[QUOTE=diana;1617088]~~~~~~~~~~~~~~~vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno vibri za tulum u labu
Denny draga nedaj se, samo hrabro
dobro jutro, i potpisujem Dianu
Deny, draga, drži se i ta cista bit će tu ovaj mjesec a slijedeći će je više neće biti jer će puknuti, tako da možeš planirati ljetnu akciju, Vjerujem u anđele....
Vesna, ne brini zvali su te da kažu kako se stanica/e oplodile i da se lijepo dijele, što bi drugo moglo biti????
Naše trudnice, Blekonja, Diana, i Rozi, pozdravi i vama
i na kraju: u postupku sam krajem lipnja, jutros smo doc. P. i ja postigli konačan dogovor...nisam pitala mogu li tjedan nakon transfera, po nekom mom računanju, na more, ali stignem još do lipnja imam vremena![]()

, drži se i ta cista bit će tu ovaj mjesec a slijedeći će je više neće biti jer će puknuti, tako da možeš planirati ljetnu akciju, Vjerujem u anđele....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

ali i jugo, pa mi se neda ništa...
Stvarno se čovjek zapita ima li se smisla više prirodno i truditi? Ja se ovdje gnjavim već pet godina, a Romac to riješi u pet minuta! 
, cure, evo sam bila na poslovnom putu i sad se trudim pohvatati novosti, a ima ih šta je najvažnije!

) IMAM ZATVOR
za svekrvu!
to mi je nekako prirodan slijed stvari, ali ako doc. P. kaže ne može, onda ne može,