je sramota da si žena mora na forumima nalaziti savjete i upute,a da ti ****** doktori-mislim na mog-nisu u stanju reći-gle,fakat čudno,ajmo mi za početak malo krv pogledati ili šta god...ah...malo sam sad ljuta...uglavnom-čitaj forum,idi na vv,slušaj sestrice tamo,i do kraja god.bumo nunali...nadam se...
    Posljednje uređivanje od BHany : 11.07.2010. at 09:57

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj nicole24 prvotno napisa Vidi poruku
    pozz svima,ja sam nova na forumu i friška u svemu....ja i suprug smo u braku 2,5 godine ,i unatoč želji i silnom trudu ne uspijevamo doći sami do svog bebača.... prije 3 mjeseca smo mužu radili spermiogram i dobili nalaz OLIGOZOOSPERMIJA,KOD MENE KAŽU DA JE SVE OK.Danas smo se naručili na prvi pregled kod dr.L u petak.I sada ne znam koji će nam biti daljni postupak,znam da moramo na to psihološko i pravno savjetovanje,ali nismo i zg pa me zanima dali se to dugo čeka?!
    Dobrodošla....
    Moje je mišljenje da je dr.L najbolji dr. i cijela ekipa je gore super.Ovaj mjesec je puna godina dana kako idemo kod dr.L. Dosad sam bila kod njega sveukupno 17 puta u ovih godinu dana. I još nismo iz Zg pa cijelo vrijeme putujemo.Sve smo obavili u kratkom vremenu od psihološkog i pravnog savjetovanja, drugog mišljenja koje smo u međuvremenu dobili u bolnici u Os. S tim da smo u ovoj godini već napravili i AIH i IVF iako neuspješno ali sam sretna jer sam brzo došla na red. Neki dan sam bila kod dr.L i predbilježila se za novi IVF za 10 ili 11 mj.zavisno o situaciji koja će gore tada biti.Ja sam sretna i zadovoljna jer sam bila na kontroli i na UZV i sve je zasad ok. Nadam se da ću tako dočekati i jesen a možda nešto i bude u međuvremenu. Nama ne preostaje ništa nego uživati u ljetu pa se možda i desi nešto lijepo.

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ina7 prvotno napisa Vidi poruku
    Moje je mišljenje da je dr.L najbolji dr. i cijela ekipa je gore super.Ovaj mjesec je puna godina dana kako idemo kod dr.L. Dosad sam bila kod njega sveukupno 17 puta u ovih godinu dana. I još nismo iz Zg pa cijelo vrijeme putujemo.Sve smo obavili u kratkom vremenu od psihološkog i pravnog savjetovanja, drugog mišljenja koje smo u međuvremenu dobili u bolnici u Os. S tim da smo u ovoj godini već napravili i AIH i IVF iako neuspješno ali sam .
    Ja sam jedna malo manje sretna pacijentica iste klinike koja je od lipnja 2008. do lipnja 2010 uspjela "upasti" u samo jedan prirodni postupak, pri cemu su svi moji i muzevi nalazi stalno bili OK
    (pod time mislim da smo imali stalno zeleno svjetlo za IVF). No, sigurna sam da ce sreca i nas dogodine posluziti, pa ce biti i vise postupaka

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga nicole24, mm i ja smo u braku 3 godine i prije 6 mjeseci smo i sami krenuli na pretrage buduci da nam u godinu dana nije poslo za rukom ostvariti trudnocu kako smo zeljeli.Uglavnom, meni se taj proces odlazaka u ZG otegao, ali mozda je to samo do mene. Prvi odlazak k dr L je bio u travnju i tada mi je i otvoren karton.Taj put me je ultrazvucno pregledao i malo smo cavrljali.Sljedeci put kada smo dosli, znaci u svibnju, opet me je ultrazvucno pregledao i tada sam mu donijela nalze koje je prvi put trazio (spolno prenosive bolesti, Rh fakor, krvna grupa).Tek treci put, tj prosli mjesec smo imali pravno i psiholosko savjetovanje, pa onda opet k njemu.Ni jedno od tih savjetovanja ne traje duze od 20 minuta. Inace, MM je dvaputa radio s-gram u Rijeci, a danas idemo isto, ali u ZG.Vidis, ni mi nismo iz Zagreba, ali moja me je ginekologinja poslala k dr L, jer je rekla da je najbolji.Subjektivno ili ne, ali ja sam je poslusala.
    Bitno je da krenete, da dobijes osjecaj da se nesto pokrenulo...
    Sretno
    Posljednje uređivanje od Darkica : 07.07.2010. at 08:24

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Darkica,puno ti hvala,jako si mi pomogla.I nama je bilo bitno da krenemo,odmah se osjećamo nekako zadovoljnije-sretnije....i vama SRETNO!!
    Neka već prvi postupak bude uspješan....

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

draga inana,čitam i ne vjerujem da takvi doktori postoje...ja osobno radim u zdravstvu,tako da iako moram priznati da imam divnu dr, ja sam bila inicijator svih pretraga.Sva sreća pa sam znala koje pretrage moramo obaviti.išla sam i privatno kod jedne divne doktorice na folikulometrije,da vidim dali su mi ovulacije redoviti,dali folikuli uredno rastu....zaključak je bio da mi je ciklus školski(tako kaže doktorica).S obzirom na suprugov nalaz odlučili smo se za vv po preporuci upravo te doktorica a naših kumova koji su prije 2 god bili kod dr L,i sada imaju jednom prekrasnog anđela...
    Svima želim pun sreće,i da kako kaže inana uskoro nunamo svoje anđele....
    I veliko hvala svima,vaši savjeti mi puno znače...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a gle,ako ništa drugo,svi moji odlasci u bolovima kod mog dr-a su rezultirali barem time da sada ponosno mogu reći-nemam bruh,uahahahaha...a sa druge strane,od prehodane strašne upale jajnika imam naljepljen jajnik na maternicu,i onak,zafrknut...hvala gospon doktor...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga inana, upravo sam procitala tvoju poruku, koja je izgleda kasnila buduci ti je to bila i prva na forumu.Sokirana sam tvojom pricom, bolje reci neznanjem, nestrucnoscu i manjkom interesa tvojega ginekologa.Ipak je on trebao biti inicijator svega.Ali, da, danas u mnogobrojnim situacijama sama moras biti pokretac svega i svacega, jer u protivnom nista od toga.Moj je muz napravio prvi s-gram tako sto sam ga ja poslala dr opce prakse po uputnicu, koju mu je i dala, jer je rekao da je njegova zena rekla da mu to treba i da ide na s-gram buduci da nismo zatrudnili unutac trudu.Dotada nam je uvijek govoreno isto-em smo mladi, em smo zdravi, em ce biti kada najmanje ocekujemo, em ce biti kada se opustimo...A kad ono gle cuda-mm ima oaz.Nakon toga smo sve brzo rjesavali-ali, sami smo trcali za sve i zato je i sve islo kao na traci.
    Tebi i tm zelim puno srece u dobivanju maloga andjela, kao i svim drugim zenama ovoga foruma (ukljucujuci i mene samu)

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da draga...drago mi je da si uspjela pročitat jer mi je zabranjena dok ne ispravim izljeve emocija namjenjenih mom dr-u,ali kak sam to pisala u bjesu,a bjesna sam kad se sjetim kaj sve je,odnosno nije napravil...pa mi se nije dalo ispravljat,ali kaj je-je,strašan je...i ja sam muža poslala po up kod njegove dr,koja mu je najnormalnije napisala i pitala da kaj se čekalo...i on je zbavil,a ja idem u 8 mj,a kad se sjetimčitabe hormona koje moram zbavit,a pogodi tko mi uputnicu daje....to moram po 2-3 puta ići da bi mi dali,kak oni kažu-kad i ako im se da ispisati...ah...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, evo ovako: ja sam jucer bila kod L. I on i njegova embriologinja rade tamo.To je IVF CENTAR za ginekologiju, opstetriciju i reprodukcijsku medicinu d.o.o. Or5dinacija se nalazi u Metalčevoj 5, na 4. katu. Na nalzu u kontakt podacima stoji broj 095 5616132 i adresa dr L. Mislim da on paralelno rade na VV i tamo.Uglavnom, tamo smo radili s-gram i embriologinja je pozvala mm i sve mu detaljno objasnila vezano uz njegov nalaz, tako da mm napokon zna sto svaka brojka na papiru znaci (a sto je izostalo prilikom oba prijasnja s-grama u Rijeci).Platili smo s-gram 300 kuna, a konzultacije s dr. L nista.Bio je kao i uvijek ljubnazan, jedino je bilo opustenije, jer je imao puno vise vremena nego na VV i sve smo mogli na miru raspraviti.U rujnu moram zvati VV cim se vrati s GO da se narucim pa da se dogovorimo za postupak.
    Jos jednom hvala svima na uputama kako doci do te adresePretpostavljam da ce mi vasa navigacija trebati i u buducnosti

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Darkice što je dr rekao dali je i dalje na VV...od kada je počeo raditi i tamo...
    Posljednje uređivanje od snow.ml : 08.07.2010. at 22:25

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pa meni je rekao da u rujnu zovem i narucim se na VV, a i postupak ce on voditi, i to na VV.Mislim da uopce nema brige vezano uz dr L i VV

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drakice, obavlja li on i postupke u priatnjaku ili samo pruža konzultacije? I kada uopće čovjek radi u toj poliklinici...poneki put imam osjećaj da u VV i spava koliko radi? Razmišljam si da ne bi bilo loše otići k njemu na konzultacije privatno. Inače u lipnju sam imala neuspješni IVF, pa mi je tvoja informacija da dr. L radi privatno baš dobro došla.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hej!
    Ni sama ne znam kako on sve to stize, i VV i privatno...jel on uopce ide doma!?Ne znam radi li privatno postupke, nisam pitala.Ali, kada je mm bio u ordinaciji kod embriologinje, kaze da mu je ona pokazala aparat s kojim se postupak MPO radi...pa sada...ali, nisam sigurna.Sorry sta ti nisam od vise pomoci

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ispravak..na drugom katu...

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jucer beta 0 ! na jesen u nove pobjede !!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    jucer beta 0 ! na jesen u nove pobjede !!
    Tulipan83

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tulipan 83 bit će bolje. a ujesen plusić, i čekaš ljetnu bebu
    ja u pon idem na hsg....strah meee

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    tulipan 83 bit će bolje. a ujesen plusić, i čekaš ljetnu bebu
    ja u pon idem na hsg....strah meee
    kud ideš na hsg?
    uzv ili rtg?
    meni je danas L rekao da napravim uzv hsg prije jeseni..a ne znam gdje bi. privatno mi se čini dosta novaca..

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    kud ideš na hsg?
    uzv ili rtg?
    meni je danas L rekao da napravim uzv hsg prije jeseni..a ne znam gdje bi. privatno mi se čini dosta novaca..
    ja sam bila na Merkuru, probaj nazvati tamo ako doktorica nije na godišnjem...trebaš imati potrebne briseve i radi se do 12 dana ciklusa
    kod privatnika je oko 1500 kuna a tamo moraš uzeti reagens koji je oko 600 kuna
    Posljednje uređivanje od snow.ml : 13.07.2010. at 22:38

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    kud ideš na hsg?
    uzv ili rtg?
    idem u vt u bolnicu. tam mi je gin i za tam mi je moj gin dao uputnicu. i idem 11dc. strah me je...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    idem u vt u bolnicu. tam mi je gin i za tam mi je moj gin dao uputnicu. i idem 11dc. strah me je...
    draga...moj savjet,a vjeruj mi iz iskustva i ne plašim te,raspitaj se dobro o doktoru koji će ti raditi pretragu.........i ako nisi sigurna u njega bolje i platiti nego da se nešto dogodi loše
    sry ako misliš da te plašim,nije mi to namjera
    u svakom slučaju...puno sreće ti želim

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Hej drage moje, ja bi trebala vaditi hormone, a M bi trebala doći idući tj. Dr.A radi do 16.7.? Dali je moguće dobiti njega na telefon jer imam jednu frku oko uputnice...Pa bi trebala baš njega.(moja gin.mi neda, pa mi je na pregledu u 4. mj rekao da ako nebude htjela dati da će mi on napisati)

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maybe baby-zašto ti neda uputnicu?meni moj za sve uputnice nauku radi,a isto mi treba za te hormone,mislila sam idući tjedan po uputnicu,ali sad si mislim-pa zašto mi ju nebi dao...i kak bi mi ju onda ovaj ispisao...sad ako koja zna,ja sam dobila tam nekakvu čitabu šta bi sve trebala izvadit,kaj stvarno to mogu samo u zavodu za transfuziju?pa šta to ne rade laboratoriji?i koliko se nalazi čekaju?i jel to sam dođem ili se to treba naručivati tamo?i još 100 pitanja...to je ona obavjest o potrebnim pretragama-HBsAG,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test,anti HIV 1 i 2,krvna grupa i Rh faktor...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    Maybe baby-zašto ti neda uputnicu?meni moj za sve uputnice nauku radi,a isto mi treba za te hormone,mislila sam idući tjedan po uputnicu,ali sad si mislim-pa zašto mi ju nebi dao...i kak bi mi ju onda ovaj ispisao...sad ako koja zna,ja sam dobila tam nekakvu čitabu šta bi sve trebala izvadit,kaj stvarno to mogu samo u zavodu za transfuziju?pa šta to ne rade laboratoriji?i koliko se nalazi čekaju?i jel to sam dođem ili se to treba naručivati tamo?i još 100 pitanja...to je ona obavjest o potrebnim pretragama-HBsAG,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test,anti HIV 1 i 2,krvna grupa i Rh faktor...
    inana
    ja sam krv izvadila u općoj bolnici u Bjelovaru ali mi tam nisu mogli napraviti testove jer nisu imali sve potrebne reagense,međutim MM je odnio sam krv na transfuziologiju u Zg i nije bilo nikakvih problema...nalaze dobiješ na kućnu adresu nakon 15-20 dana(bar bilo kod nas)
    vidim da imate učestale probleme što se tiče izdavanja uputnica,svaki doktor pogotovo ginekolog ti mora dati uputnicu bez ikakvog kompromisa

nikolina_zorovic

Početno

Bog svi!
    Vidim jako ste aktivni na forumu pa se nadam da bi i meni neko mogao pomoći.
    Imam mladića koji je radio spermiogram i ustanovljena mu je azoospermia. Ja sam radila hormonske nalaze i doktor je rekao da je sve u granicama tolerancije. Zbog njegova nalaza uputio nas je na VV u Zagrebu na detaljnu obradu i pregled. Zanima me na kakve preglede bi se trebao pripremiti i kolikko to sve dugo traje jer smo iz Dubrovnika.

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

[QUOTE=nikolina_zorovic;1671178]Bog svi!
    Imam mladića koji je radio spermiogram i ustanovljena mu je azoospermia. Ja sam radila hormonske nalaze i doktor je rekao da je sve u granicama tolerancije. Zbog njegova nalaza uputio nas je na VV u Zagrebu na detaljnu obradu i pregled. Zanima me na kakve preglede bi se trebao pripremiti i kolikko to sve dugo traje jer smo iz Dubrovnika.[/QUOT

trebate se naručiti kod dr. Čolaka na VV-u, on je androlog i trebate ponovo napraviti spermiogram na VV-u, jer oni ne priznaju druge spermiograme. Za to vrijeme ćeš ti ići na pregled kod jednog od 2 doktora, napraviti papu i briseve i obaviti sa suprugom bračno i psihološko savjetovanje. Očekivana dužina trajanja cijelog postupka pretrage i nalaza: cca 6 mjeseci i onda postupak. Ako si starija onda će oni sve to malo ubrzati. Ja imam 32 godine i meni su rekli da ćemo polako, kao još sam mlada.
    No, prije svega toga, nazovi sestre od bilo kojeg doktora i naruči sebe i supruga, to je 1. korak.

jelena30 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj nikolina_zorovic prvotno napisa Vidi poruku
    Bog svi!
    Imam mladića koji je radio spermiogram i ustanovljena mu je azoospermia. Ja sam radila hormonske nalaze i doktor je rekao da je sve u granicama tolerancije. Zbog njegova nalaza uputio nas je na VV u Zagrebu na detaljnu obradu i pregled. Zanima me na kakve preglede bi se trebao pripremiti i kolikko to sve dugo traje jer smo iz Dubrovnika.
    i MM je ustanovljena azoospermija i poslani na VV kod dr. Čolka. Kod njega se mora naručiti početkom mjeseca i pregled se čeka oko mjesec dana bar je tako kod nas bilo. MM je taj dan obavio sve, spermiogram, vadio krv i bio na razgovoru i pregledu kod dr. Č oko sat i pol, te ga je uputio na rebro da napravi CFTR-DNA analizu, nalaze smo čekali oko mjesec i pol i tad ponovo kod dr. Č gdje nam je rečeno da se radi o opstrukcijskoj azoospermiji (spermija ima samo u testisima pa i njemu rade punkciju). Od prvog pregleda do prvog postupka nam je prošlo 10 mjeseci. Sad čekamo 9 mj i treći postupak bar se nadam

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a mora dati,znam da mora,ali kaj kad moj...uh...prvo nazoveš da kažeš kaj trebaš,ko da bu kaj posebno napravil ak ne veliš,pa kad dođeš moraš imati napismeno kaj trebaš,od bolnice koja to traži,ako ti je to tamo sestra napisala pisanim slovima,onda ti da post it-na koji štampanim slovima napišeš kaj ti treba,pa onda ona to sve uzme,i imaš opciju,čekati uputnicu ili doći na fajrunt po nju-a do prije par tjedana si danas predala papir,a tek drugi dan došla po uputnicu...ah...ali ja sad uopće neidem tam,jer nakon onog svega,kaj sam na sam dan prijema na institut ja morala čekat jel bu mi napisao up.za ambulantnu obradu,što na kraju nisam dobila,ali to sad nije ni bitno,nakon svega,ja ti ne odlazim kod njega nego odu muž ili tata...i izlude...ali bolje oni nego ja...

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Meni je moja gin. dala za transfuziju jer sam to vadila kod sebe, a hormone mi dr. A traži da vadim na VV i rekla mi je neka mi on da...A sad zašto koliko sam shvatila to je neka njihova stvar....

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a niš,bumo vidjeli kakav biser bu meni moj provalil...možda mu kemijska nebude pisala pa nebu mogao potpisati...a i tak me po 3 puta naručuje po uputnice tak da me niš nemre iznenaditi...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

drage moje...možda sad upadam malo i hv Bogu ja po tom pitanju imam super dr.koji mi da uputnicu za sve kaj mi treba.....
    Vaš redovni dr.vam mora napisati uputnicu bez obzira koju pretragu dr MPO traži i tu vam ne može i NE SMIJE muljati.....

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Baš mi je žao što imate takvih problema sa dobivanjem uputnica za pretrage! Ja moram priznati da sam imala i još uvijek imam sreće sa tim jer osim prve uputnice za vađenje hormona koju mi je dala moja ginekologica niti jednu uputnicu više nisam tražila od nje nego mi je sve uputnice dosad dao moj dr.opće prakse. Moju ginekologicu vidim samo jednom godišnje kad idem raditi papa test. Nikad nisam imala s tim problema iako sam čula od puno cura da im dr.opće prakse ne želi davati uputnice niti putne naloge.
    Ja zasad koristim ovo i nadam se da se ništa u vezi toga neće promijeniti jer bi mi to bilo jako komplicirano. Naručivanje za dobivanje uputnica bi mi oduzimalo puno vremena.
    Posljednje uređivanje od ina7 : 15.07.2010. at 20:16

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo ja sam danas dobila dr. A i objasnila mu situaciju i rekao je neka onda izvadim u svom gradu te nalaze pa ako bude još nešto potrebno da budemo rješili u 9. mj

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a kod mene obrnuto svoju dr.opče prakse nikad niti nevidim sve uputnice mi daje moja ginekologica,a žena je za svaku pohvalu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •