Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

već se dugo piše o tome da dr. L. ide u privatnike, očito je već pomalo počeo, možda će raditi dio na VV-u a dio privat. Možda je ovo posljedica činjenice da sele na Merkur,tko to zna. Pitajte ga svakako....... ali čini se da je dobio dozvolu za rad privatno, finally!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    već se dugo piše o tome da dr. L. ide u privatnike, očito je već pomalo počeo, možda će raditi dio na VV-u a dio privat. Možda je ovo posljedica činjenice da sele na Merkur,tko to zna. Pitajte ga svakako....... ali čini se da je dobio dozvolu za rad privatno, finally!
    meni je to sve nekako tužno...ako ode dalje tko li će nam doći...onda će me to jedino prisiliti do već u 9.mj. se prijavim za Maribor ili Prag

sada je to cjelo ljeto iščekivanja

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to sve nekako tužno...ako ode dalje tko li će nam doći...onda će me to jedino prisiliti do već u 9.mj. se prijavim za Maribor ili Prag

sada je to cjelo ljeto iščekivanja
    Ne moraš se bojati, dr. L će nastaviti gurati paralelku, kao uostalom i većina doktora s drugih Klinika (da ih sad tu ne navodim, ali mislim da ti je jasno na kog mislim)...Počinju raditi 6. 9. sigurno! I ne sele se - rekao mi je to sam. Odlučeno je da će zbog manjka prostora na Merkuru, cijeli odjel ostati na VV-u, ali pod ingerencijom Merkura. Sad kaj to u teoriji znači, otkrit ćemo najesen...

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure,zna li netko kada zvati da se naručim za 9.-ti mjesec? Tada ili ima smisla ranije zvati?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,zna li netko kada zvati da se naručim za 9.-ti mjesec? Tada ili ima smisla ranije zvati?
    naruči se u 9.mj. kada dobiješ M...ovisno dali ste se dogovorili za postupak onda 3.dan ili samo dogovor onda 8.dan ...

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    naruči se u 9.mj. kada dobiješ M...ovisno dali ste se dogovorili za postupak onda 3.dan ili samo dogovor onda 8.dan ...
    Rekao je da tada idemo u postupak,znači 3. dc se trebam naručiti!? Hvala Snow!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •