-
Ima li tko, molim vas, mozda popis svih pretraga sa VV koje se na toj klinici traze prije postupka potpomognute oplodnje. Mislim prije svega na pretrage koje treba napraviti zbog novog zakona i to za oba partnera.
Da li se na VV trazi i drugo misljenje?
Da li su potrebne dvije uputnice za psiholosko savjetovanje, za muza i zenu, ili je dovoljna samo jedna (koja glasi bilo na njegovo ili njeno ime)?
Treba li uputnica za pravno savjetovanje?
Da li muz mora napraviti jos nesto osim krvne grupe i Rh fakotra, VDRL, HIV 1 i HIV 2, te markera hepatitica B i C?
Jesam li jos sta mozda zaboravila?
Hvala vam puno na odgovoru. Znam da o svemu tome negdje sigurno sve pise, ali te informacije mi trebaju hitno i puno bi mi pomoglo ako bi mi s vasim odgovorima sada mogli pomoci.
-
-
-
ja sam novi pacijent, doktor A, ozujak 1O, drugo misljenje treba, nije ga problem dobiti mi smo ga dobili u Merkuru, p/p savjetovanje je formalnost, dobije se termin jedan dan za oba i sve je brzo gotovo, sta se tice pretraga moj m je imao spermiogram, krvna grupa, rh faktor, test na HIV i hepatitis markeri...samo slijedi upute doktora, sretno
-
Evo ja sam danas obavila prvi pregled kod dr. A na VV. MM je već imao napravljen spermiogram i sve je ok kod njega, ja sam imala nalaze od HSG-a oba jajovoda su mi prohodna, cervikalni brisevi su mi negativni...Sad mi je dr. A napisao da sljedeći ciklus napravim hormone 3.-5. dan i inzulin na tašte ( imala sam ja i te nalaze ali su mi od 12. mj. 2008. pa ih treba ponoviti) I dr. mi je dao papir na kojem piše da moramo napraviti još i pretrage za HBsAg,anti HBs,anti HBc,anti HCV- EIA,antitreponemski test i anti HIV 1 i 2.
Ali nisam dobila ništa gdje mi piše za psihologa i pravnika i drugo mišljenje?? Rekao mi je da bi on prvo radio inseminaciju. Ima li to kakve uspješnosti s obzirom da ja nemam ovulacije i PCOS?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma