Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj nicole24 prvotno napisa Vidi poruku
    pozz svima,ja sam nova na forumu i friška u svemu....ja i suprug smo u braku 2,5 godine ,i unatoč želji i silnom trudu ne uspijevamo doći sami do svog bebača.... prije 3 mjeseca smo mužu radili spermiogram i dobili nalaz OLIGOZOOSPERMIJA,KOD MENE KAŽU DA JE SVE OK.Danas smo se naručili na prvi pregled kod dr.L u petak.I sada ne znam koji će nam biti daljni postupak,znam da moramo na to psihološko i pravno savjetovanje,ali nismo i zg pa me zanima dali se to dugo čeka?!
    Dobrodošla....
    Moje je mišljenje da je dr.L najbolji dr. i cijela ekipa je gore super.Ovaj mjesec je puna godina dana kako idemo kod dr.L. Dosad sam bila kod njega sveukupno 17 puta u ovih godinu dana. I još nismo iz Zg pa cijelo vrijeme putujemo.Sve smo obavili u kratkom vremenu od psihološkog i pravnog savjetovanja, drugog mišljenja koje smo u međuvremenu dobili u bolnici u Os. S tim da smo u ovoj godini već napravili i AIH i IVF iako neuspješno ali sam sretna jer sam brzo došla na red. Neki dan sam bila kod dr.L i predbilježila se za novi IVF za 10 ili 11 mj.zavisno o situaciji koja će gore tada biti.Ja sam sretna i zadovoljna jer sam bila na kontroli i na UZV i sve je zasad ok. Nadam se da ću tako dočekati i jesen a možda nešto i bude u međuvremenu. Nama ne preostaje ništa nego uživati u ljetu pa se možda i desi nešto lijepo.

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ina7 prvotno napisa Vidi poruku
    Moje je mišljenje da je dr.L najbolji dr. i cijela ekipa je gore super.Ovaj mjesec je puna godina dana kako idemo kod dr.L. Dosad sam bila kod njega sveukupno 17 puta u ovih godinu dana. I još nismo iz Zg pa cijelo vrijeme putujemo.Sve smo obavili u kratkom vremenu od psihološkog i pravnog savjetovanja, drugog mišljenja koje smo u međuvremenu dobili u bolnici u Os. S tim da smo u ovoj godini već napravili i AIH i IVF iako neuspješno ali sam .
    Ja sam jedna malo manje sretna pacijentica iste klinike koja je od lipnja 2008. do lipnja 2010 uspjela "upasti" u samo jedan prirodni postupak, pri cemu su svi moji i muzevi nalazi stalno bili OK
    (pod time mislim da smo imali stalno zeleno svjetlo za IVF). No, sigurna sam da ce sreca i nas dogodine posluziti, pa ce biti i vise postupaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •