Stranica 18 od 18 PrviPrvi ... 8161718
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nevjerovatno kako je kod svakoga drugačija priča!!
    I kako naši dr.rade - čovjek zapravo nezna što je tu ispravno! Ali bitno je da mi dobijemo što nam treba za ostvarivanje našeg cilja!!!!!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam isto imala problema s uputnicama, nikad mi nije htio dati uputnicu za hormone, ni dr opće prakse mi nije htjela dati, kao to ne spada k njoj. Hormone sam napravila na svoju ruku, sva sreća da sam onda radila u bolnici pa su mi besplatno napravili ! Zamjerio mi se kad je rekao da se brisevi ne rade sad kad sam neplodna već u ranoj trudnoći! Koja glupost!!! Radila sam na mikrobiologiji i znam da se trudnice puno teže riješe svih beštija, ai opasno je za dijete. Jedina pametna stvar koju je moj ginić napravio je da me je poslao na VV. I sad kad se trebalo dogovarati za operaciju sve sam napravila na svoju ruku.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja se jos uvijek ne mogu nacuditi kako debilnih dr-a ima (ispricavam se na rjecniku).

pa ni ne mozes u postupak bez sterilnih briseva (osim u iznimnim slucajevima). mene je moj ginic poslao na sve zivo kad smo odlucili krenuti na VV (hormoni, brisevi, KKS, urin, MM-a uputio na spermiogram) i tek nakon sto je sve bilo ok me poslao na VV (dugo se nisam mogla rijesiti streptokoka i nije mu ni palo na pamet poslati me gore dok bris nije bio sterilan). i dan danas mi da uputnicu za sve sto ga trazim! bez problema i diskusije!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ti očito imaš normalnog doktora...ja sad bogec,razmišljam kad je moj na godišnjem da dođem bez grča u trbuhu i da dobijem uputnicu normalno...sam kad se sjetim muka mi dođe...a još malo,pa bum ga mjenjala,sam da ovaj kojeg želim počne primat,a navodno bu primao u 10.mj...do tada sam u nemilosti ovog mog...

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Da, žalosno ali istinito....I sve se to prelama na našim leđima. Koda nam nije dosta ovak teško....

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja srećom nikad nisam imala problema s uputnicama, a evo i bila sam na dogovoru za postupak. Malo sam bila smušena (kao da sam prvi put tamo, mada je prošlo neko vrijeme) pa sam zaboravila pitati da li se trebam ponovno naručiti ili samo doći u 9. mjesecu. Dr mi je rekao kontrola u 9. i planirati postupak (mislila sam da će mi reći neki kasniji mjesec) i da se javim krajem 9. mjeseca. Da li to znači da ih trebam ranije zvati i naručiti se. Budući da idu na godišnji više ih neću zvati, a imam i vremena početkom rujna. Što mislite da trebam napraviti?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nensi svakako pocetkom 9-og nazovi sestre da se narucis, reci im sto ti je tocno doktor rekao one znaju sta treba napraviti.Sretno draga!

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nensi,nazoveš prvi dan ciklusa u 9 mjesecu,objasniš im i sestre znaju koji dan ciklusa će te naručiti.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

RužicaSB i tulipan83, hvala cure

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure moje, imam pitanje ako koja od vas zna: do kad je na godišnjem dr.A?

i da, obavila sam HSG, krvarila sam do danas...i to jako jako, ne znam da li je to normalno. bolilo je, al sam živa i zdrava
    lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan, i još me uvijek tu i tam zaboli taj neprohodan desni.

i još jedno pitanje:hoću ja nalaze hormona s VV dobiti doma? kolko otprilike treba da budu gotovi?
    hvala

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, imam pitanje ako koja od vas zna: do kad je na godišnjem dr.A?

i da, obavila sam HSG, krvarila sam do danas...i to jako jako, ne znam da li je to normalno. bolilo je, al sam živa i zdrava
    lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan, i još me uvijek tu i tam zaboli taj neprohodan desni.

i još jedno pitanje:hoću ja nalaze hormona s VV dobiti doma? kolko otprilike treba da budu gotovi?
    hvala
    beliana hormone vadiš ujutro u pola osam kod njih ,dok čekaš da te dr.pregleda a to je otprilike do 10-10.30 i tvoji će nalazi biti gotovi,ti ih nigdje ne podižeš oni idu direktno
    tvom doktoru
    dr.A počinje raditi 06.09. sretno svima na jesen,uživajte u ljetu.......

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

beilana ja mislim da se dr. A vraća negdje početkom 9. mj jer ja kad sam ga zvala mi je rekao da dođem u 9. mjesecu, a za nalaze koliko ja znam da idu u direktno kod dr. valjda u karton, a sad koliko se na njih čeka to ne znam....

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hm, ja sam pitala cure u lab kad su nalazi gotovi, rekle su mi za 2-3 tjedna. možda im se nije dalo radit dok se ne vrate s godišnjeg...ne znam.
    a ništa, početkom 9.mjeseca ću se naručiti onda... više nemrem dočekati

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hm, ja sam pitala cure u lab kad su nalazi gotovi, rekle su mi za 2-3 tjedna. možda im se nije dalo radit dok se ne vrate s godišnjeg...ne znam.

proci ce osmi mjesec jako brzo,uzivaj u ljetu, mislim da sve brojimo dan po dan i jedva cekamo da se oni vrate, oni sad uzivaju pa i mi trebamo sto vise i pokušati ne misliti na probleme.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

imam pitanje, nisam se uopce sjetila to dr pitati. U 6 mjesecu sam bila u stimuliranom postupku, pa me zanima koliko je potrebno proći vremena do drugog stimuliranog, da li 6 mjeseci ? ako da, jel to vrijedi i za prirodni nakon stimuliranog ?
    Posljednje uređivanje od tulipan83 : 30.07.2010. at 18:13

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje, nisam se uopce sjetila to dr pitati. U 6 mjesecu sam bila u stimuliranom postupku, pa me zanima koliko je potrebno proći vremena do drugog stimuliranog, da li 6 mjeseci ? ako da, jel to vrijedi i za prirodni nakon stimuliranog ?
    Između dva stimulirana postupka mora proci najmanje 6 mj. Prirodni postupci mogu ici jedan za drugim svaki mjesec....naravno, ako se ne jave ciste ili nesto slicno tome.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Između dva stimulirana postupka mora proci najmanje 6 mj. Prirodni postupci mogu ici jedan za drugim svaki mjesec....naravno, ako se ne jave ciste ili nesto slicno tome.
    nadam se da cemo probati u prirodnom da ne cekam prvi mjesec. u stimuliranom sam imala 18 folikula, od toga 8 stanica, a dvije vratila, tako mislim i sljedeci put. a posto oni ne zamrzavaju stanice ,dovoljne su mi samo dvije ili cak jedna al poštena.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da cemo probati u prirodnom da ne cekam prvi mjesec. u stimuliranom sam imala 18 folikula, od toga 8 stanica, a dvije vratila, tako mislim i sljedeci put. a posto oni ne zamrzavaju stanice ,dovoljne su mi samo dvije ili cak jedna al poštena.
    Tulipan83, na Vuk Vrhovcu uopće na zamrzavaju jajne stanice? Mislim da ipak u rijetkim slučajevima zamrzavaju........

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kad sam ja radila nalaze prije 2 g...bili su gotovi za 15ak dana.
    Sretno

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

na vuk vrhovcu zamrzavaju jajne stanice (ovisno o njihovoj procjeni)
    imaju i trudnoća iz odmrznutih jajnih stanica
    ali ne nadajte se puno...ukupno ih je u hrvatskoj 12 (iz odmrznutih jajnih stanica)...vjerojatno je nekoliko s vv-a
    sve u svemu...neobećavajući prosjek i slab nada, kako za vv tako i za hrvatsku

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Zamrzavaju...ali navodno samo one koje su kvalitetne i naravno kad imaju mjesta !! Jer i to se događalo da kažu da nemaju mjesta za zamrznuti !

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Zamrzavaju...ali navodno samo one koje su kvalitetne i naravno kad imaju mjesta !! Jer i to se događalo da kažu da nemaju mjesta za zamrznuti !
    Veliki pozdrav za ovakvu situaciju velemajstoru Milinoviću

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem...tako su i meni rekli

I naravno, pozdrav Milinoviću

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zaboravih napisati da sam prešla 40-tu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav svima,
    u fazi sam razmišljanja da dođem na pretrage i savjetovanje (ništa više) u VV pa molim savjet kome od doktora bi bilo najbolje da se javim. Znači netko tko je dobar dijagnostičar, u postupak ne mislim još ići jer i prirodno ostajem trudna ali trudnoće "odlaze". Hvala na pomoći

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Zlatta naruči se kod dr Lučingera defiitivno ! On je stariji, iskusniji i ima puno uspjeha sa nama "starijim" žemskama
    Evo sad baš treba roditi jedna moja prijateljica (njegova pacjentica) koja je imala 4-5 spontanih.... I sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Angel, hvala na savjetu...
    čestitam na beti!!! prekrasno! i čestitam kolegici!

Stranica 18 od 18 PrviPrvi ... 8161718

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •