Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pozz rodice mene zanima kada počinje kongres na koji odlaze naši ginići i gdje se to održava,jer ja sam bila vani i cijelo vrijeme sam bila u kontaktu sa dr.l. u vezi dogovora za postupak malo me brine moj termin menge jer možda bude i kasnila zbog promjene klime,ipak na kraju me je naručijo za šesti mjesec dali još netko ide u postupak u šestom mjesecu mislim na drugu polovinu mjeseca,hvala

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    pozz rodice mene zanima kada počinje kongres na koji odlaze naši ginići i gdje se to održava,jer ja sam bila vani i cijelo vrijeme sam bila u kontaktu sa dr.l. u vezi dogovora za postupak malo me brine moj termin menge jer možda bude i kasnila zbog promjene klime,ipak na kraju me je naručijo za šesti mjesec dali još netko ide u postupak u šestom mjesecu mislim na drugu polovinu mjeseca,hvala
    Ja sam se jučer naručila za 23.06. Dr.L. mi je u 4.mj. rekao da se javim za postupak u 6.mj. Pošto mengu dobijam točno u dan očekujem je 26/27.06. Sestra me je nevoljko naručila i to tek nakon što me je do detalja ispitala šta mi je dr. rekao i kad trebam dobit, te naglasila da ga nema od vikenda poslije, tjedan dana. Ja pitala do kada rade a ona kaže do 16.07. pa onda idu svi na godišnji do 9.mj. te da nitko ne zna ni gdje ni šta će biti onda.
    Isto sam molila za svježije ( točnije ) info od nekog ali izgleda da nitko ne zna, a meni bed ga zvati na mob zbog toga.
    Ako još netko nešto sazna, pliz pišite. Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hvala anak ja sam se snijme čula preko moba i samo sam htjela provjeriti ja idem gore u ponedeljak pa ču javiti friške vijesti

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dr.L nema od 26.06.,kongres je mislim 28.-30.06 u Rimu...Tako mi je rekla sestra,no provjerite još jednom...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Dr.L nema od 26.06.,kongres je mislim 28.-30.06 u Rimu...Tako mi je rekla sestra,no provjerite još jednom...
    meni je doktor rekao da je zadnji dan 25. i da do tada moramo završiti postupak...

a kod mene same gluposti...zadnju tabletu Cilesta sam popila u nedjlju i trebala sam dobiti do srijede ali još ništa, jel netko imao isto takvih problema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •