Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
pozdrav svim curama,
imam pitanja par, pa ako mi ko može odg. zvala sam na vv dog pregled, prvo me pitala hoću dr L. ili dr. A, rekla sam nek izabere sama pa me stavila kod dr.A, nadam se da je izbor dobar. pitala me za M, ona mi je krenula danas, al nekad mi krene, pa malo stane, pa krene, pa se oduži i na deset dana, a za pregled treba biti 8-9 dc pa mi je rekla neka dođem 28.4. jel to bude ok? ak budem curila jel da nazovem da mi odgodi malo?
pa me zanima kaj radimo na tom prvom pregledu? jel da ide i mm sa mnom? rekla je setra da ne mora ak ne može, al bi bilo dobro da dođe, pa ga ja mislim vuć sa sobom!
iimam sad puno pitanja, jer krečemo i sva sam uzbuđena da se nekam pokrenulo-
hvala vam
Hej, ja sam nova na forumu, a u sličnoj sam situaciji kao i ti!
Bila sam na tom prvom pregledu 12.04. na 9. dan ciklusa tako da je termin koji ti je zakazan u redu, nije bitno hoćeš li još imati M ili ne, jer se kao prvi dan ciklusa računa onaj kad počne curiti.
I ja sam kod dr. Alebića, a na taj prvi pregled je i mm išao sa mnom, ali u biti nije ni trebao jer je dr. pregledao samo mene, točnije sestra mi je otvorila karton, postavila par pitanja o ciklusu, visina, težina i sl. i koliko dugo pokušavamo, dr. me pitao slično i pregledao me na uzv te me naručio slijedeći ciklus između 3. i 5. dc da dođem ponovno na pregled i na vađenje hormona, a mm na pregled kod androloga bez obzira što sam imala nalaze hormona i spermiograma rađene na drugom mjestu.
To je sve što ti znam reći, a pridružujem se tvom pitanju curama koje su dulje u postupku da malo opišu kakva je daljnja procedura i koliko traju sve te pretrage, kada bih mogla doći na red za neki od postupaka?