Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj............ ljudi moji

1. iskreno, mislim da bi ako se ide na punkcije u Merkur mogle dobiti anestezije
    2. tko zna tko će tamo što raditi, bojim se da bi liječnici gore mogli sve raditi od operacija, do običnih ginekoloških pregleda, poroda, nešto kao u Petrovoj, tamo se MPO liječnici ne bave samo mpo-om
    3. svakako potpišite peticiju ako ste u mogućnosti, ali je VV već dugo na piku nekim liječnicima, nažalost (

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj............ ljudi moji

1. iskreno, mislim da bi ako se ide na punkcije u Merkur mogle dobiti anestezije
    2. tko zna tko će tamo što raditi, bojim se da bi liječnici gore mogli sve raditi od operacija, do običnih ginekoloških pregleda, poroda, nešto kao u Petrovoj, tamo se MPO liječnici ne bave samo mpo-om
    3. svakako potpišite peticiju ako ste u mogućnosti, ali je VV već dugo na piku nekim liječnicima, nažalost (
    Ja sam peticiju potpisala, ali nisam sigurna hoće li ona išta promijeniti s obzirom da na VV već stoji obavijest o njihovom preseljenju. Tako da je to već na žalost gotova stvar. Katastrofa ... Užasno se zbog toga osjećam.
    hrk Ne znam za dr. Alebića, ali znam da u srpnju i navodno kolovozu ne rade i da gore nikoga nema. Pretpostavljam svih, pa tako i osoblja od dr. Alebića. Ja sam sutra na VV, pa se mogu raspitati pa javim.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam peticiju potpisala, ali nisam sigurna hoće li ona išta promijeniti s obzirom da na VV već stoji obavijest o njihovom preseljenju. Tako da je to već na žalost gotova stvar.
    Ne mogu vjerovat. Je l' stavljen i kakav datum? Peticiju sam potpisala i on line i papirnatu (ne mogu se sjetit koji sam broj bila, no mislim da je masu ljudi potpisalo). Baš ću priupitat danas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •