Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bio je mm gore u 12 mjesecu i nije mu vidio varikokelu pa zato misli da nema smisla da ide, strah me da neće biti optimističan a ova operacija nam je slamka spasa

ja sam inače kod drL i on mi je rekao da se kod njega naručim tek kada od androloga dobijem zeleno svjetlo, pa i to ne znam dal da se ipak probam ugurati na jedan razgovor samo da ga informiram da smo imali biokemijsku

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa ja bi probala, što više mišljenja to bolje

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jutro cure...

opet trebam vaše mišljenje, odnosno iskustvo. Danas mi je 7dc i mjesečnica ne
    prestaje (inače traje 6 dana tako da se jučer nisam brinula, ali danas mi je već to čudno). U postupku sam suprefact od 1dc, menopuri od 3dc. Jeli to normalno, jeli netko imao takvo iskustvo? Inače se dr. moram javiti tek u subotu (bila sam jučer i ništa nije rekao, a ja nisam pitala jer mi je bio 6dc), a menopure sama pikam.

pozzz...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure...

opet trebam vaše mišljenje, odnosno iskustvo. Danas mi je 7dc i mjesečnica ne
    prestaje (inače traje 6 dana tako da se jučer nisam brinula, ali danas mi je već to čudno). U postupku sam suprefact od 1dc, menopuri od 3dc. Jeli to normalno, jeli netko imao takvo iskustvo? Inače se dr. moram javiti tek u subotu (bila sam jučer i ništa nije rekao, a ja nisam pitala jer mi je bio 6dc), a menopure sama pikam.

pozzz...
    ja bih za svaki slučaj napravila test na trudnoću, samo da bi i tu mogućnosti isključila. Meni je mjesečnica trajala isto osam dana (što je kod mene bilo nemoguće, nikada prije i nikada kasnije), ja napravila test - pozitivan, ja otišla vaditi betu skoro tisuću jedinica i to je tad bila vanmaternična......
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.04.2010. at 11:49

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala cure.

Nekako čisto sumnjam da bi mogla biti trudnoća, ali znam, nikad se ne zna. Pričekat ću još do sutra pa ću vidjeti.
    Kadauna, je li ti se to dogodilo tijekom stimulacije?

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    bio je mm gore u 12 mjesecu i nije mu vidio varikokelu pa zato misli da nema smisla da ide, strah me da neće biti optimističan a ova operacija nam je slamka spasa

ja sam inače kod drL i on mi je rekao da se kod njega naručim tek kada od androloga dobijem zeleno svjetlo, pa i to ne znam dal da se ipak probam ugurati na jedan razgovor samo da ga informiram da smo imali biokemijsku

neka ode suprug gore, ali moj savjet neka odbije punkciju...

mi smo 4 godine izgubili jer se moj suprug nije mogao odlučiti za nju, nakraju je otišao i odbio punkciju, androlog je samo na nalazu napisao "odbio punkciju, preporuka ICSI ako u ejakulatu ima spermića"....dijagnoza azzospermija/OATS s tim nalazom sam otišla na pregled kod dr. L. u 6 mj. u 11 mj. smo krenuli u prvi postupak, a sve ostalo vidiš u potpisu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •