Stranica 17 od 20 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dobro jutro svima, evo nam još jedan lipi srpanjski dan!!
    Dobrodošla, Adikice, nadam se da će i tvoja borba uskoro završiti! Baš sam se naježila, imale smo identičnu betu, mogu samo zamišljati kako ti je bilo kad je počela padati..Ali to jest dobar znak i zato hrabro naprijed!
    Denny, bit će sigurno dugi protokol za 1. put, to je gotovo pa pravilo kod našega dr. Klika, ja sam, dapače, htjela probati u prirodnom ciklusu, srića pa sam bila poslušna jer sad čekam bebonju da me iznutra mlatne!
    Skoro pa možemo iduću kavicu dogovarati u Virusa, pari mi se da se sprema pohod na Cito !

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jutro curke!
    Evo Issa mi je jutros uljepšala dan sa betom za past na dupe, pa joj čestitam i ovdje od srca!

vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Denny,hvala
    vidim da i ti napokon ubrzo startaš~~~~~~~~~,sretno

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja mora da sam nešto prespavala, nisam imala pojma da je Issa u postupku, ali čestitam od srca !!!! Je li to u Cita ili di???

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo, našla sam, pa bravo za Cito i još jednom čestitke !!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

issa cestitam ...to su sigurno dvojceki

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Issa, cestitke tebi i TM!!!!!!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj bubi33 prvotno napisa Vidi poruku
    Issa, cestitke tebi i TM!!!!!!
    kako sam ovo mogla propustiti,čestike draga, beta je odlična, dugo je trajalo ovo zatišje
    sada čekamo Vesnure,
    pozdrav svim Citašicama, i onima koje će to uskoro biti
    ovih sam dana u gužvi pakujem kufere, a i rodbina me stalno posjećuje, ah to ljeto,
    no čitam vas i vibram

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Issa čestitam tebi i tm ,želim ti školsku trudnoću .Ako mogu pitati dali ti je ovo postupak iz prirodnog ili stimuliranog ciklusa.Koliko jajni stanica si dobila?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure,hvala vam puno
    veliki za CITO

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bravo Cito!

Evo baš se mislim, Natica nam je bila u postupku na kbc-u u 6 mj. kako je prošlo? I gargamelica mi često padne na pamet... Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo za vas.

Trudnice naše, goa, Blekonja, rozalija ~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da mazite stomačiće i da ne maltretirate previše muževe da vam po ovoj vrućini nose breskve, lubenice, jagode... i ostalo "zar nije bilo jabuke" voće... hehe... Jedva čekam da ja svoga tako izmaltretiram, mora da je dobar osjećaj!

Mene drži kašalj već danima... ne spavam po noći, guši me, ne pomaže ni sumamed, ni sirupi, ni septolete... jedino uz topli čaj od kamilice malo popusti... Divota živa po ovoj žegi... A ako upalim klimu još mi je gore... Eto mi prilike da maltretiram muža!
    Ali nema veze, proć će i to... ništa mi više nije važno!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

natica bila u postupku? pa di je ona ?

sretno cure

bravo CITO

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure koje ste bile u postupcima molim vas da mi odgovorite dali se vama poremetio ciklus poslije stimuliranog postupka.Meni menga uvijek školski redovita 25-28 dan ali od kada sam imala postupak u 4.mjesecu dobivam tek 30 dan pa neznam dali je to normalno?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo me. Samo vas čitam, pratim šta se događa, ali sam se malo ulinila, a i pokušavam malo odmorit mozak. Postupak je bio i prošao. Na žalost, neuspješno. Da je bilo uspješno, već bi se ja oglasila, hahaha. Sve pohvale doktorima na kbc, baš smo se svi u nizu potrudili, i ja sam imala tako dobar osjećaj, ali... neke stvari ne ovise o nikome.
    Issa, čestitam. Adikica, mislim da ti je to potpuno normalno. I meni se ciklus uvijek poremeti, a znam da je i nekim drugim curama tako. Mislim da je individualno na koliko dugo i kada dođe do poremečaja, ali on sam po sebi je uobičajan.
    Svim curama veliki pozdrav!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Natica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me. Samo vas čitam, pratim šta se događa, ali sam se malo ulinila, a i pokušavam malo odmorit mozak. Postupak je bio i prošao. Na žalost, neuspješno. Da je bilo uspješno, već bi se ja oglasila, hahaha. Sve pohvale doktorima na kbc, baš smo se svi u nizu potrudili, i ja sam imala tako dobar osjećaj, ali... neke stvari ne ovise o nikome.
    Issa, čestitam. Adikica, mislim da ti je to potpuno normalno. I meni se ciklus uvijek poremeti, a znam da je i nekim drugim curama tako. Mislim da je individualno na koliko dugo i kada dođe do poremečaja, ali on sam po sebi je uobičajan.
    Svim curama veliki pozdrav!!!!!
    Hvala Natice na odgovoru želim Ti svu sreću kao i ostalim curama na forumu da postane što prije mame.Pussa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav curke,nije me bilo odavno, evo danas se pripremam za svoj treci UZV (14nedelja)...dobro sam,ubija me okus metala u ustima vec danima,nocne mucnine su tu ali ne povracam,ima i dobrih i losih dana,nekad muka po citav dan a nekad nista....prestala sam prosle sedmice s Folacinom i Utrogestanom (postepeno),danas cu da pitam Dr. dali trebam piti nesto drugo i dali mogu na more na godisnji odmor Svim curkama u postupcima sve nabolje od srca...ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Adikica prvotno napisa Vidi poruku
    Issa čestitam tebi i tm ,želim ti školsku trudnoću .Ako mogu pitati dali ti je ovo postupak iz prirodnog ili stimuliranog ciklusa.Koliko jajni stanica si dobila?

kratki stimulirani,6 jajnih stanica
    3 oplođene,vračene 3 dan
    evo ponovljena beta 18 dan 7578.5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kojima treba

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    3 oplođene,vračene 3 dan

Ajme koja lijepa beta draga moja čestitam ti od srca. To su sigurno dvojčeki 100%.

Svim mojim dragim citašicama one koje su u akciji želim puno sreće a trudnicama i mamicama neka uživaju sa svojim mrvicama.
    Kod nas je jako vruće, jedva dišemo a još kada znam da ovo ljeto nema ni makac pravac mora po preporuci ginekologa, dišem na škrge. Ali nema veze za mrvicu sve ako Bog da sljedeće ljeto će se mrvica pupati sa mamom i taticom na lijepom jadranu.

Puno pusica cure za Vas

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo da vam mahnem i zaželim sretno i plodno ljeto/jesen!
    možda me primjetite tu i tamo na rodama (navike teško umiru) ali me na potpomognutoj sigurno nećete vidjeti. odmaram mozak od svega ginekološkoga. uzivajte!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Abuuuuu....! Ajde odmori se i vrati se do moje punkcije, imam par milijona pitanja...
    Issa, beta je stvarno za past na... Bravo!
    Diana - sretno na uzv i pusa mrvici!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

issa bravo za predivnu betu i jedva čekam uzv da vidimo jesu li dvojčeki

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Denny, da što prije ozdraviš, a jesi li probala s medom (onako istopiš med u ustima kao bombon, a ne gutati odmah ), ah draga, vidjela sam potpis i poskočila, konačno je došlo vrijeme,„samo stoj na suncu i doći će kraj tami“
    Diana, koja telepatija, jučer sam mislila na tebe i kako se nisi odavno javila,
    Isa, to ti je begturina za dvoječeke sto posto, iako ni druge opcije nisu isključene
    Adikice, o kakvom ti poremećaju pričaš, pa to je normalan ciklus 30 dana,
    (hej a ja sam jednom dobila 25 dana, inače dobivam 28/29, pa se uspaničila i odmah se žalila Rozaliji kako nešto nije uredu).
    Trudnicama našim, Blekonja, Rozalija(hej, ima na tržnici svježih borovnica izvrsne su), Goa, pusice za vas i bebače, uživajte u trudnoći, negdje u hladovini, a slijedeće ljeto je za brčkanje u moru s curicama/dečkima.
    Evo recimo ja i Denny nećemo moći slijedeće ljeto na more jer naše bebice još neće moći na sunce, a Pinky će tek roditi pa ona pogotovo neće moći na more, danas sam previše hodala na suncu pa se nadam da ovo nisu simptomi sunčanice , pozdrav Crvenkapici, Natici,Aleksandraj, Bubi33, i još neobjavljenoj trudnici Vesnire

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

matto,Denny Evo danas prosao i treci UZV,pa jos uvijek vaginalno...ja kontala da ce ovaj put preko stomaka al bila sam pripremljena i za vaginalno. Jedan Dr. mi kaze da sam 14 nedelja a drugi da sam 15? E, danas mi je preporuceno da radim aminocitezu (zbog godina), curke imate li iskustva s tim? A da, i djecak je a ja smisljala imena za curicu

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Denny, Matto, evo vibrica za vas dobitni postupak u 8. mj. ~~~~~~~~~

Diana, bravo za malog djecacica , za amnio ce ti se javiti cure koje vise znaju...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    matto,Denny Evo danas prosao i treci UZV,pa jos uvijek vaginalno...ja kontala da ce ovaj put preko stomaka al bila sam pripremljena i za vaginalno. Jedan Dr. mi kaze da sam 14 nedelja a drugi da sam 15? E, danas mi je preporuceno da radim aminocitezu (zbog godina), curke imate li iskustva s tim? A da, i djecak je a ja smisljala imena za curicu
    Diana, osim amniocenteze postoje i drugi jednostavniji testovi. Samo se ne sjecam u kojim se tjednima koji radi. Ali posalji mail u Cito pa ce ti oni znati objasniti. Ja sam kod njih radila "kombinirani probir"(tako nesto).

Denny, matto, bubi33 i ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne postupke

i jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Cito trudnice

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    3 oplođene,vračene 3 dan

ajme sve isto kao kod mene samo sto moja beta bila 0

beta ti je ogromna i predivna.......dvojceki , dvojceki,
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 13.07.2010. at 22:02

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

gugi, u ovu kliniku sam isla danas prvi put (u Sarajevu) i rekli su mi da je za te sve testove vec kasno (15ta nedelja), kao mogli smo raditi te neke testove ali ranije,sad mi preostaje jedino aminocenteza...curke koje ste to radile molim Vasa iskustva?!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja nazalost nikada nisam dogurala tako daleko, ali moja prijateljica je ostala trudna prosle godine (mojih godina) i radila je amiocentezu u Viliju u ZG. Kaze da nije nista strasno.....mogu je sutra pitati detalje pa ti javim

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Denny hvala ti šta si me se sjetila
    čitam i pratim svaki dan šta je nova tako da mi je drago da ćeš napokon u potupak
    Svim neuspjelim želim sljedeći dobitan!!! a mi se odmaramo do sljedećeg postupka ,pa nemam sta pisati .
    Pijemo vitamine i skupljam energiju
    Ići ću napravit test na trombofiliju posto je krenula epidemija(citiram zlaticu) i još se mislim za antitijela ?
    E imam pitanje jer sam čula da nalazi na HIV i hepatitis vrijede samo 6mj ??
    Sve trudnice mazite svoje trbuscice

Datum pristupanja
    Jul 2010

Mato hvala na utješnim riječima i ja se nadam da nije ništa strašno.Ma znate kako je stalno mislim da nije nešto krivo da bi da nije tako došlo do trudnoće.Ma više me izludi ova borba koja uzima maha na sve strane samo gledam u jednom pravcu.Karijera i doškolovavanje nakon završenog fakulteta nula u tom pravcu ništa ne ide samo kad ću doktoru ,panika šta će mi reć i tako već 4,5 godine.Mislim da ću izluditi od ovoga ali šta ću jače je od mene .
    Gargamelica na tvoje pitanje neznam odgovor ja se nadam da će ti druge cure više reć.
    A ja onako mislim da inače svi nalazi što se vade pred postupak nebi trebali biti stariji od 6 mjeseci tipa brisevi,hormoni itd.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dobro jutro svima !
    Diana,baš lipe novosti, kao i Matto, pitala se di si nam! A vezano uz amniocentezu- ja sam je odbila, nju i sve testove, i od tog dana sam mirno spavala! Toliko me to psihički opterećivalo da sam čak i sanjala loše nalaze. Nije zapravo fer, prijeđemo težak put do željene trudnoće i onda se još ne možeš opustiti, prvo strahuješ od spontanog, pa je li sve u redu..grozno! A godine su uvijek rizični faktor, ja sam se ipak vadila na to da je muž mlađi, pa valjda i njegove nečemu pridonose!
    Ukratko, moraš sama odlučiti šta želiš, a iskustava imaš brdo kad ukucaš u pretražnik. Sretno i btw. i kod nas je bebonja !
    Issa, super beta,a koliko ih je, javi kad saznaš, jedva čekamo, moja beta 16. dan bila još divovskija, a nosim jedno mladunče, sve je to individualno!!
    Matto,obožavam tvoj optimizam, ma kakva sunčanica, reče naš dr. Klik da fatalistički pristup (sve će biti kako triba ) nije uopće loš, zato i ja vjerujem u tvoj opis!!
    Gugi, šta reći osim- uživaj u majčinstvu! Bit će se mala Gugica već i brčka lagano..
    Vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
    I pozdrav svim ostalima, ovaj put neistaknutima!!
    Posljednje uređivanje od goa : 14.07.2010. at 08:22

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Iako se nisam mislila javiti, doma imam toliko toga obaviti pred put, pa odmaram tek na radnom mjestu, nisam mogla čekati a da ne napišem

Diana, draga poslušaj ti našu Gou, opustiti se, ti ćeš uskoro biti majka i to je najvažnije, a dovoljno si prošla pretraga da bi radila ponovo pretrage koje na kraju i nisu sto posto pouzdane.

No ako to tebe previše brine ti ipak nazovi Cito i razgovaraj s njima mislim da ima jedan test koji se radi iz krvi je li to probir ili ne nisam sigurna, ali mislim da je to Rozalija radila i da se radi i u BiH, javi joj se na pp.
    Moj ti je savjet, iako nisam još došla do tog tjedna trudnoće, pusti testove, uživaj u trudnoći,dječak je živ i zdrav i to je ono najvažnije, zar nismo dovoljno bile "pokusni kunići",

a o ostalom pišem kad dođem na posao

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Helouuu lipe moje!

Kaže moj dragi dr.Klik: "Ciklusi su ti koma...!" Ali rješit ćemo mi to jednim duuuuugimmmm....

Dakle: Yasmin + 30-ak Decapeptyla + 30-ak Menopura = Denny-beba!
    Dobro, možda sam se malo prenaglila sa Denny-bebom, ali svakako ćemo dobiti Denny sa veeelikim stomakom!

Pusa velika svima po redu!
    Posljednje uređivanje od Denny : 14.07.2010. at 13:22

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bravo Denny za protokol
    a naravno da nisi prenaglila biće to jedna superiška Denny beba.
    Sretno draga moja

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže moj dragi dr.Klik: "Ciklusi su ti koma...!" Ali rješit ćemo mi to jednim duuuuugimmmm.... Dakle: Yasmin + 30-ak Decapeptyla + 30-ak Menopura = Denny-beba!
    hej Denny pa ovo je najljepša matematika koju sam do sada vidjela, inače ne volim taj predmet ali sviđa mi se jedino ta matematika našeg dragog dr. Klika,
    jupiiiiii za protokol to znači uskoro ćeš početi s Yasminom, ako sam dobro skužila,pa +decaptetil+menopur=bebač, ne znam zašto, ali ovih dana sam tako optimistična pa me je za sada minula epidemija od trombofilije, uputnice mogu još odležati u ladici, a nakon morskih radosti valjda će ostati koja kap krvi za analizu.
    Goa, draga svaka čast za stav na tvom bih mjestu isto postupila,uživaj u trudnoći, a obožovam kad se jave naše trudnice Goa, Blekonja, Rozalija, Issa, Diana, uljepšate mi dan ,
    Adikica, nikad nije kasno za poslijediplomski, ja sam davno, davno diplomirala, a ako bude sreće na jesen me eto u još jednoj, ovaj put znanstvenoj misiji u Splitu,
    ostale cure pozdravi

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ni ja ne volim matematiku ali ova mi je nekako srcu draga...
    Koliko sam samo računala dane, namještala, premještala, kad bi moglo ovo, kad ono... Na kraju je ispalo idealno - krajem srpnja počimam sa Yasmin-om, 14 dc uvodimo Decapeptyl, menga stiže 20-i neki dc, i točno kad doc. stigne sa godišnjeg pada prvi uzv i aBd početak stimulacije sa Menopurićima! Ah... ta matematika!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neznam ni sama dali da je radim ili ne (amniocentezu), goa kod mene je muz stariji (42 godine) pa se na njega nemogu "vaditi" cestitam na bebonji Mislim da cu potraziti misljenje jos jednog gineokologa, muz nije tu trenutno ali slijedece sedmice se vraca,inace on je ZA da to uradimo,idemo slijedece sedmice po "drugo" misljenje..mozda bi trebala poslati mail i dr.P...da vidimo sta on misli!
    Denny matematika ti je savrsena samo naprijed... matto ljubim te aleksandraj, moze iskustvo prijateljice ako nije problem...hvala

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutro cure! Imam jedno pitanje: gdje se u Splitu može privatno vaditi beta?

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny drago mi je da ćeš i ti napokon u postupak i kraj svog tog optimizma mora biti pozitivno i rezultirati bar jednom bebicom

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Neznam ni sama dali da je radim ili ne (amniocentezu), goa kod mene je muz stariji (42 godine) pa se na njega nemogu "vaditi" cestitam na bebonji Mislim da cu potraziti misljenje jos jednog gineokologa, muz nije tu trenutno ali slijedece sedmice se vraca,inace on je ZA da to uradimo,idemo slijedece sedmice po "drugo" misljenje..mozda bi trebala poslati mail i dr.P...da vidimo sta on misli!
    Denny matematika ti je savrsena samo naprijed... matto ljubim te aleksandraj, moze iskustvo prijateljice ako nije problem...hvala
    Moj muž ima 40 godina a ja ubrzo punim 38 i nismo radili aminocitezu. U 12 tjednu je doktor odredio veličinu nuhalnog nabora i to je to bilo to.
    U razgovoru sa doc on je rekao da možemo uloliko želimo odraditi amino ali prvenstveno sa sobom u glavi trebamo složiti kako ćemo reagovati ako nešto ne bude ok.
    Nakon toga obadvoje smo popričali i rekli ne, nećemo raditi amino jer ionako djete ćemo zadržati pa šta nam Bog da. Optimista sam i vjerujem da će biti sve ok.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro cure! Imam jedno pitanje: gdje se u Splitu može privatno vaditi beta?
    Ja znam za ANALIZU labaratorij, koji je smješten u istoj zgradi gdje je i CITO, kada uđeš prva vrata lijevo i mislim da je cijena oko 140 KN i bude za nekih 3-4 sata gotov nalaz. Adresa je: Moliških Hrvata

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala!

Sretno svima!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

gugi, u ovu kliniku sam isla danas prvi put (u Sarajevu) i rekli su mi da je za te sve testove vec kasno (15ta nedelja), kao mogli smo raditi te neke testove ali ranije,sad mi preostaje jedino aminocenteza...curke koje ste to radile molim Vasa iskustva?!
    Nije ti kasno za triple test da ga odradiš.
    "Testiranje se izvodi između 15. i 18. tjedna trudnoće i to na običnom krvnom uzorku, te stoga ne predstavlja nikakav rizik za majku i dijete"
    Ako ti nije mrsko klapati do Splita triple test se radi u CITO klinici i košta 600 KN a nalaz bude brzo gotov, to pišem jer mi je prijateljica taj nalaz odradila u CITO klinici.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hej Denny, i ja sam računala pa bih, ako se nešto ne promijeni, kad doc. stigne s odmora na prvi ulutrazvuk, to bi nekako trebao biti peti dan ciklusa, ako se stvari pokrenu ranije onda će prvi uzv. raditi dr. Š. , pa ni to nije strašno, valjda

Draga Diana, pošalji mail dr. P dok nije otišao na odmor, ili nazovi Cito, vrućine su velike i ne znam koliko je pametno putovati u drugom stanju, ali
    Rozalija napisa: "U razgovoru sa doc on je rekao da možemo uloliko želimo odraditi amino ali prvenstveno sa sobom u glavi trebamo složiti kako ćemo reagovati ako nešto ne bude ok.Nakon toga obadvoje smo popričali i rekli ne, nećemo raditi amino jer ionako djete ćemo zadržati pa šta nam Bog da. Optimista sam i vjerujem da će biti sve ok.," to sam morala citirati, bravo za stav

ma ne mogu vjerovati da nitko nije primjetio da Ante (Vesnare) ima novu frizuru, pozdravi Anti sigurno je i on nestrpljiv, i nekako mi se čini da sam tog dečkića jednom vidjela na Citu, ma ja sam vas cure sigurno sve tamo vidjela koliko sam puta bila , samo ne znam kako izgledate,

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Helouuu lipe moje!

Kaže moj dragi dr.Klik: "Ciklusi su ti koma...!" Ali rješit ćemo mi to jednim duuuuugimmmm....

Dakle: Yasmin + 30-ak Decapeptyla + 30-ak Menopura = Denny-beba!
    Dobro, možda sam se malo prenaglila sa Denny-bebom, ali svakako ćemo dobiti Denny sa veeelikim stomakom!

Pusa velika svima po redu!
    Ja cu navijati za tebe i tvoju mrvicu svim srcem...Znaci ti ces biti na menopurima,meni nije htio dati M,nego Gonal...Ja cu ici u cito na folikulometriju,nadam se da cu te sresti...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

amaria draga, blažene oči da i tebe ovdje vide! Dobro nam došla! Nadam se da znaš da ću i ja navijat za tebe svim srcem i jedva čekam tvoj postupak.
    Dr. se meni dugo mislio hoće li mi dat gonal ili menopur, trebali smo ići sa Gonalima, ali na kraju je zaključio da je u mom slučaju (radi PCOS-a i hormona) puno bolji izbor Menopur. Ništa se ne brini ako se tebi odlučio za gonal, zna on šta radi, bit će to sve ok, vidit ćeš.
    matto meni isto uzv pada oko 4-5 dc, čim dr. dođe sa godišnjeg. Neće me uhvatit dr Š. ako sve bude kako smo isplanirali, iako mi je dr. Š. predivan i za taj prvi put bi mi bilo potpuno svejedno tko radi uzv, samo da bude sve "čisto" i da možemo započeti stimulaciju.

goa - čestitam za bebana!!!
    vesnare Ante ti je prekrasan, kako brzo raste! Bit će pravi stariji brat!

Mi smo danas bili u Zagrebu na kontroli radi oka. Isuse, kako je vruće bilo, sreća za klimu u autu! Uglavnom, sve je ok, i usred pregleda dr. mi uleti s pitanjem: "I hoće li uskoro beba?" - Hoće, u devetom idemo na IVF... - Ajde, baš bi mi bilo drago! Dođi mi onda početkom desetog da se dogovorimo za kapi u trudnoći... Nakon dvi sekunde sam shvatila šta sam rekla, ali bilio je kasno za povlačenje, već me naručio 4.10. i poželio mi puuno sreće, i onda još dodao kako će učiniti sve da trudnoća i porod (što se očnog tlaka tiće) prođu u najboljem redu... Ma gušt ga je bilo slušati, daj nam Bože više ovakvih ljudi i doktora!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

P.S. Ako i ne uspije postupak ta će mi kontrola dobro doći, tako da ne gubim ništa, lijepo je kad se neko uistinu brine za tvoje zdravlje, a ne da smo samo broj, i svaka mu čast na tome.

Eto, ja sam se okružila dobrim doktorima kojima stvarno vjerujem, to bi moglo bit barem kvarat puta do cilja!
    Posljednje uređivanje od Denny : 15.07.2010. at 21:55

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny tvoji postovi su super - nadam se da ćeš nas i dalje razveseljavati.
    A moj Ante je tako mazan iako ima 5 godina. Želim vam svima da vas uskoro netko zove MAMA - to je najljepši osjećaj na svijetu pogotovo kad ti kaže: "mama volim te".

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vesnare tvoj mali -veliki Ante je tako slatko i milo djete ma presladak je .Dao Bog nama svima ovdje jednog takvom malog Antišu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pozz svima evo samo da se kratko javim sat vremena prije našeg novog pregleda, uh baš sam uzbuđena!!! cmok svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •