Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure a neki prosvjed?Ja bum u prvom redu!Tek sam na početnim pretragama na vuk vrhovcu ali ova situacija me izrazito živcira,mrzim diskriminaciju i stigmatizaciju,posebice nekompetentne ljude koji bi trebali znati svoj posao.

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    Cure a neki prosvjed?Ja bum u prvom redu!Tek sam na početnim pretragama na vuk vrhovcu ali ova situacija me izrazito živcira,mrzim diskriminaciju i stigmatizaciju,posebice nekompetentne ljude koji bi trebali znati svoj posao.

Vjeruj da sve što se čini ne samo danas za naša prava nego i u budućnosti za prava onih koji će biti u istim problemima ima svrhe i koristi itekako, ni ukojem smislu nesmijemo mirovati i čekati da nas pokolju, budemo li šutjeli i nijemo promatrali poklati će nas vršeći pokuse na nama i nakon tog reći će zašto se nisu bunili, zašto nisu tražili jednakopravnost i još k tom reći će da je sve bilo po zakonu a prešutjet će da je to zakon diskriminacije zlostavljanja i prisile na medicinske pokuse.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da bi nas javnost trebala glasnije čuti..Istina je da ste se sad u medijima uspjeli oglasiti i svaka čast na tome ali nebi se smjelo zašutjeti i popustiti do promjene zakona.Ja sam za bilo kakvu akciju,samo me obavjestite.Milinoviću nemam što pisati jer još sam tek na pretragama pa nemam iskustva sa zakonom u praksi ali znam da bu to i moja budućnost i htjela bih se i ja uključiti na bilo kakav način.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Petronjela, daj Bože da to tvoja budućnost ne bude
    ali bez obzira na to, daj se i ti priključi tom pisanju Milinovića, jer su pisale i osobe koje nisu u vodama potpomognute...

Možeš recimo pisati da si tek na početku ali da se ne slažeš sa zakonom diskriminirajućim.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kadauna hvala ali velika je vjerojatnost da bude.Ne vjerujem da će na Milinovića pisma utjecati (suzdržavam se od vrijeđanja iako on to čini svim parovima u Hrvatskoj) ali probati ću pisati na ove druge linkove..mislim da Josipoviću nebi bilo loše isto pisati.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Stvarno, nije bitno što nisi u postupku, samo napiši svoja razmišljanja o zakonu. Ja isto nisam još u nikakvom postupku, ali sam pisala i predsjedniku, i ministru i premijerki,novinama,. itd.
    Što je bilo na Anteni Zagreb?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •