-
Pozdrav svima,
iako već duže vrijeme čitam forume o MPO, tek sam se danas registrirala. Željela sam s vama podijeliti nevjericu te provjeriti da li još netko zna što se to događa na VV jer ovako loše rezultate ne pamtim.. Naime ja sam gore od 2007.g. izuzetno bila zadovoljna svima, od sestara,dr.L, biologice Krile...a sad kad sam došla gore nakon pauze od godinu dana..šok. Sestre su i dalje prekrasne,ali što se događa u labarotoriju..nije mi jasno.. Svjesna sam da je zbog novog zakona uspješnost pala za 15%(sam prriznao dr.) ali da ženi od 10 folikula nađu samo 2js, da od 6 punkcija samo jedna žena ima transfer? Prije od 20-ak punkcija eventualno jedna nije imala transfer i to ak je bila u prir.ciklusu pa se nije oplodilo. Sada nakon transfera sestra nas nakon 5 min ležanja doslovno potjerala van jer idu punkcije iako dr.još nije bio ni blizu da će doći..kao da imaju više zraka u sobi!!?? Da ne pričam da biologica nam uopće nije rekla ni koliko se oplodilo,ni kakvi su, ni kad smo lijegali na stol nitko nam ništa nije htio reći,dr.se sam smješkao..Nakon 2 sata u čekaoni dr nam je dao otpusna pisma di je pisalo vraćeno toliko i toliko embrija,al na pitanje što je s ostalim js -odgovor smješak!! Ja sam imala sam 3 js i vraćene mi 2, treća nezna se. Ali cura koja je imala 6js i sama plaćala inekc.vraćene isto 2 a ostalo nezna!!! Isto nije dobila odgovor. Cura koja je prije par mj. bila isto imala više rekli joj da nemaju kapaciteta za zamrznut(nemaju mjesta) pa su ih valjda bacili,a ona eto opet ponovo bila sa mnom na punkc. Imam osjećaj iako su svi ljubazni i smješkaju se da je neko rasulo gore.. Ima li netko pojma što se događa..jer ovo nije sam zbog novog zakona.. Šogorica je nedavno vidjela natječaj da VV traži biologa..da li gđa Krile odlazi? Pa joj se više ni ne radi? Ne znam.. Ako netko nešto zna...nek se javi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma