joj Zlatice ne znam šta mi bi možda od smijeha,
decaptetil i menopur ti je puna stimulacija ili stimulirani postupak ( u ovisnosti kad počinješ s decaptetilom protokol može biti kratki ili dugi i to kratki: decaptetil od trećeg dana ciklusa, a dugi, ovisi decaptetil možda negdje oko 21 dana ciklusa i dok liječnik odredi).

Ponovno u postupak mislim da možeš optimalno za tri mjeseca ili dok prođu tri ciklusa no to svakako ovisi o liječniku, negdje je i šest mjeseci pauze (npr. u Mariboru, tako su mi rekle druge cure, ja sam bila samo na Citu). Kada je riječ o broju jajnih stanica, sasvim solidan broj se može postići i u blažim stimulacijama femara, klomifen, menopur, gonal (ja sam npr. imala pet i kod mene nije bilo neke velike razlike u broju folikula i jajnih stanica od postupaka do postupka). Mislim, ali nisma sigruna, da je Blekonja pauzirala od postupka do postupka tri mjeseca, no ona će svakako bolje znati...

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
nasmijale ste me i ja sam se pripoznala u tim smišno-omamljenim zgodama,u jednom trenutku sam rekla doktoru -mislila sam da će bolit a meni je lipo .........ali ne triba meni razbijat tremu nego Diani (ona ide na punkciju).
Diana kao što vidiš stvarno nemamo loša iskustva!
Matto jeli Decapeptyl i Menopur ful stimulacija?Nakon koliko se može ova blaža Klomifen ili Femara i kakvi rezultati okvirno(u broju js)za očekivat?