Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
Evo ga, novi avatar danas vec se fino vidi,cula i otkucaje srca i suze mi krenuse od radosti Sve proslo super, danas puni 9 nedelja, slijedeci uzv za 5 nedelja...ja ocekivala opet u 12toj nedelji (znate da kazu do 12te nedelje opasnost od pobacaja je veca) al kaze nema potrebe, sve ide kako treba...eh.lakse mi je, sad samo caj od brusnice za ne najbolji nalaz urina, al to je to, nikakve vitamine mi nije propisao ili nesto slicno. Blekonja koliko si ti nedelja ?
Draga Dina, prošao je najteži trenutak, sad se samo opusti i nema potrebe izlagati se UZV kad je sve uredu, za bakterije uzimaj dovoljno tekućine (brusnica) kako bi češće mokrila i uživaj u trudnoći. Na kraju tvoja bebica me tako podsjeća na onu s Blekonjina avatara, slika govori više od riječi ...zato uživaj....
i da: zar ne uzimaš folnu, ako uzimaš onda ti za sada drugi vitamini ne trebaju
Blekonja, ne brini sve će biti uredu,
ostale cure pozdrav
Alesandraj, u kojoj si fazi, nema me često na forumu, ali čini mi se da nisam uočila da si u postupku,
Denny,
čitam te i znaš da sam sto puta pomislila slično, kakva smo to mi generacija? gdje je pošlo naopako? moja mama i tetke i danas znaju reći da nema neplodnih dana, a gle mene, stvarno nepoznanica....