Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ma nema na čemu.. i ja sam puno puta bila zbunjena i nake stvari pitala 2puta Ak će šta još trebat-pitaj I da ti dam malo nadu..meni je ovaj put bio dobitni !! Nadam se da će i tebi

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

curke vidim da ste sve već bile u nekom od postupaka ,pa me zanima ako mi netko može reći kako ste riješile ono drugo mišljenje od specijaliste....
    Meni u petak sestra dala samo neki papir da moj ginić potpiše jer kaže da ionako ne mogu ni jednom drugom metodom ostat trudna,osim potpomognutom......dali će onda to biti dovoljno(da me ne šaltaju,pa da riješim i to prije susreta s dr.A)

hvala Vam puno

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tarajan prvotno napisa Vidi poruku
    curke vidim da ste sve već bile u nekom od postupaka ,pa me zanima ako mi netko može reći kako ste riješile ono drugo mišljenje od specijaliste....
    Meni u petak sestra dala samo neki papir da moj ginić potpiše jer kaže da ionako ne mogu ni jednom drugom metodom ostat trudna,osim potpomognutom......dali će onda to biti dovoljno(da me ne šaltaju,pa da riješim i to prije susreta s dr.A)

hvala Vam puno
    I ja sam načula da je dovoljno samo mišeljenje soc. ginekologa. Ja sam eto ušla u postupak, a da nikoga nisam tražila drugo mišljenje. Kad sam pitala dr. prije dva mjeseca rekao mi je da za to još ima vremena. I eto došao početak postupka, a da mišljenja nemam. Kako je sada to moguće, stvarno ti ne bih znala reći.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nema na čemu.. i ja sam puno puta bila zbunjena i nake stvari pitala 2puta Ak će šta još trebat-pitaj I da ti dam malo nadu..meni je ovaj put bio dobitni !! Nadam se da će i tebi
    angel jesi ti bila na punkciji 22.04.? Bilo nas je 6, samo ste vas dvije imale transfer?
    I kako mogu skužiti beta je pozitivna pa mijenjaj potpis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •