Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj MALECKA prvotno napisa Vidi poruku
    Prije svega želim vas sve zajedno pozdraviti i zaželit vam sreću i da nam se svima ostvari samo ta jedna velika željica. Eto spremam se na Vuk Vrhovac po prvi puta....pa me zanima što me čeka? Bila sam na dvije inseminacije no ne tamo. Naručena sam kod dr. L., jel ok? Klomifene sam pila puno puta i imala po samo 1 ili 2 folikula, nadam se da ću sad dobit nešto drugo jer očito je da baš ne reagiram dobro na njih ;-(
    jutro svima...............
    Malecka, dr. L ti je odličan, a što te čeka.........puno čekanja, ne znam kakvo im je stanje, ali čini mi se da nemaju s čim raditi, i prije se dugo čekalo a sad valjda još duže, eto puno strpljenja i sreće.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ivkica28 znači da smo bile zajedno na punkciji,ali ti si vjerovatno od dr.A? super si odreagirala, 5 j.s....odlično.
    evo ja se vratila sa VV, bog je čuo moje molitve, izgleda da su su oplodile kada moram doći opet sutra.

MALECKA dr.L je stvarno najbolji...naoružaj se strpljenjem, koliko će ti proći do prvog postupka teško je reći,to je induvidualno,vidjet ćeš kako će proći prvi razgovor.

maya3 meni isto UN dijeta prije postupka ne zvuči dobro.

snow.ml jel ima nešto novo, kako je bilo kod dr?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •