Ovaj Yasmin čudno djeluje na mene... uhvatila me manija - po cile dane samo dijelim savjete po forumu...![]()
To je još i dobro, Bog zna šta će me uhvatit od Decapeptyla za koji dan...
Pusa od vaše Yasminke!![]()
Ovaj Yasmin čudno djeluje na mene... uhvatila me manija - po cile dane samo dijelim savjete po forumu...![]()
To je još i dobro, Bog zna šta će me uhvatit od Decapeptyla za koji dan...
Pusa od vaše Yasminke!![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 03.08.2010. at 18:24
jasmina naša, neka tvojih savjeta, a kad budeš dekica, bit će još veselije
![]()
go yasminka go go![]()
hvala denny, na broju.
samo da polako krene više, puknit ću na mozak...
mislim da će tebi ovaj put biti spe kako treba...imam neki osjećaj.
pozdrav
Pozdravi drage forumašice, trudnice i sve koje će te to uskoro biti,
nadam se da niste baš sve na moru, nešto mi izgleda pusto danas na forumu na dan mog povratka.
Odmah da čestitam našoj Vesnire, nisam ni sumnjala, uživaj zaslužila si ti nakon ovog podužeg potpisa, No vidim da si već bila na UZv, ne znam zašto tako rano, no kad je već učinjeno gledaj se opustiti i ne misliti neke tužne verzije, bit će sve uredu ipak si ti pomalo uranila na taj UZv, zar ne.
Zatim pozdravi našoj Jasminki pardon Denny eto drago mi je što jasmin kod tebe izaziva baš takve nus pojave, drago mi je što je krenulo, pa i s kontracepcijskim pilulama, i da se dani polako nižu, nadam se da će se na kraju nanizati u nisku sreće ....dječje ruke oko tvoga vrata.
Dobrodošlica novim curama,
Pozdravi za Pynki, uživaj u kupanju i moru,
Idem čitati forum treba se sada ufurati u spiku...![]()
Alo Matto - tvoji su mi postovi za 5 kao i od Denny tj. Yasminke
naime, išla sam na UZV kad mi je rekao dr. P. pa sad šta je tu je. Idem ponovo oko 12.08. (zavisi kad ću raditi itd). Hvala na lijepim željama![]()
Cure danas sam dobila nalaze briseva svi su sterilni.
Imala sam e.coli godinu dana i sada je nalaz ok. Hvala Pinky na savjetu .Sada još hormone , hiv i te stvari pa idem u akciju u cito.