Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mini3 i doktor mi je rekao da se odmorimo preko ljeta pa cemo na jesen nesto dogovarati no pitanje je kako ce to na jesen izgledati i hoce li raditi kao sada ili na Merkuru.Milijun je upitnika za sada ali prvo odmor a onda odluke.Ne odustajemo naravno ali cu inzistirati na stimuliranom slijedeci put.Hvala vam curke, nadam se da ovakvih situacija bude manje a trudnica sto vise na VV.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Mini3 i doktor mi je rekao da se odmorimo preko ljeta pa cemo na jesen nesto dogovarati no pitanje je kako ce to na jesen izgledati i hoce li raditi kao sada ili na Merkuru.Milijun je upitnika za sada ali prvo odmor a onda odluke.Ne odustajemo naravno ali cu inzistirati na stimuliranom slijedeci put.Hvala vam curke, nadam se da ovakvih situacija bude manje a trudnica sto vise na VV.
    To te u potpunosti razumijem, draga. Jedino ti preostaje da se dobro odmoriš i kreneš zdrava, vesela i čila u ostvarenje svog cilja!
    Vjeruj mi sve nas je strah promjena koje nosi spajanje...Doista nisam vjerovala da će se seliti na Merur, ali eto ne sprema nam se dobro, čini mi se. Ako je druga bolnica biti će i manji budžet, pa mi sve to ne miriši na dobro.
    Ja sam u pon. na punkciji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •