Ja sam u utorak gore na dogovoru, dakle poslije 10.30 i nadam se da cu sresti bar jedno poznato lice![]()
Ja sam u utorak gore na dogovoru, dakle poslije 10.30 i nadam se da cu sresti bar jedno poznato lice![]()
kod mene još ništa...jučer me toliko bolio stomak da sam bila sigurna da sam dobila M i bila mi je roza mrlja ali na kraju ništa i nekakva sluz mi je bila ali se nije više pojavia ...sada me opet boli...
dali je netko imao slično...moram iči kod dr.jer me već to sve živcira![]()
I ja sam utorak na VV krećem sa pikanjem , nadam se da ću nekoga vidjeti![]()
Pozdrav,ja sam ovdje nova.U VV-u sam od 2003.god.bila dva puta na postupku i sad krećem treći. Kako je tebi bilo,i zanima me ima li neko iskustva s sprejom Suprefact i koliko on traje,pošto sam iz Osijeka zna li natko gdje ga još mogu naći?Hvala i na odgovoru,još sam nova i na forumu
pretpostavljam da se sprejaš od 21 dc. Spreja se svakih osam sati sve do štoperice.
Prva bočica mi je trajala 16 dana ( do 7dc) i morala sam nabaviti još pola bočice, iz koje danas cjedim zadnje kapi (danas mi je 14dc) - dalje mi i netreba ..
A Suprfact sprej je najjeftiniji u ljekarni na Dolcu - 410 kn.
šiškice dali je to ona ljekarna baš na dolcu,gradska, ili ona agencija za nabavu ljekova ili kako već ima naziv- Lobopharm...znam da je tamo sve pvoljnije nego dalje..