Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

matto, kad si bila na 3. ivf-u? mislila sam da se nas dvi pratimo, blizancice moja

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    matto, kad si bila na 3. ivf-u? mislila sam da se nas dvi pratimo, blizancice moja

Draga Pynky,bila sam u veljači na IVF-u, nisam stigla pisati od glavobolja zbog terapije decaptetil + menopur, kratki protokol, i cestih UZV uglavnom rezultat vidiš u potpisu. No, mislim da sam tebi poslala kratku pp o ishodu, vjerojatno nije stigla zbog novog ruha foruma.

Na početku pratila me ushićenost što idem na „pravi IVF“ prva dva su bila s femarom ovaj posljednji mi je izgledao ozbiljniji, očekivala sam više i na kraju razočarenje.

Trenutačno, ne znam što dalje iako je doc. rekao da ga zovem za dva mjeseca pa ćemo nešto smisliti mislim da ću zvati ranije, jer jednostavno mirnija sam kad znam kako dalje nego da živim u neizvjesnosti i konačno financijska strana treba razmijeniti marke u kune prije postupka.

Vidim u tvom popisu u tijeku je prirodni ICSI, je li s femarom ili bez ikakve terapije, no kako god bilo želim ti sreću i plusić na testu i naravno da me ne pratiš s ishodom trećeg postupka, ma mora netko uspjeti i iz tog prirodnog IVF-a, miša mu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •