Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da sam na ovom topicu procitala da je neka curka koja je taj dan bila na VV cula kad su sestre obavijestile dr.L u pol posla da HITNO mora na sastanak kod ministra...Ma naravno da ih ministar sve manipulira i naravno da stima sve u svoju korist.Ja ne da vjerujem nego znam da je L na nasoj strani kao uostalom i velika vecina lijecnika, ali kako rece dr. R. ne mozes ti protiv sile.Jedini koji mogu nesto promijeniti i popraviti smo MI gradjani ove drzave i sto prije to shvatimo i prestanemo kukati nad sobom prije cemo organizirati jedan veliki prosvjed za koji je trenutak i vise nego pravi i aBd smijeniti ministra.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ruzicasb prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da sam na ovom topicu procitala da je neka curka koja je taj dan bila na vv cula kad su sestre obavijestile dr.l u pol posla da hitno mora na sastanak kod ministra...ma naravno da ih ministar sve manipulira i naravno da stima sve u svoju korist.ja ne da vjerujem nego znam da je l na nasoj strani kao uostalom i velika vecina lijecnika, ali kako rece dr. R. Ne mozes ti protiv sile.jedini koji mogu nesto promijeniti i popraviti smo mi gradjani ove drzave i sto prije to shvatimo i prestanemo kukati nad sobom prije cemo organizirati jedan veliki prosvjed za koji je trenutak i vise nego pravi i abd smijeniti ministra.
    potpisujem u potpunosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •