Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

imam pitanje, nisam se uopce sjetila to dr pitati. U 6 mjesecu sam bila u stimuliranom postupku, pa me zanima koliko je potrebno proći vremena do drugog stimuliranog, da li 6 mjeseci ? ako da, jel to vrijedi i za prirodni nakon stimuliranog ?
    Posljednje uređivanje od tulipan83 : 30.07.2010. at 18:13

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje, nisam se uopce sjetila to dr pitati. U 6 mjesecu sam bila u stimuliranom postupku, pa me zanima koliko je potrebno proći vremena do drugog stimuliranog, da li 6 mjeseci ? ako da, jel to vrijedi i za prirodni nakon stimuliranog ?
    Između dva stimulirana postupka mora proci najmanje 6 mj. Prirodni postupci mogu ici jedan za drugim svaki mjesec....naravno, ako se ne jave ciste ili nesto slicno tome.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Između dva stimulirana postupka mora proci najmanje 6 mj. Prirodni postupci mogu ici jedan za drugim svaki mjesec....naravno, ako se ne jave ciste ili nesto slicno tome.
    nadam se da cemo probati u prirodnom da ne cekam prvi mjesec. u stimuliranom sam imala 18 folikula, od toga 8 stanica, a dvije vratila, tako mislim i sljedeci put. a posto oni ne zamrzavaju stanice ,dovoljne su mi samo dvije ili cak jedna al poštena.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da cemo probati u prirodnom da ne cekam prvi mjesec. u stimuliranom sam imala 18 folikula, od toga 8 stanica, a dvije vratila, tako mislim i sljedeci put. a posto oni ne zamrzavaju stanice ,dovoljne su mi samo dvije ili cak jedna al poštena.
    Tulipan83, na Vuk Vrhovcu uopće na zamrzavaju jajne stanice? Mislim da ipak u rijetkim slučajevima zamrzavaju........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •