Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam, ali kada sam bila kod njega na VV 21.5. rekao je da spermiogram dodjem napraviti kod njegovce magistrice, tj embriologice privatno, jer ce tada imati vise vremena za posvetiti se uzorku MM.A kada sam ga jucer nazvala da vidim kada da dodjemo i odmah ga pitala da li da s tim nalazom opet dodjemo k njemu na VV, rekao je da ce on ionako biti tamo...tako da ne znam navraca li on samo...ili je tamo...mozda sutra budem znala viseU svakom slucaju, sutra imamo date u 18
Pozdrav svima
mi smo isto bilo kod njega privatno.
lako ti je za naći zgradu. ovako sve kao što su ti cure napisale. zgrada ti je ogroomna..preko puta nej je dm i hotel, tak da ne možeš promašiti. a u prizemlju zgrade je kafić. uđeš na ulaz i tamo ti je portir kojem se obratiš. klinika je na prvom katu. kad dođeš gore imaš dvoja vrata-ideš na lijeva.
on tamo dolazi raditi-koliko sam ja skužila poslije posla na VV. mis smo došli prije nego što nam je rekao, pa smo morali čekati dok dođe, jer gore nema nikog. uglavnom..
on nas je primio gore..muž je dao uzorak..ženska ga je zvala da dođe vidjeti rezultat u roku par minuta i bio je unutra kod nje dobrih 20 setak minuta dok muje sve objasnila..pokazivala spermiće na ekranu i tak...
i onda opet s tim nalazom kod njega..jako ugodan razgovor..nalaz poneseš kad slij. put dolaziš na VV

eto..nadam se da sam pomogla