Molim one koji su aktivni na VV-u u 6 mj. da provjere sa doktorima kakav je plan za 9 mj, a vezano uz (ne)moguće spajanje sa Merkurom. Hoće li VV primati pacijente u 9 mj?
Hvala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji su u postupcima
Molim one koji su aktivni na VV-u u 6 mj. da provjere sa doktorima kakav je plan za 9 mj, a vezano uz (ne)moguće spajanje sa Merkurom. Hoće li VV primati pacijente u 9 mj?
Hvala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji su u postupcima
definitivno statistika nije dobra, ali moramo probati! Ali mi nije jasno da li to računaju kao postupak (jedan od onih 6) ili ne. Pitala sam dr. A ali je rekao da ni on ne zna! Ali misli da ako dođem na punkciju da je to stvarno postupak a to je onda jakoooooo glupo
kao postupak se računa samo svaki onaj u kojem se koriste lijekovi za stimulaciju gonal ili menopur ne teret hzzo-a
ako je u pitanju čisti prirodnjak u kojem te lijekove ne koristite, onda se ne računa kao jedan od 6 postupaka
ukoliko gonale i menopure koristite i dobijete ih od klinike (dakle na teret hzzo-a) - bez obzira bilo ih 5 ili 35 - taj se postupak računa kao jedan od 6 iskorištenih
postupak s čistim klomifenom bez završavanja s gonalom/menopurom, također se ne računa kao jedan od 6
Pozdrav,
prirodni postupak ulazi u 6 pokušaja samo ako dobiješ jajnu stanicu. Na prirodnjaku sam bila u 05.mjesecu, punkcija nije uspjela tako da nisam iskoristila uputnicu (vratili su je nazad). Tako sam se dogovorila sa dr.A. Inače kad sam bila na pravnom savjetovanju i pitala ih za prirodnjak nitko ništa nezna pa je sve stvar dogovora sa dr. Krajem 06. opet idem na prirodni. Što se tiče šansi kod prirodnjaka ovisi od osobe do osobe, meni su šanse 0,2% bar tako misli dr.
Izgleda da jedina dobra stvar kod prirodnih postupaka (osim što nema nuspojava horm.stimulacija) je šta se može dosta češće ići iz jednog u drugi..Samo što je to ujedno i veća gnjavaža a o vremenu da ne pričam. U svakom slučaju želim ti više sreće ovaj put Mimonja!
Mimonja to što su ti vratili uputnicu nema veze sa računanjem besplatnih postupaka na teret HZZO-a, trebalo bi biti ovako kao što je BHany opisala tj. da se računa samo ako se koriste gonali ili menopuri to je prema zadnjoj inforaciji iz HZZO-a
snow.ml Hvala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kućnu radinost
Pozdrav svima koji sutra (uključujući i mene)sutra čekaju rezultate naše biologice...nadam se da spermići rade svoje uz zdušnu potpotporu naših JS..Držite nem palčeve..
heej curke...ako koja bude gore 23.06. neka dr L.čestita rođendan...
Philippa nemoj žaliti...idemo dalje...sada ćemo malo odmarati pa onda na jesen kao nove u akciju...
svima želim ugodno , toplo i plodno ljeto![]()