Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nicole24-čitam i tužno se smješkam...ja sam u braku eto 6.godina,od toga u 12.godini vezei svo to vrijeme-nema bebača...i ***** od ginekologa...sa 19.god-upali mi se jajnik i ispadne mi doslovce kuglica na prednjoj strani-frajer me pošalje na kirurgiju da imam bruh-odem po uputnicu,čekam u redu da bu se na kirurgiji strgali od smjeha da oni ne rješavaju upale jajnika...taj mi gin.ode u privatnike,nasljedi me sadašnja divotica-doktore-boli me-to je normalno...doktore,boli me sve jače svaki put-da mi recept za jače tablete...onda dva puta dođe hitna po mene i veli da imam trudove i da maternicai nešto smeta i da to treba pregledat...odem ja ovom ***** -ne upali on uzv,nego odokativno odredi još jače tablete...odem ja privatno-veli gospon doktor-draga moja,vi imate polip koji morate kirurški maknut,i nije čudo da vas boli...sad si ja mislim-treba hrabrosti za operaciju,pa polako...i desi se da taj zadnji put ti trudovi počeli u 7 ujutro,i svakih sat vremena po 20 minuta-do 8 navečer,koma živa...ali odjednom sam bila hrabra-i odem ja kod ***** po uputnicu za bolničko lječenje-ali ne-on napravi pregled,veli sve 5,i potera me kod sestre da se naručim za uzv-koji je kraj njega i mogao ga je upaliti-ali ne,ja sam se morala naručit i čekat 5 mjeseca,ali mislim si je,ajd pa da više krenem-ali tip za dva mj.upali uzv i kaže-ja niš ne vidim-ja se nagnem i kažem-pa tu je-a on zgasi i veli-nije...da ne dužim,opet se ponovili trudovi,i ja preko poznanstva platim pregled na institutu kod najboljeg doktora na svijetu,koji mi kaže-da polip je tu,i još nekaj,to moramo maknut,operacija za dva mjeseca,ponesite uputnicu za ambulantnu obradu i bolničko lječenje...da bi ja 3 puta išla po uputnice koju sam dobila-na dan kad se moram prijavit...debilana...i u međuvremenu sam ja pred koju god rekla da nemremo bebača dobit-on napiše na karton-ŽELI TRUDNOĆU-i ispiše mi recept za celest i veli od toga vas nebu niš bolilo-ja njemu rekla-ali ja želim bebu-a on meni-a onda ih nemojte piti...a ja ga pitam-pa kaj nebi mi trebali neke pretrage obavit,hormone ili nešto-a on meni da ne još...nakon toliko god-ne još?!ja sam podivljala...uglavnom,sad sam se malo raspisala,ali bjes bukti u meni jer sam ljuta koliko mi je godina potrošio takav *****,pa ti sam hoću reći-kad ti dr.veli da je sve ok,možda i nije baš,ali zato npr.ove cure i ova stranica nude mrak savjete i utjehu...tako da sada ja znam kaj moram raditi,ja i muž smo dobili naputak kaj sve moramo od pretraga zbaviti do 9.mj.,i iskreno vjerujem da to vodi nekam,ali je sramota da si žena mora na forumima nalaziti savjete i upute,a da ti ****** doktori-mislim na mog-nisu u stanju reći-gle,fakat čudno,ajmo mi za početak malo krv pogledati ili šta god...ah...malo sam sad ljuta...uglavnom-čitaj forum,idi na vv,slušaj sestrice tamo,i do kraja god.bumo nunali...nadam se...
    Posljednje uređivanje od BHany : 11.07.2010. at 08:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •