Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ja također uvijek podržavam svaku građansku inicijativu..makar rijetko se uspije nešto postići s time..ali možda jednom..
    Što se tiče VV ja isto mislim da je to samo administrativno spajanje (jedna uprava i to) i mislim da će ekipa ostati ista,nevjerujem ni da će ih seliti.. A kako sam ovih dana gore vidim da dr normalno naručuju žene za 9mj. Ne vjerujem da bi to radili da znaju da ih više neće biti u 9mj.
    Uglavnom nadam se da se neće puno promijeniti bar u pogledu pacijenata..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja također uvijek podržavam svaku građansku inicijativu..makar rijetko se uspije nešto postići s time..ali možda jednom..
    Što se tiče VV ja isto mislim da je to samo administrativno spajanje (jedna uprava i to) i mislim da će ekipa ostati ista,nevjerujem ni da će ih seliti.. A kako sam ovih dana gore vidim da dr normalno naručuju žene za 9mj. Ne vjerujem da bi to radili da znaju da ih više neće biti u 9mj.
    Uglavnom nadam se da se neće puno promijeniti bar u pogledu pacijenata..
    ni ja se ne bih baš složila s ovime, jer mislim da bi itekako mogli seliti i fizički na Merkur.......

Nemojmo zaboraviti da bi VV trebao imati anesteziologa i naravno prikladne prostore da žene mogu ostati ležati, buditi se nakon anestezije, a to oni još uopće nemaju, ali će imati na Merkuru.......

Dobro je Bhany rekla, tko zna što će nas dočekati na jesen 2010.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Na Merkuru je radi preuređenja još uvijek dar mar - gužve na gin. poliklinici su neopisive, žene se i za hitne posutpke naručuju 8 do 10 dana kasnije ili čak otkazuju i šalju na druge klinike. Iskreno mislim da od preseljenja VV-a (našeg odjela) na Merkur u idućih godinu dana (najmanje) neće biti ništa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •