Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke imam pitanjce kad je najbolje otiči do dr.Lučingera željeli bi ga posjetiti i da vidi fakine.

Šaljem i ovdje svima puno ~~~~~~~~~ za sve što vam treba

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    curke imam pitanjce kad je najbolje otiči do dr.Lučingera željeli bi ga posjetiti i da vidi fakine.

Šaljem i ovdje svima puno ~~~~~~~~~ za sve što vam treba
    Jesi mozda to ti danas bila, jer bila je jedna mama (i tata) sa preslatkim blizancima oko 12 gore

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

philipa - ne reagiramo svi jednako na stimulaciju sta drugo reci..ja sam s jednom i pol ampulom dosla do 30 folikula (ali i hiperstimulacije)..
    Nemoj razbijati glavu s brojevima, i dva su vise nego dovoljna..a ima jos i vremena da se jos koji pojavi.

Spermiogram ne mora (a i nema vremena) ponavljati. Na dan punkcije muz mora biti s tobom da da prilozi frisku spermu i to je to.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od draga : 08.06.2010. at 20:38

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj draga prvotno napisa Vidi poruku
    philipa - ne reagiramo svi jednako na stimulaciju sta drugo reci..ja sam s jednom i pol ampulom dosla do 30 folikula (ali i hiperstimulacije)..
    Nemoj razbijati glavu s brojevima, i dva su vise nego dovoljna..a ima jos i vremena da se jos koji pojavi.

Spermiogram ne mora (a i nema vremena) ponavljati. Na dan punkcije muz mora biti s tobom da da prilozi frisku spermu i to je to.

Sretno!
    Draga hvala na odgovoru-dr.mi je to rekao onak kao da nema nade za ništa pa sam bila u bedari....Vidjet ću u subotu šta se dešava...

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi mozda to ti danas bila, jer bila je jedna mama (i tata) sa preslatkim blizancima oko 12 gore
    nisam draga mi čemo ići gore valjda 23 ili 24 kad je muž na godišnjem tak čemo i mi nagdje doči oko 13-14 sati da curama koje idu k njemu puno neoduzimamo vremena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •