Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam prije tri dana na VV,peticija potpisana,dr mi spominje driling jajnika,je li netko bio možda? Zanima me koliko se ostaje u bolnici i je li bolno jako? Drugo mišljenje mi nije spominjao,a za postupak se dogovorili u 9. mj

Hej draga, negdje u isto vrijeme prošle godine i ja saznala isto-veliki šok, no ništa strašno za obaviti, dva tri dana bolnice, i kući,već je netko pojasnio. No, mi smo imali koristi od drilinga-1.postupak, reagirala sam na lijekove i sada brojimo 20tjedana trudnoće i jaaaako smo sretni, neusporedivo s istim razdobljem prošle godine! Zato-slušaj doktora!
    Svim novim trudnicama čestitke od srca, iskrene želje svima da što prije mijenjaju potpise u pozitivne bete
    Peticija potpisana! Pozdrav!!

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj blondy1 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej draga, negdje u isto vrijeme prošle godine i ja saznala isto-veliki šok, no ništa strašno za obaviti, dva tri dana bolnice, i kući,već je netko pojasnio. No, mi smo imali koristi od drilinga-1.postupak, reagirala sam na lijekove i sada brojimo 20tjedana trudnoće i jaaaako smo sretni, neusporedivo s istim razdobljem prošle godine! Zato-slušaj doktora!
    Svim novim trudnicama čestitke od srca, iskrene želje svima da što prije mijenjaju potpise u pozitivne bete
    Peticija potpisana! Pozdrav!!
    Hvala Blondy i doktora slijepo slušam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •