Žao mi je što kod tebe nije bilo transfera..Prije je to zaista bila rijetkost. Isto smo godište kao i naši mm ,a vidim iste i dijagnoze, s tim da se mome m malo popravio spermiogram u zadnje vrijeme-zadnji nalaz samo azs ,al neznam da li će nam to pomoći ovaj put. Što se tiče ležanja nakon trsf. pa prije smo ležale bar 15 min,a neki put mi se potrefilo i po pol sata i sat. A vidim vani u klinikama leži se bar sat vremena..da ne pričam o anesteziji za vrijeme punkcije...ovo gore je stvarno nehumano..Neznam da li bi mogla izdržati još jednu punkc. bez anestezije...ovo mi je bila sedma..dovoljno sam se napatila...
![]()

Prije je to zaista bila rijetkost. Isto smo godište kao i naši mm ,a vidim iste i dijagnoze, s tim da se mome m malo popravio spermiogram u zadnje vrijeme-zadnji nalaz samo azs ,al neznam da li će nam to pomoći ovaj put. Što se tiče ležanja nakon trsf. pa prije smo ležale bar 15 min,a neki put mi se potrefilo i po pol sata i sat. A vidim vani u klinikama leži se bar sat vremena..da ne pričam o anesteziji za vrijeme punkcije...ovo gore je stvarno nehumano..Neznam da li bi mogla izdržati još jednu punkc. bez anestezije...ovo mi je bila sedma..dovoljno sam se napatila...