Pinky, ajde, obraduj nas do besvijesti danas!!!
teško.... veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki minus. ali, nema odustajanja, idemo dalje! cmooooooooooook!
A joj pinky draga moja kako mi je žao, vjerovala sam cijelo vrijeme da je to to. Drži se draga moja, hrabra si ti i odvažana žena, dočekaš ćeš ti svoj mali zamotuljak, borac si ti a borci uvijek pobjeđuju. Šaljem ti jednu ogromnu pusicu.
Draga Pinky, zao mi je jako....ici cemo dalje.![]()
Pinky samo ti šaljem jedan veeeliki zagrljaj!
Sve ostalo znaš. I naravno da ćeš bit trudna do Božića, ne sumnjam u to! Baš kao i bublica i ja...Lipe smo si ciljeve postavile - bit ćemo prekrasne božićne trudnice!
![]()
Pinky, jako mi je zao
Sad malo odmori i u nove pobjede![]()
ja sam npr.upućena od dr za napravit te pretrage zbog tri spontana (sumnja se pakazala opravdanom).
ali sam vidila ima tu cura koje su tražile na svoju ruku radit te pretrage,one će ti znat reč više.
Kad sam u 3.mj pitala imali li netko iskustva s heparinom,nitko...a sad poplava pa šta je ovo???
Crvenkapice, uputnicu sam dobila bez problema od svog socijalnog ginekologa.
Neka ti napise obrada trombofilije,zavod za patologiju-split.
Nisam platila nista jer imam dopunsko zdravstveno osiguranje.
Ne znam jesi li iz Splita, ako ti treba detalja oko slanja epruveta, slobodno se javi na pp!
Punkcija gotova - 7 js
U ponedjeljak ćemo znati kad je transfer
Pinky šaljem ti virtualni zagrljaj i odvažno dalje u novi postupak![]()
Vesnare ~~~~~~~ sretno !!!!!
Aleksandraj, jos bolje ako se ne placa bez obzira na dopunsko.
Vjerojatno sam ja tetu u labu krivo shvatila.
Nisi draga, nego sam i ja placala dok mi jedna sestra nije skrenula pozornost da je i ta sifra oslobodjena placanja...do tada sam sve uredno placala..
bubi hvala.....ja sam 100km od splita....za koliko su nalazi gotovi ? ...samo onak pitam....tko zna moza ce mi trebati....
pinky
vesnare super![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 03.07.2010. at 22:15
Pinky, draga, veliki zagrljaj ti šaljem, tako sam se nadala da si nam trudnica, beskrajno sam bila tužna kad mi je Rozalija jutros javila za minus
no vjerujem naći ćeš ti snagu za dalje, vjerujem u tebe, vjerujem da je sretan kraj blizu i da treba još samo malo, malo truditi se
Crvenkapica77, nalaz je gotov za 10-15 dana.Posalju ti na kucnu adresu.
Ako treba jos sto, tu sam!
Pinky žao mi je, samo hrabro dalje!!!!! grlim te![]()
Pinky, najradije bi zabeštimala..A sad na godišnji, lito, more, dobri koncerti, i onda u novu plodnu jesen!
Vesnare, i kad je transfer? 7 js, super rezultat!
goa, ko da znaš kakvo će mi lito biti. na doživotnom sam godišnjem, izgleda (nezaposlena), koncerti se već pletu, a na kupanje idem čim mengać kojeg sam upravo dobila završi. svima vama želim PUNO SREĆE i dabogda sve bile trbušaste barem za božić. a startamo sa vesnom
cmooooooooooook
Pinky a u k.....
meni astrologinja rekla 2011 ću zatrudnit a 2012 rodit
to znači da ni ne moran na iVF ove godine![]()
jbga tribala san je pitat i brojeve za loto
![]()
e pa eto konačno Anti brace ili seke, ili i brace i seke bravo draga,
Aleksandraj kako se držiš ovih dana,(za bebicu u bušici)
Pynki draga, još jednom, ovo ljeto je za napuniti baterije, kako bi jesen bila plodna, mora biti....
danas sam dobila konfete sa završne ceremonije UEFA Champions lige (nagradna igra) te nalaz prolaktina koji je uredan (da ne pišem broj jer kad vidim brojeve na forumu svi me asociraju na betu) to znači da se bliži![]()
vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer
matto, ja sitno brojim. razmisljam da li se testirati ili cekati petak. Od simptoma nema nista (a i prije mi se javljalo kasnije, grudi me vec dva dana ne bole, a svaku vecer osjecam da cu dobiti i nista)...inace prosli put sam prokrvarila 11 dan dpt pa sam danas kao na iglama.....vidjet cemo, teta beta ce reci konacnu![]()
aleksandraj neka od tebe krene pozitivan val
vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aleksandraj, za pozitivnu betu ~~~~~~~
Vesnare, bravo za tvoje mrvice ~~~~~~
Posljednje uređivanje od bubi33 : 06.07.2010. at 12:00
drage moje, pocela brljaviti i mislim da je to m. ovaj put.............idem s pinky u deveti mjesec...
a joj draga aleksandraj očekivala sam sasvim drugi scenarij kad sam otvorila temu i vidjela tvoje ime, misila sam pisat će "ljudi imam plus" ili tako nešto, žao mi je evo šaljem jedan virtualnikad već ne mogu nešto pametno reći
no jaka si ti žena kad poslije svega razmišljaš o novom postupku,
ne bih budila lažnu nadu ali da uradiš barem testić, nikad ne znaš što znači to brljavljenje
aleksandraj jako mi je žao!Ipak za svaki slučaj napravi barem testić, nikad se ne zna...
vesnare bravo za mrve!!!
Moji nalazi svi odreda uredni, u biti savršeni!Hormoni mi nisu nikad bili bolji, čak i prolaktin!
(bilo je i vrijeme!)
Za boj spremni!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 07.07.2010. at 16:18
Denny, pa to je sjajnorekla sam da si ti sigurna trudnica
Za testic cu vidjeti, ako ide jako nema smisla. A ako i sutra brljavim ucinit cu to za svaki slucaj. Mislim da je ovaj put - jer jednostavno od ponedjeljka imam takav osjecaj (bas rekla i Ireni). A danas na FB dobijem post od "Vjeruj u andjele": ne odustaj od snova ako ti se jedan ne ostvari. Ja to shvatila kao poruku mog andjela cuvara![]()
Denny držim ti fige i kad napokon krećeš da i tebe vidimo na listi?
Aleksandraj žao mi je draga. Otkako sam pročitala Klarinu priču ne vjerujem ni m. dok test ili beta ne kažu konačnu!
Krećemo sredinom osmog, dr. P. će reći zadnju. Po mojoj procjeni negdje oko Velike Gospe. Ove godine bi zbilja mogla poć na misu (i odslušat je do kraja!)
I da, vjerujem u anđele!Aleksandraj evo još malo za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Denny, konačnoi mi krećemo sredinom osmog možda i jedan dio devetog jer je dr. P. na odmoru do 21. kolovoza, a mi ne bi mijenjali naš klik za neki drugi klik
, tako sam sretna zbog tebe
Vesnare za transfer danas, sretno
Aleksandraj, kako si jutros.....
ostale cure Blekonja, Pinky, Crvenkapice, bubi33, goa, pozdravi i vama
Denny, bravo za nalaze!
Aleksandra, kakvo je stanje?
Bas sam htjela pitati zna li itko kada je dr. P. na godisnjem, Matto hvala na info.
Svima ~~~~~~~~~~~ za sto god treba!
Cure moje evo i mog izvješća: vraćene dvije blastice i to jedna za 5 i jedna 4+
Imamo i 3+3 zamrznute js. Tri su bile nezrele i jedna od tri koje su sad oplođene propala. Prvi info je bilo 7 js, a ispalo da ih je bilo 12
Dr. P. veli da je rezultat super i nadamo se
Danas primila brevactid i opet u ponedjeljak i za 14 dana beta...
Denny i Matto za uspješan kraj ljeta i nove pobjede vibram i držim palčeve![]()
A Aleksandraj,hebem mu misha.. ali bitno da se ima volje za dalje, jesen nije daleko, a imat ćeš i dobru ekipu: pinky, Matto i Denny, napokon!
Vesnare,ovaj put bi stvarno tribalo upaliti, već sam uvjerena u tvoj uspjeh!!!
A ne, ne, ne, nikakvo mjenjanje ne dolazi u obzir! Znam da je dr. P. na godišnjem do 21.8. baš zato i krećemo tada, inače bi već ovaj mjesec bila u postupku. Kad sam rekla "sredinom" mislila sam na eventualne pripremne radnje tipa bockanje decapeptylom (bude li kojom srećom dugi protokol) jer meni je prva inekcija bilo čega početak.I onda kad mi se doktor vrati sa godišnjeg, odmoran i dobre volje, ja taman spremna za stimulaciju... Ma ima da bude KLIK na kvadrat!
Još samo kad bi moji zbrčkani ciklusi slušali, pa da menga dođe baš te dane kad ja planiram bilo bi san snova... Ovako još malo radim račun bez krčmara, ali nema veze, već će naš klik to rješit nekako, sigurna sam!
Onda matto, vidimo se čim naš doca napuni baterije! Ne možeš ni zamislit koliko se veselim svemu što nas čeka, i što idemo zajedno!![]()
Vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jeeeeeeeeee!
za male blasticeeeeee!!!
aleksandraj, još ti držim fige, samo da znaš. ~~~~~~~~~~~~~~~~
vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1odlicno, neka se obje ugnijezde
ja danas minus potvrdila i testom pa je to to. nisam vise u bedu jer sve ima svoje razloge, a i deveti mjesec nije dalekoCula se danas s dr. P. i kaze zao mu je jer je embrij bio super. Prosli put nikakvi, nisam mirovala i doslo do trudnoce...nema cure pravila. Matto, Denny, ajd mozda se i sretnemo negdje u debvetom (ili jos bolje u desetom ) kada vas dvije dodjete na UZV. Puno vibrica svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure pratim Vas već dugi period , a sada sam se odlučila priključiti vama.Borim se sa neplodnošću 4,5 godine prošle sve i svašata imala tri AIH ali uzalud urađeni na poliklinici Cito.U travnju sam imala postupak ivf/icsi koji je završio biokemijskom koristila dugi protokol od toga sam imala šest jajnih stanica i vraćene su mi dvije blastociste ,najprije mi beta 15 dan od transfera bila 1669 da bi 17 dan pala na 220.Neznam dal je ovo dobar znak da mogu ostati trudna ili nema stvarno pravila.Kod mene sve ok , a kod mog muža dg.asthenoteratozoospermia.Sada mi dr.Poljak preporučuje kratki protokol jer sam slabije reagirala na ovaj drugi .Aleksandraj jedno pitanje kažeš da ideš ponovno u rujnu zar to nije malo rano pošto ti je bio stimulirani postupak zar nebi trebalo proći šest mjeseci.
Adikica draga dobro nam dosla i otisla kao trudnica. U pravu si, biokemijska trudnoca puno znaci i vece su sanse za slijedeci postupak. Ja slijedeci idem prirodni sa femarom pa zato ne moram cekati (nemam vise od 2-3 js ni u stimuliranom)) pa je dr.P preporucio ovo i mislim da je to super. Ne gubim puno vremena izmedju postupaka (jos malo pa cu 42), a i jeftinije je. CITO je dobar izbor i ja sam prezadovoljna. Bila sam i u MB i vjeruj mi, nema velike razlike u profesinalnosti (cak mi je ovdje bolja kominikacija), Jedino za vas mladje, zbog zakona....
Hvala aleksandraj na brzom odgovoru želim ti svu sreću da što prije postaneš mama kao i ostalim curama što se bore sa ovim problemima.Ja se opet spremam u rujnu na postupak pa kako bog dadne.Svim curama što su trenutno u postupku puno puno sreće.
Goa ,blekonja i ostale trudnice sa ovog foruma da izdržite ove ljetne vrućine mislim da su to slatke brigePozz od vaše Adikice
Denny, pretpostavila sam da je sredina osmog početak bockanja, i sad sam uvjerena da nisam pogriješila što sam odustala od postupka u srpnju (mislim doc. Š. je isto tako drag, ali klik je klik).
Promišljali smo nekoliko minuta i onda smo shvatili da je bolji izbor kolovoz kad i mi (na Hvaru) i doc.nakon svog odmora, kako kažeš, napunimo baterije
a i kolovoz će mi doći nekako kao drugi odmor s obzirom na naša druženja od Virusa i drugdje, baš se radujem
Alkesandraj što kaže doc. možeš li ti računati na rujan s obzirom da ti u zadnjem postupku nije bila jaka stimulacija, mislim da je femara za tebe dobar izbor jer inače nemaš puno jajnih stanica u stimuliranom, gle i ja idem s femarom jer sam u stimuliranom (kratki protokol) imala dva folkula više nego s femorom.
Vesnare, ženo pa ti si čudo, već imam dobar predosjećaj, ma kakav predosjećaj ti se već možeš smatrati trudnicom
Adikice, dobro nam došla i ništa ne brini doc. najbolje zna,
bolje je što manje iscrpljivati jajnike kada se reakcija već zna,
Blkekonja, Goa, pusica vama i bebicama, jutros ste me tako raznježile vašim postovima, a nisam taj tip
, nekako mi se čini da netko gore ima plan za nas u kolovozu/rujnu kad su nam se tako postupci poklopili....